Parerile sunt impartite in privinta dietei cainilor cu diaree, unii spun ca trebuie orez, altii ca trebuie mancare uscata.
Cainii mei fac mai moale de la orez, asadar e normal sa nu le dau orez cand au probleme, ca fac si mai moale

Ceea ce folosesc eu cu extrem de bune rezultate este Eukanuba Low Residue. Este o formula medicala speciala pentru caini cu diaree, voma, probleme digestive in general.
Cainii nu sunt hraniti cu aceasta mancare in mod normal, ci primesc cateva mese cand au probleme cu stomacul, si se poate da cainilor indiferent de ce mancare mananca in mod curent.
De multe ori cainii se joaca in curte si mai inghit tot felul de prostii (iarba, insecte, ba o data era cat pe ce sa inghita o broasca daca nu eram pe faza) si da peste ei o diaree "nemteasca"

De cele mai multe ori isi revin numai dupa o singura masa de Low Residue, dupa parerea mea e o mancare fantastica.
Am in permanenta o punga de 3 kg in casa, cum face un caine moale, ii dau imediat 1-2 mese si l-am pus pe picioare, fara sa-l chinui cu ceaiuri, pastile, etc.
Daca puteti cumpara de la Eukanuba aceasta mancare o recomand cu toata increderea. Aici costa 16 $ un sac de 3 kg.