Forum ciobanesc german
November 11, 2007, 11:15:17 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Campionatul National de Ciobanesc German, Craiova 19-21 octombrie 2007

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Nu stiu ce sa fac...  (Read 882 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vianu1974
Jr. Member
**

Don Von Mafi Haus

« on: December 14, 2006, 09:30:26 AM »

Sunt foarte necajit...   Cry   Athos de ieri schioapata de la laba dreapta fata...si nu stiu de ce...si ce sa fac...cand am plecat ieri la servici era in regula, nu a iesit din padoc pe timp de zi...dar seara cand m-am intors de la servici l-am vazut ca schioapata...are 6 luni si jumatate...mancare i-am dat royal canin junior dar timp de aproximativ 2 saptamani i-am dat luso dog puppy, am vrut sa incerc si cu acela sa vad daca ii place si daca este bun...am gresit pentru ca nu se compara nimic cu royal c....dar sper ca nu ma costat sanatatea catelului meu drag...de 2 zile am cumparat din nou royal canin....ce credeti poate fi din cauza mancarii? Ce sa fac...sa ii dau petpos...nu am cum sa il duc acum la doctor...lucrez intens in aceasta perioada (domeniu IT). Astept sfaturile voaste pretioase prieteni dragi...pentru a vedea ce sa fac...nu vreau sa sufere catelul meu drag. Nu o sa mai fac rabat de la mancare niciodata....

Athos la 5 luni
ulck
Hero Member

« Reply #1 on: December 14, 2006, 10:07:17 AM »

Cred ca este prea putin probabil ca mancarea sa fie cauza acestei probleme. Ar putea fi mai degraba statul indelungat in padoc, mai ales daca vremea a fost rece si umeda. E bine ca te-ai hotarat sa nu faci rabat de la o mancare de calitate. Tine-ne la curent.
vianu1974
Jr. Member
**

Don Von Mafi Haus

« Reply #2 on: December 14, 2006, 10:19:25 AM »

Nu il tin legat...este liber in padoc...si noaptea toata curtea este a lui...mai putin noaptea trecuta...nu l-am lasat liber pentru a nu se forta la alergat. Am citit pe forum cate ceva de displazie...sper sa nu fie asta. Spatiu de miscare este, ne plimbam de obicei pa dealurile din imprejurimi si ii place sa alerge dupa tot ce vede...caprioara, vulpe....e cuminte le alearga si cand il chem vine fara probleme chiar daca intra in padure...chiar si noaptea. Nu am boservat sa il supere pana acum ceva...i-am palpat laba dar nu schiteaza nici o durere....

Athos la 5 luni
ulck
Hero Member

« Reply #3 on: December 14, 2006, 10:23:39 AM »

Poate fi o problema de crestere. Se mai intampla schiopaturi in perioada de crestere. De obicei dispar dupa 2-3 zile. Daca persista totusi pana maine e bine sa vizitezi veterinarul. Displazia de sold se manifesta cu schiopaturi pe trenul posterior.
danielaionel
Hero Member

Benny

« Reply #4 on: December 14, 2006, 11:15:06 AM »

Poate sa mai fie o problema daca se dezvolta prea repede. Si Benny al meu schioapata deoarece creste prea repede. Ai fost mare grija cu calciu, sa-i dai cat are nevoie mai ales in perioada aceasta. Eu am fost la medic veterinar si a zis ca nu prea are ce sa-i faca ca asa fac catei care se dezvolta prea repede, in schimb mi-a dat niste calmante si-i mai dau cand vad ca-l doare. Totusi poate ai timp sa faci o vizita la veterinar sa-ti recomande ce sa-i dai. Eu ii dau calciu Pethos dar calmante nu stiu sigur ce sunt.
Mult succes si eu zic sa nu te ingrijorezi .... pentru ca se mai intampla in perioada de crestere

Nu exista caine rau .... exista doar esecul vostru de a fi un stapan bun Wink
vianu1974
Jr. Member
**

Don Von Mafi Haus

« Reply #5 on: December 14, 2006, 12:07:37 PM »

Smiley   mi-a mai venit inima la loc...sper sa treaca...da cred ca este foarte mare pentru varsta lui....o sa va tin la curent cu ce se intampla. Va multumesc ! Mai astept eventuale sugestii daca aveti sa imi dati. Doamne ajuta !

Athos la 5 luni
vianu1974
Jr. Member
**

Don Von Mafi Haus

« Reply #6 on: December 18, 2006, 10:15:11 AM »

Am fost cu Athos le doctor sambata...si  Smiley bucurie...este doar o problema trecatoare...imi pare rau de el ca il doare laba dar sunt bucuros ca nu are nimic grav. Doctorul a spus ca din cauza cresterii il doare osul in lungimea lui...cand calca pe laba....si a spus sa ii dau aspirina tamponata de Bayern o jumatate de pastila de 3 ori pe zi. Problema se pare ca va fi trecatoare dar pana la 1 an si 2 luni se mai poate sa apara la alta laba... Am scris aceasta pentru ca am promis sa va tin la curent cu evolutia lui Athos...si pentru un ajutor celor care se vor izbi de astfel de astfel de problema. Numai bien, Doamne ajuta !

Athos la 5 luni
danielaionel
Hero Member

Benny

« Reply #7 on: January 03, 2007, 05:18:04 PM »

Ti-am zis eu   Tongue

Nu exista caine rau .... exista doar esecul vostru de a fi un stapan bun Wink
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora