AAAA!Cat traieste omul invata!!!Ieri dimineata cand m-am dus s-o scot pe Natia din padoc am observat ca facuse kk si deasupra avea asa sub forma unui mucus cu sange.Nu mult,mai roz,dar avea

!!!Am inceput sa-mi scormonesc mintea,sa-mi sun prietenii,medicii veterinari-nu gaseam o explicatie.Peste noapte facuse de 2 ori kk normal iar a treia oara mai moale si cu sange.Oare sa fie viroza?--Nu avea cum(schema de vaccinare completa)ca doar nu e ea procentul acela de eroare care nu prinde la vaccinuri.I-am vidat glandele perianale gandindu-ma sa nu fie acolo baiul.Apoi m-am gandit ca cel mai probabil mucoasa rectala e lezionata(sangele "mucos" aparand la sfarsitul defecarii).Asa ca i-am facut un tuseu rectal si ce sa vezi...sange.Buuun.da care-i cauza???Am aflat cam peste vreo 2 ore cand a defecat din nou si dupa ce am "scotocit"am numarat vreo 10-15 pietricele culese dintr-o movila de nisip in care eu credeam ca ce frumos se joaca!!Si cred ca le manca pe ascuns ca atunci cand stau cu ea nu indeazneste sa manance nimik strain de vasul ei de papa.Ii dadusem in prealabil enteroguard si voi continua preventiv ca nu cumva sa contracareze o infectie pe baza mucoasei lezionate.Desi o bagam in padoc doar seara am decis ca datorita comportamentului ei va sta in padoc mult mai mult,cel putin o vreme pana uita de pietricele...saraca!!! :'( :'( :'(
Ai vostri mananca porcarii?

:-[

:'(