LUNAROCKDOG
Newbie
LUNA
|
 |
« on: September 18, 2007, 05:05:51 PM » |
|
Buna Am o catelusa ciobanesc german de 8 luni si 3 sapt. De circa cateva zile..am observat sange..ma gandesc ca a intrat in calduri..etc: jucausa foc.. cate zile sapt. tine treaba asta? ....azi avem chef de joca dar cand plec din curte, directia cusca, somn, nu tu masa.. in fine dupa o alintare pe burtica ma uit inspre vagin si il vad umflat..sau..habar nu am, in orice caz nu prezinta forma normala cu care eram obisnuit.. Maine mergem la un control in orice caz, dar am vrut sa stiu si o parere..de pe acest forum multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #1 on: September 18, 2007, 05:10:30 PM » |
|
Stai linistit, e probabil in calduri. Ai grija si nu o lasa in preajma masculilor, ca te trezesti bunic  In functie de organism, caldurile tin 2-3 saptamani. Mult noroc cu catelusa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LUNAROCKDOG
Newbie
LUNA
|
 |
« Reply #2 on: September 18, 2007, 05:39:47 PM » |
|
hmm..OK! pfiu..ma gandeam la cine stie ce infectie..etc: Multumesc
ea este Luna la cateva saptamani si acum la 8 luni jumate
|
luna3.jpg (30.6 KB, 337x400 - viewed 197 times.)
luna2.jpg (17 KB, 191x300 - viewed 176 times.)
luna1.jpg (60.8 KB, 400x408 - viewed 205 times.)
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #3 on: September 18, 2007, 09:20:36 PM » |
|
Simpatica lupoaica !  Ai grija unde o ti in urmatoarele saptamani !
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #4 on: September 18, 2007, 09:53:51 PM » |
|
in fine dupa o alintare pe burtica ma uit inspre vagin
Musai sa fac si putina instructie/anatomia organului genital femel  , te-ai uitat inspre vulva ca vaginul "urmeaza" in interior (valabil la orice specie de mamifer) Domnisoara ta este in calduri si toata chestia, adica sangerare iar apoi (dupa ce sangerarea diminueaza) momentul propice montei, dureaza in jur de 18 zile...apoi totul revine la normal. Daca ai norocul, eventual dupa 2 luni iti face o lactatie falsa cum se intampla la mine ( Ma rog...la Nati, nu mie!) Ca sa nu ai un noroc si mai mare si sa te trezesti cu puiuti pazeste-i coada domnisoarei toata perioada aceasta. Ai grija daca mergeti la plimbare, s-ar putea sa iti evadeze din propria initiativa si sa-si caute printul asa ca in perioada aceasta mai bine nu-i da drumul.. o plimbi doar in lesa.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
LUNAROCKDOG
Newbie
LUNA
|
 |
« Reply #5 on: September 18, 2007, 10:10:45 PM » |
|
oho!! multumesc pentru sfaturi, m-ati linistit!, in ceea ce priveste anatomia "canina" sunt pe linga rau  de plimbat avem program doar sambata si duminica..in rest ne zbenguim prin curte. sincer nu stiam de durata sa zicem "imbolnavirii" credeam ca este ceva "scurt" ce sa mai zic de alte simptome... multumesc din suflet.. mai am intrebari dar postez la alte topicuri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #6 on: September 19, 2007, 09:16:20 AM » |
|
Nu o scoate din curte in aceasta perioada daca nu ai un tarc bine inchis unde sa nu poata intra barbatusii.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #7 on: September 19, 2007, 04:41:42 PM » |
|
Am modificat titlul topicului ca sa fie la subiect.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #8 on: October 06, 2007, 09:17:29 AM » |
|
am si eu intrebare .... de la ce varsta intra in calduri.. si poate sa "ramana".. la orice varsta??(din momentul in care intra in calduri)  .si de fiecare data cand intra in calduri?? cam la ce intervale de timp se intampla..?? sper ca am postat unde trebuie si ca nu se afla raspunsul.. in alta sectiune... multumesc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #9 on: October 06, 2007, 11:49:30 AM » |
|
Primul cilu de calduri apare de la 6 luni pana pe la 11-12 luni. Da, poate ramane gestanta inca de la primele calduri, gestatia dureaza intre 58-67 zile, de obicei 60-62 zile. Intra de 2 ori pe an in calduri la intreval de 4-6 luni.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #10 on: October 06, 2007, 12:13:00 PM » |
|
multumim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #11 on: October 07, 2007, 09:41:49 AM » |
|
Primul cilu de calduri apare de la 6 luni pana pe la 11-12 luni. Da, poate ramane gestanta inca de la primele calduri, gestatia dureaza intre 58-67 zile, de obicei 60-62 zile. Intra de 2 ori pe an in calduri la intreval de 4-6 luni.
....  ...daca caldurile se repeta la 4 luni....=> 3 cicluri pe an...  ...deh, cine stie,...cunoashte ! 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #12 on: October 07, 2007, 01:42:27 PM » |
|
Da...repede sari.....ideea e ca normal intervalul e de 6 luni, dar foarte des se intampla ca unul dintre intervale sa fie mai scurt de 6 luni ( in functie si de starea de intretinere, alimentatie, clima )...nesemnificand ceva patologic. In nici un caz nu e vorba de tabla inmutirii...catelele au 2 cicluri pe an.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #13 on: October 07, 2007, 02:33:52 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #14 on: October 08, 2007, 12:03:12 AM » |
|
adica ... daca nu e ingrijita corect .. ii vine la inteval mai scurt de 6 luni.. sau invers???  ?? sau depinde doar de metabolismul ei.. si nu inseamna neaparat o gresala de crestere sau intretinere..??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|