Forum ciobanesc german
October 17, 2017, 01:28:21 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: mananca pietricele!!!!!  (Read 5112 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« on: September 03, 2005, 09:40:07 AM »

AAAA!Cat traieste omul invata!!!Ieri dimineata cand m-am dus s-o scot pe Natia din padoc am observat ca facuse kk si deasupra avea asa sub forma unui mucus cu sange.Nu mult,mai roz,dar avea Shocked   !!!Am inceput sa-mi scormonesc mintea,sa-mi sun prietenii,medicii veterinari-nu gaseam o explicatie.Peste noapte facuse de 2 ori kk normal iar a treia oara mai moale si cu sange.Oare sa fie viroza?--Nu avea cum(schema de vaccinare completa)ca doar nu e ea procentul acela de eroare care nu prinde la vaccinuri.I-am vidat glandele perianale gandindu-ma sa nu fie acolo baiul.Apoi m-am gandit ca cel mai probabil mucoasa rectala e lezionata(sangele  "mucos" aparand la sfarsitul defecarii).Asa ca i-am facut un tuseu rectal si ce sa vezi...sange.Buuun.da care-i cauza???Am aflat cam peste vreo 2 ore cand a defecat din nou si dupa ce am "scotocit"am numarat vreo 10-15 pietricele culese dintr-o movila de nisip in care eu credeam ca ce frumos se joaca!!Si cred ca le manca pe ascuns ca atunci cand stau cu ea nu indeazneste sa manance nimik strain de vasul ei de papa.Ii dadusem in prealabil enteroguard si voi continua preventiv ca nu cumva sa contracareze o infectie pe baza mucoasei lezionate.Desi o bagam in padoc doar seara am decis ca datorita comportamentului ei va sta in padoc mult mai mult,cel putin o vreme pana uita de pietricele...saraca!!! :'( :'( :'(
      Ai vostri mananca porcarii? Undecided :-[ Angry Angry :'(

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Ovidiu
Jr. Member
**

Il cheama Jimmy:)

« Reply #1 on: September 03, 2005, 08:15:19 PM »

Din fericire al meu doar se joaca cu chestii anorganice, gen pietricele, dar cateodata isi linge rahatelu Huh. Si chiar nu stiu cum sa-l dezvat de asta, pentru ca nu am cum sa fiu mereu langa el.

German Shepherd is STRONGER, SMARTER AND BETTER LOOKINGĂ‚ than Poodle...trust me!!!
Cristina
Full Member

« Reply #2 on: September 06, 2005, 04:48:11 PM »

Si Ayan manca tot ce gasea pe jos, pungi, panglice, hartii, kk (asta si acum, dar foarte rar, numai atunci cand nu suntem atenti la el), pietricele, dar de obicei toate, in afara de pietre ieseau prin kk, pietricelele le vomita.  Acum nu mai am decat mici probleme (mentionate mai sus) Wink
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: