Forum ciobanesc german
October 07, 2009, 12:13:35 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Campionatul National de Ciobanesc German, Iasi 2009

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: diaree?  (Read 4927 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
crb
Hero Member

« Reply #15 on: August 14, 2007, 10:43:58 PM »

...orez mucilagiu + morcov firt si dat pe razatoare...cainii mai fac scaune moi si dupa efort (indifernt de varsta, unii),...sau din cauza caldurii, beau multa apa care mai "iese" si prin scaune....ramane de vazut ce vor face maine....Bafta Wink
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg & Tzitziri de Catalina

« Reply #16 on: August 15, 2007, 05:42:26 PM »

Nu le mai dati deloc hrana uscata pana nu-si revin...mancare doar de regim supica din si cu carnita de pui, orez. morcov cum zice crb, ceai de musetel sau galbenele dar fara zahar.
   Wink

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 Vet'

serbo
Newbie
*

« Reply #17 on: August 15, 2007, 10:18:47 PM »

Multumim pentru sfaturi si gindurile bune. Azi am fost la vet si mi-a zis ca nu este ok sa le dau orez, datorita glutenului care le poate provoca alte neplaceri. Mi-a recomandat sa ii hranesc cu hrana uscata Hill's (sper sa nu considerati ca fac reclama) pentru probleme digestive, 200 - 250 gr portionata in 2-3 reprize. Inainte de masa   cite o capsula de Carbovita ( max 1 caps la 12 ore). Dupa masa cite 1/2 de pastila de Furazolidon (pentru adulti) si 1 pastila de No Spa.
Vet banuieste ca problemele au aparut de la apa de la robinet, pentru ca in ultimul timp au fost semnalate mai multe situatii de acest gen. A recomandat apa fiarta si racita sau plata. Desi vet a recomandat si ceaiul de menta, i-am spus ca am incercat inca de aseara dar nu prea l-au acceptat. Acum pustii dorm linistiti. Este si cazul pentru ca asta noapte au fost vremuri foarte foarte cacacioase. Sincer nu cred ca ati vrea sa stiti amanuntele picante.      Scaunele s-au rarit, vom mai vedea cum va fi...
Ariana
Global Moderator

« Reply #18 on: August 16, 2007, 02:48:56 PM »

Multumim pentru sfaturi si gindurile bune. Azi am fost la vet si mi-a zis ca nu este ok sa le dau orez, datorita glutenului care le poate provoca alte neplaceri.
vai de mine...alte bombe!
pai doar nu-i dai o oala de orez pe zi! Aproape toata hrana uscata s bazeaza si pe orez si acum se trezeste cate un inteligent sa-l scoata din alimentatie!  Laughing
cred ca majoritatea crescatorilor care dau si mancare gatita mai pun cel putin o lingura de orez...eu asa fac, una-una jumatate, nici mai mult nici mai putin! dar ma rog...no-i fi eu cea mai cea  Cheesy

Vet'
serbo
Newbie
*

« Reply #19 on: August 16, 2007, 10:03:22 PM »

Puii au reactionat ok la tratament si au inceput sa-si revina . Mai mergem o zi pe dieta dupa care trecem la semi-dieta. Numai bine !
Irina2007
Sr. Member

« Reply #20 on: August 16, 2007, 10:23:47 PM »

Parerile sunt impartite in privinta dietei cainilor cu diaree, unii spun ca trebuie orez, altii ca trebuie mancare uscata.
Cainii mei fac mai moale de la orez, asadar e normal sa nu le dau orez cand au probleme, ca fac si mai moale  Cheesy

Ceea ce folosesc eu cu extrem de bune rezultate este Eukanuba Low Residue. Este o formula medicala speciala pentru caini cu diaree, voma, probleme digestive in general.
Cainii nu sunt hraniti cu aceasta mancare in mod normal, ci primesc cateva mese cand au probleme cu stomacul, si se poate da cainilor indiferent de ce mancare mananca in mod curent.
De multe ori cainii se joaca in curte si mai inghit tot felul de prostii (iarba, insecte, ba o data era cat pe ce sa inghita o broasca daca nu eram pe faza) si da peste ei o diaree "nemteasca"  Grin
De cele mai multe ori isi revin numai dupa o singura masa de Low Residue, dupa parerea mea e o mancare fantastica.

Am in permanenta o punga de 3 kg in casa, cum face un caine moale, ii dau imediat 1-2 mese si l-am pus pe picioare, fara sa-l chinui cu ceaiuri, pastile, etc.

Daca puteti cumpara de la Eukanuba aceasta mancare o recomand cu toata increderea. Aici costa 16 $ un sac de 3 kg.
Ariana
Global Moderator

« Reply #21 on: August 16, 2007, 11:01:29 PM »

mai ieftina decat la noi! Fain... Grin

Vet'
Irina2007
Sr. Member

« Reply #22 on: August 16, 2007, 11:13:08 PM »

Deci se gaseste si in tara? Cat costa?
Pages: 1 [2]   Go Up