Salutare tuturor iubitorilor animalelor!
M-am bucurat f tare sa vad ca exista un forum dedicat Ciobanestilor Germani, prin urmare cred ca acesta este cel mai potrivit loc pt a cere niste sfaturi si pt a ma consulta.
Pe scurt: in martie ne vom muta la curte. Avem deja 1 motanel si ne dorim f tare un CG, nu pt expozitii sau concursuri, ci pt companie si paza. Ne dorim un caine care sa ne insoteasca peste tot si care sa se bucure cu noi de pescuit, de urcari pe munte, de expeditii cu cortul...de tot

Intrebarile mele sunt urmatoarele: am vrea sa luam un puiut(femela) si nu stim cum sa procedam:
-putem duce puiul de 2 luni direct la curte? Are voie sa stea in curte in perioada vaccinului(evident, sa nu ia contact cu alti caini), sau trebuie tinut in casa neaparat pe toata aceasta perioada? Martie se preconizeaza a fi o perioada destul de friguroasa... Rezista un pui de abia intarcat, afara?
Imi cer scuze daca intrebarile mele sunt stupide sau repetitive, dar chiar nu avem experienta si nu vrem sa luam puiul inainte de a ne documenta cum se cuvine.
Multumesc din suflet pentru raspunsuri si orice sfat este mai mult decat binevenit.