Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 03:05:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: 1 [2] 3 4 5 6   Go Down
  Print  
Author Topic: Achizitionarea unui pui de Ciobanesc German Q&A  (Read 19665 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
KurtSteiner
Newbie
*

« Reply #15 on: November 22, 2007, 08:29:03 PM »

@KurtSteiner: Citeste si AICI

Asta mi-a mai deschis putin ochii. Inteleg acum de ce e important sa aiba pedigree.
Multumesc. Smiley
Inca o intrebare referitor la " Discutati exact ce garantii vi se ofera". La ce fel de garantii sunt indreptatit? Si cat e perioada de garantie. Mi se pare putin ciudat termenul asta cand vorbim despre niste animale. Ca si cand ar avea termen de valabilitate..
M_Luiza
Hero Member

« Reply #16 on: November 22, 2007, 08:41:49 PM »

.. momentul in care ti se cer bani multi pt un pui pt care ti se garanteaza .. lucrurile cerute ..si ele nu sunt reale.. poti sa ceri despagubiri ..daca ai ceva la mana adica un document..,... cam asa e in democratie...

perioada de garantie in cazul displaziei..... in momentul in care ai facut testul si ai rezultatul  / :-\desi un catel poate face displazie  atat din motive ereditare cat si  nascut din parinti perfecti sanatosi  sa fie totusi diagnosticat cu displazie  Undecided  mai multe aici http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,116.msg32146.html#msg32146 ...
thorhaus
Hero Member

« Reply #17 on: November 22, 2007, 10:49:06 PM »

Va multumesc mult pentru raspunsuri, cu toate ca nu am inteles prea mult din cele postate de "crb" (examen de displazie de sold si cot, drept de monta, etc).

Cand am spus "afacere", m-am exprimat gresit se pare. Ma refeream la altceva. Smiley
Revin putin la pretul de achizitie, si nu intretinere (pentru ca tatal meu a terminat medicina veterinara si ma poate ajuta cu alimentatia si vaccinurile lui). Fiind nou, dupa cum va puteti da si seama, mi s-a parut putin cam mult 250 euro. Nu exagerat, dar putin peste asteptarile mele. Deci daca as dori un ciobanesc german doar pentru companie, nu voi gasi mai ieftin de 250 euro? Pentru mine nu are importanta ce parinti are sau ce merite au avut acestia. Tot la fel de mult voi tine la el si il voi ingriji daca e de rasa pura sau...mai putin.

Si o ultima intrebare. De unde pot achizitiona un ciobanesc german, in cele din urma? Mentionez, din nou, un pui de ciobanesc german care sa nu fie "incarcat" de atatea insusiri exceptionale transmise de parinti lui.

NEAMTUL TOT TIMPUL SE INTREABA :IN CE INVESTESTE? nu :CAT INVESTESTE? sau cel putin asa -mi place sa cred...

un singur scop, o singura rasa,, o mare pasiune.,.!!!
         *Link Removed*
KurtSteiner
Newbie
*

« Reply #18 on: November 29, 2007, 01:55:41 PM »

Am reusit sa gasesc pe cineva din localitatea mea. Femela va da nastere la pui undeva prin luna februarie sau mai tarziu si un pui va costa 250 de euro. Pana atunci imi voi pune la punct cunostintele legate de intretinerea unui ciobanesc german. Va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat. Toate cele bune Smiley
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #19 on: November 29, 2007, 02:01:14 PM »

Am reusit sa gasesc pe cineva din localitatea mea. Femela va da nastere la pui undeva prin luna februarie sau mai tarziu si un pui va costa 250 de euro. Pana atunci imi voi pune la punct cunostintele legate de intretinerea unui ciobanesc german. Va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat. Toate cele bune Smiley
Sunt curios.
Dupa toate prezentate aici, dupa ce criterii ai ales? Ce au parintii, expo, teste, examene, ... u.s.w.?

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
crb
Hero Member

« Reply #20 on: November 29, 2007, 02:09:54 PM »

Sunt curios.
Dupa toate prezentate aici, dupa ce criterii ai ales? Ce au parintii, expo, teste, examene, ... u.s.w.?
= und so weiter = si asa mai departe... Drac

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #21 on: November 29, 2007, 02:41:53 PM »

= und so weiter = si asa mai departe... Drac
Atent la detalii, ca de obicei!

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
vesa_elena
Newbie
*

« Reply #22 on: March 25, 2008, 07:52:31 PM »

cine are poze cu ciobanesc german ALSACIAN sau macar sa faca rost va rog mult de tot:D
crb
Hero Member

« Reply #23 on: March 25, 2008, 08:45:34 PM »

cine are poze cu ciobanesc german ALSACIAN sau macar sa faca rost va rog mult de tot:D

La modul serios, diversitate de CG ALSACIAN nu exista,...sau cel putin nu exista omologata FCI,...dupa stiinta mea 

si ca sa revin la intrebarea ta,.... poze cu ciobanesc german ALSACIAN ar putea sa aibe cine o fi avut drum prin Alsacia si a facut poze la un ciobanesc german de acolo,..cred... Drac  Wink

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
vesa_elena
Newbie
*

« Reply #24 on: March 25, 2008, 08:53:46 PM »

Ma rog eu am auzit de rasa asta si eu am caine de rasa ALSACIAN doar voiam sa vad cum se face cand o sa fie mare
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #25 on: March 25, 2008, 09:09:46 PM »

Nu exista! Cred ca stiu la ce te referi, e vorba de giobanescul german negru complet. Sunt o gramada de denumiri populare pentru ciobanescul german; "alsatian" pentru englezi inseamna ciobanesc german pur si simplu, la noi numele de "lup alsacian" se refera la ciobanescul german negru, acelasi caine negru fiind numit obisnuit de italieni "pastore belga" (adica, incorect, ciobanesc belgian). L-as putea da exemplu pe Navarro al lui Bogdan dar nu e chiar asa, asa-zisul lup alsacian la noi era cel negru de linie veche, adus din Germania de est, ca asta:

* Alsacian.jpg (97.76 KB, 640x480 - viewed 172 times.)

Leader of a screwed-up pack
vesa_elena
Newbie
*

« Reply #26 on: March 25, 2008, 10:48:17 PM »

imi cer scuze atunci daca am gresit nu prea ma pricem la rasele de caini
vesa_elena
Newbie
*

« Reply #27 on: March 25, 2008, 10:51:04 PM »

Scolaro te poti uita la poze sal vezi pe BOBI sa sami spui daca ar fi ca mie asa mia spus o prietena
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #28 on: March 25, 2008, 11:01:40 PM »

Sad Vad ca m-am strofocat degeaba.

Leader of a screwed-up pack
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #29 on: March 26, 2008, 10:41:55 AM »

Ciobanesc Alsacian este denumirea data de francezi pentru Ciobanescul German !
Atat si nimic mai mult .

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Pages: 1 [2] 3 4 5 6   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof