Forum ciobanesc german
October 12, 2007, 12:06:39 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Campionatul National de Ciobanesc German, Craiova 19-21 octombrie 2007

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Agresivitate la straini  (Read 64 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
danielaionel
Hero Member

Benny

« on: October 08, 2007, 12:03:44 PM »

Am depistat de curand o problema la comportamentul lui Benny. Nu suporta sa fie mangaiat de straini ... adica se lasa mangaiat dar daca insista persoana respectiva sare sa muste si fara macar sa maraie inainte si sincer mi se pare un comportament cam periculos. Voi v-ati mai intalnit cu aceasta problema? Cum as putea sa o rezolv?
Multumesc

Nu exista caine rau .... exista doar esecul vostru de a fi un stapan bun Wink
Florian I.
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #1 on: October 08, 2007, 01:37:33 PM »

Asa cum spui, este un comportament cam periculos dar, foarte si de-a dreptul firesc.
Adica ... ce sa rezolvi?
Cand cineva vine sa mangaie cainele, avertizeaza-l ca o face pe propia-i piele! Da vrea sa mangaie caini, sa-si ia si el unul!
Oricum, tu trebuie sa-l obisnuiesti pe Benny cu botnita.
Eu te sfatuiesc ca tu sa fi dominanta in relatia cu Benny, si-i de-ajuns. Nu chinui cainele pentru toti mangofitzii! Poate ca odata va trebui sa te apere si nu trebuie sa stea pe ganduri daca e are voie sau nu.
danielaionel
Hero Member

Benny

« Reply #2 on: October 08, 2007, 01:43:47 PM »

Ok ... multumesc frumos.
Benny deja e obisnuit cu botnita dar i-o pun doar cand mergem in locuri f aglomerate si publice.
M-am gandit eu ca o solutie ar fi sa nu mai las oameni sa puna mana pe ei ... dar acum avand confirmarea dumneavoastra asa voi face
Multumesc frumos

Asa cum spui, este un comportament cam periculos dar, foarte si de-a dreptul firesc.
Adica ... ce sa rezolvi?
Cand cineva vine sa mangaie cainele, avertizeaza-l ca o face pe propia-i piele! Da vrea sa mangaie caini, sa-si ia si el unul!
Oricum, tu trebuie sa-l obisnuiesti pe Benny cu botnita.
Eu te sfatuiesc ca tu sa fi dominanta in relatia cu Benny, si-i de-ajuns. Nu chinui cainele pentru toti mangofitzii! Poate ca odata va trebui sa te apere si nu trebuie sa stea pe ganduri daca e are voie sau nu.

Nu exista caine rau .... exista doar esecul vostru de a fi un stapan bun Wink
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora