rapboyhed
Jr. Member

|
 |
« on: August 02, 2007, 05:04:57 PM » |
|
Buna , Am si eu o intrebare , catelului meu i-au crescut pe spate fire de culoare deschisa . Este normal la 3 luni sa apara aceste fire ? sau acuma incepe sa-i creasca blana si este un semn ca va fi deschis la culoare ? Astept raspunsurile voastre. Ps:Am atasat cateva poze si am inconjurat zona cu rosu. Multumesc
|
Photo1.jpg (53.97 KB, 852x559 - viewed 395 times.)
Photo2.JPG (35.28 KB, 851x509 - viewed 338 times.)
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #1 on: August 03, 2007, 09:13:02 AM » |
|
Perfect normal !
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
|
rapboyhed
Jr. Member

|
 |
« Reply #2 on: August 03, 2007, 10:57:13 AM » |
|
Multumesc , eram cam ingandurat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dia_boca
|
 |
« Reply #3 on: September 09, 2009, 07:09:24 PM » |
|
am cam aceeasi problema... doar ca e mul mai extinsa pe corp
si asta e normal?
e cumva posibil sa devina "lupiu"
|
|
|
|
|
"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #4 on: September 10, 2009, 08:14:09 AM » |
|
Lupiul acela e o culoare normala pentr CG, deci nu e o problema, ci doar o diferenta de culoare. Daca nu va place culoarea, puteti vopsi cainele!(glumeam)
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
dia_boca
|
 |
« Reply #5 on: September 10, 2009, 08:43:25 AM » |
|
Lupiul acela e o culoare normala pentr CG, deci nu e o problema, ci doar o diferenta de culoare. Daca nu va place culoarea, puteti vopsi cainele!(glumeam)
 da, din cate stiu exista spray pt par  da, stiu ca lupiul este o culoare normala pt un  , chiar foarte frumoasa ma gandeam ca poate cunoscatorii pot sa-si dea seama daca intr-adevar va devenii lupiu, in 16.09 implineste 3 luni, pana acum 2 sapt. a fost 80% negru (vezi poza avatar)...
|
|
|
|
|
|
"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
|
|
|
igor cg
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: September 19, 2009, 09:43:06 PM » |
|
ajutatima cu niste sfaturi.. va rog..inafara puiul pe care il am aici langa mine la oras...am la tsara o catea.....Tatal ei a fost un caine extrem de frumos....mare cu o musculatura bine dezvoltata....insa mama a fost un metis.... Acum catelusa e mare are 6 ani...sh arata destul de bine...doar k o ureche nu i sa rididat si una da.... e nu asta ii problema....ALCEVA as vrea sa va intreb... o sa o montez kt de curand cu un caine foarte frumos... Cg pur zic eu:-?? cum credeti k o sa arate puii...o sa aiba trasaturi de metis....daca urechea maimea nu sa ridicat nu o sa se ridice nici ale lor...?:-s sunt cam ingrijorat... .Niste sfaturi miai fi de tare ajutor ...va multumesc:X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
igor cg
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: September 19, 2009, 10:09:19 PM » |
|
NUMI RASPUNDE NIMENI:-S?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
igor cg
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: September 19, 2009, 10:13:38 PM » |
|
Ariana imi raspuzi tu:-s vreau sa stiu daca o montez sau nu..daca puii o sa iasa metis...mai bine nu o mai dau multumesc:*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wildspirit
Hero Member

Wildspirit
|
 |
« Reply #9 on: September 19, 2009, 10:52:21 PM » |
|
Buna seara. Pe acest forum nu vei gasi sprijin in montarea unei catele fara pedigree oricat de frumoasa ar fi.Asta pt ca puii ar putea avea probleme de sanatate,de comportament si in cel mai rau caz nu isi vor gasi stapan. In orice caz,e alegerea ta evident.Eu am un CG de linie veche cu urechi lasate.Nu as putea sa-l las sa se imperecheze pt nimic in lume...nu e CG cu pedigree,nu montam.
|
|
|
|
|
|
Don`t worry..be happy
|
|
|
igor cg
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: September 20, 2009, 09:47:53 AM » |
|
Da stiu dar eu nu vreau sa fac din pui campioni... niste prieteni vor pui si na m`am oferit eu...insa nu miai raspuns:| cum vor iesi cateii:-?? asta te rog sa`mi raspunzi merci>  <:X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #11 on: September 20, 2009, 10:15:11 AM » |
|
Da stiu dar eu nu vreau sa fac din pui campioni... niste prieteni vor pui si na m`am oferit eu...insa nu miai raspuns:| cum vor iesi cateii:-?? asta te rog sa`mi raspunzi merci>  <:X Nu-ti raspunde nimeni pentru ca nimeni nu stie ce pui, ce fel de pui vor iesi. Clar este ca nu vor fi CG, asta cu siguranta si orice fel de metis ar rezulta din aceasta monta, nu este de dorit. Prietenii cred ca sunt niste jucarii de care te plictisesti si poti sa-i lasi pe unde poti sau in grija altora. Cred ca se inmultesc destul de multi maidanezi si fara a ajuta si noi la sporirea numarului acestora. Cred ca multi nici nu vor sa discute cu tine tocmai din cauza asta, deci gandeste pe termen lung cand vrei sa faci astfel de monte si nu "pui" caini numai pentru placerea prietenilor. Cainele este o fiinta vie nu o masina de produs pui si astia de orice fel ar fi ei ,numai pentru ca tu sau oricine va doriti niste pui. Eu zic sa renunti la ideea asta, chiar nu este buna deloc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
igor cg
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: September 20, 2009, 10:26:04 AM » |
|
bine.... eu am vrut intat sa intreb... daca ati zis k nu e bine...asa o sa fac.:X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #13 on: September 20, 2009, 10:31:28 AM » |
|
bine.... eu am vrut intat sa intreb... daca ati zis k nu e bine...asa o sa fac.:X
 Asa sa faci...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #14 on: September 20, 2009, 10:33:35 AM » |
|
da,s-a zis clar ca nu e bine,dar judeca si singur,nu e normal!doar pentru ca prietenii cer pui,nu inseamna ca trebuie sa le si dai.asa cum spune si bobo70 sunt fiinte vii,care sufera.din monta unor caini fara acte si fara teste,pot iesi pui aparent ok,dar cu o gramada de probleme de sanatate,pe care prietenii tai ii vor abandona daca nu vor stii sa se descurce cu problemele sau vor costa prea mult.nu cred ca intelegi ce presupune sa detii un caine,iar prietenii tai la fel. P.S. te-am mai intrebat pe undeva...e chiar atat de greu sa te documentezi?sa citesti forumul asta?toate lucrurile astea sunt discutate de 'n shpe mii de ori,intr-o gramada de topicuri. de asta e facut forumul,citesti si apoi daca tot nu gasesti ceea ce te intereseaza,intrebi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|