Forum ciobanesc german
December 28, 2007, 12:07:30 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Campionatul National de Ciobanesc German, Craiova 19-21 octombrie 2007

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: agresivitate in timpul mesei  (Read 343 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ovidiuram
Newbie
*

« on: September 03, 2007, 08:46:48 PM »

acum cateva zile am cumparat un CG de 6-7 luni. problema este ca atunci cand mananca si incerc sa ma aprpii de el incepe sa latre si chiar m-a muscat. cum as putea sa-l dezvat de acest obicei ?

Am mutat topicul in aria potrivita pentru a fi dezbatut si am modificat titlul pentru a fi mai sugestiv
sersoft
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #1 on: September 03, 2007, 09:30:55 PM »

cu multa rabdare
pentru inceput nu-l mai deranja cand mananca.
treptat incearca sa te apropii de el cu mai multa mancare
sersoft
Administrator

Ciobanesc German

« Reply #2 on: September 04, 2007, 02:15:05 PM »

In primul rand invata-l comenzile de baza, si tine-l in sezi pana cand ii dai comanda "mananca" sau "masa" sau ce vrei tu.
Cand mananca, ia ceva bun in mana, striga-l si ofera-i  mancare din mana mangaindu-l, si, treptat, incearca sa il mangai si dupa ce se intoarce la mancarea din castron. Daca incepe sa maraie sau sa latre strigi NU (pt asta trebuie sa stie comanda NU).
Nu trebuie sa fi agresv cu el si sa incerci sa il atingi atunci cand mananca si nu este atent.
Intai trebuie sa  incepi sa ii faci educatia, apoi incepi sa corectezi problemele.

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora