Forum ciobanesc german
July 08, 2015, 02:32:25 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Hrana ACANA  (Read 31395 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
pepe
Hero Member

cann van pavora

« Reply #60 on: December 03, 2009, 11:28:43 AM »

ok ok
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #61 on: December 04, 2009, 01:30:00 PM »

Pepe, daca ai o canisa sau cumperi o cantitate mare de hrana (en-gross) e normal sa ai reduceri de costuri, sau poate le iei direct de la distribuitor (tot asa daca cantitatea iti permite) si cu factura (deci ai firma) si iesi la acelasi pret ca si vanzatorii din pet/shopuri.
Daca ai mai multi caini si iei cate un sac de la un petshop local, e normal sa ceri o reducere. Eu nici nu ma uit la mancare daca nu stabilm un procent discount (in cazul in care iau un sac de la un petshop si pana acum n/am cerut sau primit mai mult de 10% din valoare).

cuget, deci exist!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #62 on: December 05, 2009, 11:54:34 PM »

pepe, tu ai canisa....cu siguranta vei primi hrana la poarta de la cei care distribuie Acana/Orijen, la pret de canisa.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
adm
Sr. Member

Pic

« Reply #63 on: January 10, 2010, 11:14:40 PM »

Intrebare despre Acana: de ce la concentratie mai mare a proteinelor si grasimilor, la o calitate mai buna (conform review-urilor) la Acana portia e mai mare decat la alte mancaruri: Eukanuba, Arden Grange, Royal, Bio Mill? O calitate(concentratie) mai buna nu ar trebui in mod normal sa reduca portia? La Orijen diferenta de portie e clar in favoarea acesteia (se da printre cele mai mici portii), iar Acana nu e departe ca si concentratii a grasimilor si proteinelor (doar la Lupovet am vazut portii asa de mici si, culmea, la Eukanuba, care e de o calitate mai mica decat Acana sau Orijen).

Testeaza-ti Votul! pe www.testvot.eu
cristimate
Sr. Member

« Reply #64 on: April 05, 2010, 10:47:48 PM »

maiine iau si eu un sac

royal canin efectiv nu mai vrea sa manance... sa vedem cu mancarica asta

inestimabil
Full Member

« Reply #65 on: January 07, 2011, 10:41:13 PM »

Salut. Va cer un sfat in legatura cu Acana...il hranesc pe Marko al meu de mic cu Puppy large breed, acum a ajuns la 10 luni si are in jur de 33-34 kg, este inalt, pare solid (are blana lunga), dar de fapt e numai coaste tot. E cazul sa schimb papa? E posibil sa nu mai asimileze Acana, sau asa e felul lui? A avut niste probleme din cauza continutului mare de proteina, dar acum vad ca totul este ok, nu se scarpina deloc, nu i-a mai aparut nici o bubita rosie. Astept raspuns va rog, ca se termina sacul de haleala si trebuie sa ma aprovizionez. E posibil sa ii cada blana de la mancare, sau in perioada asta a anului cu diferente mari de temperatura intre cele 24 grade din casa si cele -10 de afara e normal sa se intample asa? Multumesc, numai bine.
Ariana
Administrator

« Reply #66 on: January 07, 2011, 10:55:34 PM »

Ar trebui sa-i maresti portia daca ti se pare cam slab insa la varsta lui cam asa sunt toti juniorii CG. Si Magnus avea aceeasi greutate la varsta lui ...si acum la 1,5 ani nu cred sa aiba mult mai mult ...desi e puternic si vioi. Asa sunt ei mai suplii. Cg-ul nu e dolofan ca alte rase grele.
Iar povestea cu continutul crescut de proteina e relativa.

medic veterinar
inestimabil
Full Member

« Reply #67 on: January 07, 2011, 10:58:35 PM »

Am stat toata seara si am citit sectiunea Alimentatie de pe forum si ma bate gandul sa incerc Eukanuba in loc de Acana...insa imi trebuie un impuls. Am modificat postul de sus...caderea blanii poate fi din cauza mancarii?
Ariana
Administrator

« Reply #68 on: January 07, 2011, 11:10:15 PM »

Unii caini naparlesc in perioada aceasta, nu e singurul.
Din punctul meu de vedere(si nu numai, pe multe site-uri este mult mai slab cotata) Eukanuba este  inferioara Acanei. Ingredientele/compozitia fac diferenta. Iar pretul este cel putin la fel.

medic veterinar
Ariana
Administrator

« Reply #69 on: January 07, 2011, 11:11:28 PM »

Oricum, mai exista si alte optiuni, nu doar Acana.

medic veterinar
piciorus2002
Sr. Member

« Reply #70 on: January 07, 2011, 11:33:12 PM »

Bune sugestii,Ariana,s-ar putea sa ajung cat de curand la Acana sau ceva similar: baietul meu nu prea mai mananca bine hrana cruda care i-o dau de la 2 luni incoace si ma gandesc sa schimb,poate s-o fi saturat saracul doi ani cu aceeasi mancare....
inestimabil
Full Member

« Reply #71 on: January 07, 2011, 11:37:55 PM »

Ariana, da-mi un sfat te rog. Din dorinta mea de a lua ce e mai bun pt el, mi-e frica sa nu iau ceva nu i-ar face bine. Ma gandeam sa iau Orijen, dar am dubii vis a vis de proteina 44%.
Astept sugestii, pls.

Ariana
Administrator

« Reply #72 on: January 07, 2011, 11:55:24 PM »

Acum Orijen puppy large breed are 38% proteina din cate stiu. In procent de 85% la 10 luni s-a dezvoltat un puioc de Cg. Dezvoltarea puternica n-ar mai fi o problema. Daca proprietarii sunt constienti ca trebuie sa respecte cantitatea mai mica recomandata pe sac si sa n-o suplimenteze totul e ok. Oricum, exista mai multe tipuri de hrana superpremium bune, conteaza si cum se simte catelul vostru cu hrana pe care o consuma, nu toate tipurile de hrana se potrivesc la fel tuturor cateilor.

medic veterinar
inestimabil
Full Member

« Reply #73 on: January 08, 2011, 12:06:35 AM »

Eu am respectat intodeauna cantitatea de hrana de pe sac...drept urmare marko al meu e mort de foame tot timpul. Dupa ce mananca dimineata mai verifica de cateva ori castronul sa nu mai fi aparut ceva in el si de pe la ora 16 incepe.sa ii dea tarcoale si sa fie milog daca eumananc ceva. (Dar e baiat simtit si pleaca din bucatarie daca ii zic sa plece, insa figura lui e una foarte dezamagitta)  Ori e golan, ori chiar  moare de foame. Ariana te rog, nu evita sa imi dai un sfat...eu o sa studiez ce imi zici, asa ca nu trebuie sa te simti vinovata daca lu' fomistul asta al meu nu o sa ii mearga bine nici cu aia.
Ariana
Administrator

« Reply #74 on: January 08, 2011, 12:13:47 AM »

Eu ma refeream in special la Orijen cand spuneam ca nu trebuie suplimentata hrana. Cel mai bine iti cunosti tu cainele si daca crezi ca e putin prea slab poti sa-i maresti putin portia. Totusi, vad ca se dezvolta la fel ca Magnus al meu. Pana la varsta de 14-15 luni l-am tinut mai suplu(nu slab) iar apoi i-am marit portia. Acum insa este pe mana dresorului si vad ca e destul de implinit, se pare ca ii merge bine dar nu cred ca are mai mult de 35-36 kg.

medic veterinar
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7   Go Up
  Print  

Jump to:  

reclama