k3na
Hero Member

Alma
|
 |
« Reply #75 on: April 28, 2007, 02:05:57 PM » |
|
eu la mai dadeam ocazional orez cu lapte, dar nu prea mult, doar asa o gustarica pentru ca aveau scaune moi dupa. din cand in cand le mai ud boabele cu un pic de lapte. poate ca amestecat un pic in mancare ajuta la inlaturarea constipatiei.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati v. K
|
 |
« Reply #76 on: April 28, 2007, 06:56:29 PM » |
|
eu fierb orez pentru 2 zile si supa de pui cu ceapa, morcovi, patrunjel..cateodata mai pun un pumn de faina de malai. Portia consta in supica de pui (cu morcovi si alte legume ce exista in supa) cu o lingura sanatoasa de orez (nu mai mult, nici mai putin) plus portia de hrana uscata-cca. 150g/tain (eukanuba). Astfel mananca de doua ori pe zi si nu se constipa..n-are nici o problema!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
|
|
|
|
|
otilia Pascalopol
Newbie
|
 |
« Reply #77 on: April 29, 2007, 11:06:11 PM » |
|
multumesc ptr raspunsuri . o sa incerc si asa , sa fierb orezul separat .insa nu prea stiu ce sa pun in supa .doar morcov ? ideea este ca nu vreau sa le dau o hrana foarte lichida , am inteles ca nici nu e recomandat.o sa incerc si cu arpacas - foloseste cineva ? sau gris de grau ? * eu stiam ca nu este buna ceapa ptr caine ......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #78 on: April 29, 2007, 11:42:29 PM » |
|
Arpacasul si grisul nu sunt la fel de hranitoare ca orezul. In supa poti adauga morcov, ceapa, rosii (bulion sau sos de rosii iarna), ardei gras. Fara cartofi, mazare, fasole, varza. Mai poti da mamaliga, dar la fel, nu prea e hranitoare.
Patrunjelul e bun, dar nu pentru femele care au pui, pentru ca intrerupe lactatia. Tocmai de aceea se da de obicei in cantitate mai mare cand se intarca puii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati v. K
|
 |
« Reply #79 on: April 29, 2007, 11:51:43 PM » |
|
Eu pun faina de malai doar cate un pumn-cateodata pentru a mari consistenta, ceapa si celelalte legume pentru un gust mai atractiv..baza ramanand hrana uscata. Din supica ii pun doar putin si in combinatie cu hrana uscata si orezul portia devine destul de solida, nicidecum lichida.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
|
|
|
otilia Pascalopol
Newbie
|
 |
« Reply #80 on: May 01, 2007, 12:42:06 AM » |
|
multumesc inca o data. eu nu le amestec hrana uscata cu mancarea gatita . le dau la mese separate. in ce sens orezul e mai hranitor decat arpacasul / grisul ? ca si valoare calorica ? sau ? va multumesc ptr sugestii .imi sunt de folos.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OvidiuDanut
Jr. Member

|
 |
« Reply #81 on: May 01, 2007, 08:15:59 AM » |
|
Mai dar mai bine ar face cineva un restaurant pentru CG 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anamarcu
Newbie
Lord la 3 luni
|
 |
« Reply #82 on: June 04, 2007, 05:30:40 PM » |
|
Salut, tocmai am descoperit forumul vostru. Si eu, ca si voi, am un Ciobanesc German  ; al meu este un baietel foarte simpatic de 10 luni si jumatate. Am o mare dilema: ce sa-i dau de mancare? Hrana uscata sau hrana preparata in casa? Momentan ii dau sa manance orez cu piept de pui si morcovi; si pe langa tot felul de fructe... insa nu prea mai pot sa fac fata cu ritmul. Sunt atatea tipuri de hrana uscata insa nu stiu pe care sa i-o dau sa manance...
|
|
|
|
|
|
Ana
|
|
|
sersoft
Administrator

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #83 on: June 04, 2007, 07:48:52 PM » |
|
Pai daca ai sa citesti aria "Alimentatie" si chiar topicul asta in intregime, o sa capeti un raspuns la dilema ta.
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
OvidiuDanut
Jr. Member

|
 |
« Reply #84 on: June 04, 2007, 08:37:05 PM » |
|
Salut, tocmai am descoperit forumul vostru. Si eu, ca si voi, am un Ciobanesc German  ; al meu este un baietel foarte simpatic de 10 luni si jumatate. Am o mare dilema: ce sa-i dau de mancare? Hrana uscata sau hrana preparata in casa? Momentan ii dau sa manance orez cu piept de pui si morcovi; si pe langa tot felul de fructe... insa nu prea mai pot sa fac fata cu ritmul. Sunt atatea tipuri de hrana uscata insa nu stiu pe care sa i-o dau sa manance... Sfatul meu din cate stiu este sa incerci hrana superpremium pe rand si vezi care-i place. Un bun start poate fi Nutro, Royal Canin si Purina Proplan. Ia cate un kg din astea da-i si vezi ce prefera. Daca-i plac toate cu atat mai bine, orice din astea i-ai lua e suficient pentru dezvoltarea lui armonioasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|