Forum ciobanesc german
October 25, 2016, 11:28:02 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: sparky  (Read 8315 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #15 on: June 05, 2007, 07:01:50 PM »

Sa inteleg ca l-a deparazitat medicul si in 26 mai si i-ai mai dat pastile si in 3 iunie...?

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
gigi72
Newbie
*

« Reply #16 on: June 05, 2007, 09:00:06 PM »

@ariana
pe 26 mai i-a  dat o pastila si jumatate  veterinarul , pe 2 iunie inca o doza si trebuia astazi sa-i faca un vaccin, asa a zis el in a 10 zi de la prima doza deparazitanta . doza i-a stabilit-o dupa ce l-a cantarit .temperatura nu are ca l-a verificat dar nu cu termometrul cum ai zis tu , l-a pipait pe la nas nu stiu, dar l-am auzit ca a zis ca nu are temperatura.
vaccin si deparazitare nu cred ca mai are facut desi cei de la care l-am luat mi-au zis ca da, dar neavand carnet de sanatate am zis sa reluam procedura.
cert este ca dupa ce am venit de la veterinar l-am lasat cateva ore sa se linisteasca ca era speriat dupa injectii si i-am deschis o conserva de 500g pe care  am luat-o de la cabinetul veterinarului.
spre surprinderea mea a mancat , cam jumatate din conserva prin care am amestecat si cam 150 g de hrana uscata.
sa vad daca mai varsa sau face diaree, ca azi n-a facut nimic, doar apa a baut
gigi72
Newbie
*

« Reply #17 on: June 06, 2007, 05:08:55 PM »

a mancat si de dimineata si a facut si treaba mare normal , am fost din nou la veterinar a zis ca e ok , i-a mai facut doua injectii si vineri sa-i faca vaccinul .
la cat timp de la antibiotic e recomandat sa se faca vaccinul , ea a zis ca 2 zile sunt suficiente
gigi72
Newbie
*

« Reply #18 on: June 07, 2007, 06:54:49 PM »

cred ca si-a revenit azi a mancat bine, si ar manca intruna dar mi-e frica sa-i dau sa manance prea mult .
am zis ca daca e putin slabit si a avut probleme cu stomacul sa nu-l suprasolicite mancand pe rupte .
cand il apuca foamea incepe sa rostogoleasca castronelul de mancare prin curte .
cam cate mese pe zi sunt recomandate la un pui de trei luni?
crb
Hero Member

« Reply #19 on: June 07, 2007, 09:07:20 PM »

maxim 5..rezonabil 4

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
gigi72
Newbie
*

« Reply #20 on: June 09, 2007, 09:15:23 PM »

de cateva zile nu vrea sa mai manance hrana uscata decat daca îi pun si putina conserva si le amestec .
nu stiu îl dor dintii ca l-am vazut ca le rontaie cu greutate insa daca are si putina conserva linge castronul de ramane mai curat decat in reclamele cu detergenti pt vase .
daca i-as pune bobitele alea la inmuiat cu putina apa l-ar deranja?

* IMAG0001 (Medium).JPG (72.99 KB, 800x600 - viewed 107 times.)

* IMAG0002 (Medium).JPG (148.82 KB, 800x600 - viewed 109 times.)

* IMAG0003 (Medium).JPG (130.59 KB, 800x600 - viewed 99 times.)
cati
Newbie
*

« Reply #21 on: June 09, 2007, 09:37:47 PM »

La fel am patit si eu.I-am dat prima data hrana uscata ROYAL CANIN, dar de o luna de zile ii dau numai mincare gatita,si vreau sa-ti spun ca se cunoaste,in sensul ca se dezvolta frumos.Cumpar rasol de minzat,pe care il fierb si adaug  zarzatul in supa, ceapa,mult morcov,dovlecel,telina,ardei gras, patrunjel iar la sfirsit pun orez.Se vede ca il maninca cu mare placere,pt.ca daca la inceput minca 2 castroane pe zi,acum maninca aproximativ 4 castroane pe zi iar hrana uscata este doar ca supliment intre mese.
cati
Newbie
*

« Reply #22 on: June 09, 2007, 09:39:19 PM »

Cind i-am pus bobitele cu apa la inmuiat, nici nu s-a apropiat de ele.
gigi72
Newbie
*

« Reply #23 on: June 23, 2007, 01:32:51 AM »

a inceput si catelul meu sa semene a caine.
zilele trecute ne plimbam prin gradina si a vazut cainele vecinului, un husky pe care îl mai vazuse pana atunci si pe care parca il ignora , dar acum s-a repezit la gardul care îi despartea latrand la el , furios nevoie mare. am ramas uimit pentru ca nu are decat patru luni si un pic , chiar daca e bine dezvoltat .
mai mult decat atat , am strigat la el sa plece si a abandonat discret disputa si a venit cuminte langa mine , de a ramas vecinul cu gura cascata.
pentru ca e ascultator am decis sa-i trec cu vederea capriciile culinare , pentru ca,  de ceva timp nu mai mananca sub nicio forma hrana pentru juniori . mananca doar hrana uscata purina proplan pentru adulti insa doar amestecat cu conserva de carne fara preferinte.
am incercat cu patru sortimente diferite de hrana uscata pt juniori + mancare gatita dupa o reteta luata de aici de pe forum, dar nici gand sa se apropie de ele. prefera sa rabde daca nu îi dau ce îi place. stiu ca suna ciudat si veterinarul s-a mirat dar a zis sa-i dau sa manance ce vrea sa nu incerc sa-i schimb preferintele prin  infometare ca e in crestere . mi-a dat si o explicatie dar nu stiu cat de mult am inteles .
adevarul este ca-i prieste ce mananca pentru ca e foarte vioi si energic chiar si pe caldurile astea , blana îi luceste intr-un mod placut si a devenit parca si mult mai receptiv .
era sa uit , îi plac la nebunie insa biscuitii pt caini (fetita mea e de vina)  si cu ajutorul lor se pare ca am reusit sa-l invat cate ceva gen : sezi,culcat,aici dar mai avem mult de lucru , iar eu nu prea am timp din pacate.
nu am insa ce sa fac ca doar cu mine e mai serios daca suntem doar noi doi, daca e fetita sau sotia prin preajma e numai cu gandul la joaca.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #24 on: June 24, 2007, 11:04:10 AM »

E excelent ca are o fetita in familie! Incurajati-o sa se ocupe de el! Multa sanatate celor mici!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Lady
Full Member

« Reply #25 on: June 25, 2007, 08:35:13 AM »

Poti incerca sa-i amesteci boabele cu ficat fiert (de pui sau de vita) moale; este indicat sa manance totusi hrana din gama junior nu adult, deoarece concentratia de substante nutritive este alta. Royal Canin Maxi Junior mi se pare potrivit si daca mananca portia scrisa acolo este ok-in vreo 3 mese). Numai sanatate si sa-ti traiasca voinicul!

My sunshine does not come from the skies, it comes from the love in my dog eyes
gigi72
Newbie
*

« Reply #26 on: July 03, 2007, 12:54:34 AM »

ce se intampla cu el ca de cateva zile rastoarna intruna vasul in care are apa. daca l-am fixat cumva sa nu-l mai poata rasturna cand îi pun apa proaspata baga labuta in vas si o mocirleste si pana la urma tot trebuie schimbata .
am crezut ca îi e cald , dar daca ma vede cu furtunul sau stropitoarea fuge si se ascunde in cusca .
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #27 on: July 03, 2007, 12:38:58 PM »

pai furtunul il sperie..., cred insa ca ii e cald. eu le pusesem alor mei pe balcon un lighean cu apa calaie si se bagau in el cand erau mici, iar dupa ce au crescut il rasturnau cu laba dupa care se puneau in balta ce o faceau. lor nu le place neaparat sa fie stropiti, dar s/ar racori un pic. ideea cu ligheanul mi/a venit dupa ce era sa/mi rup gatul ca/si varsasera blidele de apa in hol. daca/i chem la dus nu vin, dar daca le fac "piscina" lor sunt mai ceva ca ratele.

cuget, deci exist!
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #28 on: July 03, 2007, 03:51:22 PM »

Da, e din cauza caldurii. Pranos al meu isi uda labele si capul in apa de baut cand e in tarc, dar are o galeata mare legata de plasa de sarma si treaba lui daca vrea sa bea apa mocirloasa... afara, cainii mei au tot asa ca si ai lui k3na, un lighean cu apa in care se balacesc. Le-am cumparat o piscina din plastic marisoara, de 3 m diametru, dar o sa o montez cand ii trece fetii varicela... Pe caldura, cainilor le e destul sa-si racoreasca labele, burtica si capul, de-aia "sapa" in vasul cu apa.

Leader of a screwed-up pack
gigi72
Newbie
*

« Reply #29 on: July 04, 2007, 11:10:43 PM »

asa este , ati avut dreptate. am gasit un lighean mai mare aruncat prin curte si care nu mai era folosit , l-am curatit , l-am umplut cu apa iar ce a urmat m-a distrat la culme.
s-a balacit asa cum a spus k3na mai rau ca o rata .
saracul asta tot incerca sa-mi spuna atunci cand rasturna vasul cu apa.
daca nu erati voi , nu-mi dadea prin cap, forumul asta e o chestie extraordinara.
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: