w1sT
Newbie
|
 |
« Reply #60 on: June 15, 2009, 08:18:26 AM » |
|
De cel negru am inceput sa ma atasez mult, foarte mult. Si sa speram ca azi ajuns sa il iau si pe fratele sau.Imi dau seama de responsabilitate, deja o simt ! ( probabil or sa se simta mai bine daca stau impreuna nu ? jucandu-se. ) Cat despre vaccinuri au fost nascuti pe 8.05.2009 deci cu tot cu sapt asta ar fi 6. Dr.veterinar mi-a spus ca vaccinurile sunt puternice si trebuie asteptat pana la 2 luni pt unul, pe urma la 3 luni altul si pe urma...( mai vedem ).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #61 on: June 15, 2009, 01:01:35 PM » |
|
Imi dau seama de responsabilitate, deja o simt !
hmm...
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
|
w1sT
Newbie
|
 |
« Reply #62 on: June 15, 2009, 07:06:33 PM » |
|
"hmm... " am zis ceva gresit ? ma refeream la faptul ca deja imi dau seama cum e sa ies cu el dimineata in frig si sa astept sa-si faca nevoile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #63 on: June 15, 2009, 07:16:30 PM » |
|
"hmm... " am zis ceva gresit ? ma refeream la faptul ca deja imi dau seama cum e sa ies cu el dimineata in frig si sa astept sa-si faca nevoile.
asta e...exagerat de putin zis,dupa mine.oricum,iesitul afara,ca e cald,ca e frig e un "must"...parerea mea este ca nu poti spune cu exactitate ca stii ce te asteapta cand ai cainele de asa putina vreme(asta daca nu cumva ai mai avut unul inainte)...dar la primul caine... cred ca depinde de fiecare persoana cat de pregatita este sa isi asume aceste responsabilitati. oricum,multa bafta cu puiul/puii! 
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
w1sT
Newbie
|
 |
« Reply #64 on: June 16, 2009, 07:45:33 AM » |
|
intr-adevar e foarte putin zis dar...in cerc sa ma obisnuiesc cu toate. Pana la urma o sa raman doar cu micul Rocky care ma agata toata ziua cu dintisori lui mici. Cred ca il dor gingiile ( are 5 sapt. ) Acum sper ca o sa ma descurc cu el chiar daca face numai pozne. Ieri mi-a spart 3 ghivece cu flori, incercand sa roada frunzele. ( ghivecele au cazut de pe suport pt ca frunzele atarnau ). O sa fac si un thread la sectiunea "cainele meu".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #65 on: June 16, 2009, 12:04:27 PM » |
|
Cred ca ai luat o decizie f buna. Dupa ce vei invata cu adevarat ce responsabilitate inseamna un catel, vei putea analize situatia si vei vedea cu adevarat daca iti vei mai putea permite un caine ( nu la bani ma refer ci la tot ce implica cresterea unui catel). Sa fie sanatos si sa te faca fericit. Asteptam poze
|
|
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #66 on: June 16, 2009, 05:59:43 PM » |
|
intr-adevar e foarte putin zis dar...in cerc sa ma obisnuiesc cu toate. Pana la urma o sa raman doar cu micul Rocky care ma agata toata ziua cu dintisori lui mici. Cred ca il dor gingiile ( are 5 sapt. ) Acum sper ca o sa ma descurc cu el chiar daca face numai pozne. Ieri mi-a spart 3 ghivece cu flori, incercand sa roada frunzele. ( ghivecele au cazut de pe suport pt ca frunzele atarnau ). O sa fac si un thread la sectiunea "cainele meu".
..e un pic prea devreme pentru schimbarea dintilor = "mancarimi" la gingii ... si e si prea mica varsta la care l-ai luat de la mama....  ..cainii nu au alte posibilitati de cunoastere decat mirosul si "gustatul"..daca tot l-ai luat asa mic, tre sa ai rabdare sa faca o socializare cat de cat apropiata de ceea ce ar fi invatat cu mama si fratii pina la varsta de min 8 sapt... bafta..
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
w1sT
Newbie
|
 |
« Reply #67 on: June 16, 2009, 08:12:37 PM » |
|
vad pe zi ce trece cum ii ies dintisorii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #68 on: June 16, 2009, 08:19:30 PM » |
|
vad pe zi ce trece cum ii ies dintisorii.
oups..eu ma gandeam deja la schimbarea lor.... tu vorbesti de cresterea dintilor de lapte... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
mih
Newbie
mih
|
 |
« Reply #69 on: June 17, 2009, 03:23:13 PM » |
|
Sal . in sfarsit am reusit sa le fac poze la catelusi de care va spuneam astept sa imi spuneti parerea voastra
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #70 on: June 17, 2009, 04:52:32 PM » |
|
Toti sunt negru carbune? uau. Ce culoare are tatal puilor?
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
mih
Newbie
mih
|
 |
« Reply #71 on: June 17, 2009, 05:30:44 PM » |
|
Dap, toti puii sunt negri complet si parintii sunt la fel de negri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w1sT
Newbie
|
 |
« Reply #72 on: June 18, 2009, 11:41:53 AM » |
|
super ! ai grija de ei !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vlad_Oradea
Newbie
|
 |
« Reply #73 on: June 28, 2009, 07:51:38 PM » |
|
Buna tuturor sunt un iubitor de caini si in special de CG momentan am o CG de 12 ani,Leia, pe care o pretuiesc foarte mult nu are pedigre pentru ca la vremea aceea am primit-o cadou ca sa zic asa dar nu regret nici o secunda.Din pacare varsta isi cam spune cuvantul, nu mai aude bine,doar sunetele ascutine(fluierat,eventual cand o strig din apropiere),nu mai este la fel de activa,chiar si celebrele goane dupa pisici.Daca s-ar putea sa imi dati niste sfaturi ar fi bine venite. ps:cu riscul de a cadea in penibil, as dori sa pregatesc terenul pentru un pup, as dori sa fie cu pedigre,mascul de aceasta data,nu stiu daca s-ar cadea chit ca Leia este batrana si va fi geloasa pe micut,sfaturi?.pentru cunoscatorii de pe forum am vazut pe acest site http://www.vonhausbura.ro/ un exemplar care mie mi-a placut la nebunie respectiv masculul negru-argintiu din dreapta-sus ati putea sa imi dati niste detalii despre ei,sunt mai scumpi,mai greu de gasit etc multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #74 on: June 28, 2009, 08:29:39 PM » |
|
Iti place un exemplar din liniie de lucru. Vezi aici, poti gasi info. : http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,1298.0.html
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|