Forum ciobanesc german
May 19, 2008, 02:49:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: cum se desfasoara un concurs?  (Read 2609 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd

« Reply #15 on: January 22, 2008, 03:48:47 PM »

Ai aici regulamentele IPO si Bh, si cu descrierile probelor:
http://www.ciobanescgerman.com/category/regulamente-lucru/

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
C0smin
Sr. Member

« Reply #16 on: January 22, 2008, 03:53:13 PM »

mersi razvan! eram putin somnoros si nu imi picase fisa unde trebuia sa ma uit de prima data!
oricum inainte sa ma bucur prea mult ca sasha ar putea vreodata sa ia note bune la un examen cred ca ar fi cel mai bine sa fiu un simplu spectator prima data!

Este mai bine sa invatam din greselile facute de-a lungul vietii, decat sa nu fi facut nimic in viata.
maysa
Hero Member

"Toate virtutile omului fara viciile sale"

« Reply #17 on: January 22, 2008, 06:28:24 PM »

am si eu o intrebare pt ca nu s chiar asa de lamurita.. in concurs cateii  inscrisi la clasele

Speranta (die Hoffnung) 4 - 6 luni
Baby / BKL 6 – 9 luni 
Pui / NWKL 9 – 12 luni
Juniori / JKL 12 – 18 luni
Tineret / JHKL 18 – 24 luni
 ce  trebuie sa faca cateii inscrisi la aceste  categorii si ce pregatire trebuie facuta pt fiecare..
  multumesc

If you should die before me, ask if you could bring a friend
crb
Global Moderator

« Reply #18 on: January 22, 2008, 07:22:48 PM »

FFF succint

Speranta 4 - 6 luni : mersul in lesa si eventual tras in lesa...miscare cat de cat ordonata..control dantura, asezat in pozitia de prezentare

Baby / BKL 6 – 9 luni : idem ca mai sus, control testicular (masculi), mersul in lesa la pas si trap (miscare mai alerta) trebuie sa fie deja o miscare mai ordonata,..

Pui / NWKL 9 – 12 luni : idem ca mai sus, mersul in lesa la pas si trap (miscare mai alerta) trebuie sa fie facut ordonat 

Juniori / JKL 12 – 18 luni  : ca mai sus + indiferenta la focul de arma (Expo de CLub)
Tineret / JHKL 18 – 24 luni : ca mai sus + indiferenta la focul de arma (Expo de Club)

in toate cazurile, se descalifica cainii agresivi in ring, sau care nu pot fi stapaniti de handleri , sau cei care nu manifesta indiferenta la focul de arma....

pentru lamurire deplina asupra dresajului de ring recomand o participare in calitate de vizitator / observator la o expo de club...
GhosT_RideR
Full Member

« Reply #19 on: January 22, 2008, 09:08:12 PM »

Din ce am auzit la ipo I a fost scoasa saracia aia de proba cu  palisada,  stie cineva ceva ... articolul ala cu regulamentul ipo e recent sau ce Huh?

Xambie u will be forever in my heart <> ADA RULZZZZ
maysa
Hero Member

« Reply #20 on: January 25, 2008, 06:22:44 AM »

am si eu o intrebare in cazul puiilor ce sunt destinati
(ca sa zic asa ) examenelor de munca  la categoriile care le am enumerat mai sus  puii participa la comun (munca & show) ?
de ce intreb .. pt ca unii catei pt examanele de munca pot sa nu fie conformi standardului pt show.( me ref . inaltime culoare.. )
in cazul in care un pui nu are pedigrii ( si nici nu va avea..) deci poate  fi pregatit pt examenul de munca.. k pui poate participa ( adica categoriile de mai sus ..) sau v a participa doar la examenele  cdc? doar la categoria munca s i nimic mai devreme.. .. ?  ?

C0smin
Sr. Member

« Reply #21 on: January 25, 2008, 06:26:48 AM »

(ca sa zic asa ) examenelor de munca  la categoriile care le am enumerat mai sus  puii participa la comun (munca & show) ?
de ce intreb .. pt ca unii catei pt examanele de munca pot sa nu fie conformi standardului pt show.( me ref . inaltime culoare.. )
in cazul in care un pui nu are pedigrii ( si nici nu va avea..) deci poate  fi pregatit pt examenul de munca.. k pui poate participa ( adica categoriile de mai sus ..)  ?

multumesc...daca nu intrebai tu o faceam eu !

P.s. buna formularea intrebarii si abea astept sa vad raspunsurile  Undecided

Este mai bine sa invatam din greselile facute de-a lungul vietii, decat sa nu fi facut nimic in viata.
maysa
Hero Member

« Reply #22 on: January 25, 2008, 06:29:27 AM »

Kiss Kiss Kiss Kiss
cu placere
si eu    

crb
Global Moderator

« Reply #23 on: January 25, 2008, 07:04:19 AM »

in cazul in care un pui nu are pedigrii ( si nici nu va avea..) deci poate  fi pregatit pt examenul de munca.. k pui poate participa ( adica categoriile de mai sus ..) sau va participa doar la examenele  cdc? doar la categoria munca si nimic mai devreme.. .. ?  ?

ti-ai raspuns singura, si corect Wink .... nu exista expo de show pentru "viitori" caini de munca, cu atat mai mult cu cat in cadrul CDC se arbitreaza DOAR criterii de munca, nu si cele specifice unei rase...ai ajunge in idiferent de situatie sa compari merle cu perele Grin

maysa
Hero Member

« Reply #24 on: January 25, 2008, 07:56:20 AM »

tks 

maysa
Hero Member

« Reply #25 on: March 08, 2008, 03:56:28 PM »

se poate dresa "pozitia de prezentare" ? si daca da cum pot sa fac eu lucrul asta?

GODRA ATTILA
Sr. Member

« Reply #26 on: March 08, 2008, 05:12:45 PM »

se poate obisnui cainele cu pozitia de prezentare,cred ca la CAC Brasov vrei sal prezinti,daca no sa am caini la clasa respectiva,te ajut cu placere.La ce clasa o sa intre?
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora