Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #30 on: May 21, 2009, 10:27:42 PM » |
|
Eu nu sunt nici crescator nici vet, prin urmare nu beneficiez de 10 % discount si totusi cumpar cu 180 RON/ 18 Kg.
Mai mult ca sigur n-o mai trece pe firma si o vinde ca si cum ar fi pt. el, cu pretul de depozit. Asa ca, 200 ron pe sac este un pret ok, petshopurile si farmaciile fiind obligate sa mai adauge ceva.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
hans
|
 |
« Reply #31 on: May 21, 2009, 10:46:48 PM » |
|
Oricum, e o hrana foarte buna la un pret la fel de bun, fie 180 sau 200 RON.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu
|
 |
« Reply #32 on: May 23, 2009, 09:52:18 PM » |
|
As avea o intrebare in legatura cu cantitatea de mancare dintr-o zi. Atat cat scrie pe sac este suficient? eu la ai mei le dau cca 400 g de acana + mancare gatita (special pentru ei) pentru ca sincer mi se pare cam putin numai cat scrie pe sac.
|
|
|
|
|
|
"Poporul care da cu pietre in caini risca sa ramana pentru totdeauna pe treapta de jos a umanitatii." G. Calinescu
|
|
|
Sharky
Newbie
|
 |
« Reply #33 on: July 24, 2009, 12:22:56 AM » |
|
salutare.nici catelusa mea nu a fost entuziasmata de aceasta mancare.mananca orice alt fel de bobite dar nu acana...depinde de gusturi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #34 on: July 24, 2009, 08:41:29 AM » |
|
Nici o mancare de pe pamantul acesta nu e mancata de totii cainii, depinde de la individ la individ, asta e clar. Important este sa fie potrivita si sa fie mancata cu pofta. Totusi Acana ramane unul din cele mai bune brand-uri dupa parerea mea. salutare.nici catelusa mea nu a fost entuziasmata de aceasta mancare.mananca orice alt fel de bobite dar nu acana...depinde de gusturi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sharky
Newbie
|
 |
« Reply #35 on: July 24, 2009, 10:22:01 AM » |
|
Nici o mancare de pe pamantul acesta nu e mancata de totii cainii, depinde de la individ la individ, asta e clar. Important este sa fie potrivita si sa fie mancata cu pofta. Totusi Acana ramane unul din cele mai bune brand-uri dupa parerea mea.
CORECT!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu
|
 |
« Reply #36 on: July 24, 2009, 11:04:04 AM » |
|
se spune ca Acana provoaca diaree sau scaun moale. La primul sac au facut un pic moale ... insa mi-a placut ca o mancau cu pofta iar blana arata bine. Dupa ce s-a terminat sacul am mai cumparat unul. Acum mai au cam 8 kg din al 2 sac iar scaunele sunt normale .
|
|
|
|
|
|
"Poporul care da cu pietre in caini risca sa ramana pentru totdeauna pe treapta de jos a umanitatii." G. Calinescu
|
|
|
tfygma
Jr. Member

Sara
|
 |
« Reply #37 on: July 24, 2009, 11:46:47 AM » |
|
Si la noi e la mare cautare Acana chiar daca nu e sortimentul pentru catei de talie mare, ci cel cu peste "Pacifica". In rest probleme de la acest tip de mancare nu am avut nici de la cel pt juniori talie mare nici de la asta cu peste pe care il manaca f bine acum, (chiar daca niciodata imediat dupa ce i-am dat castronelul, ne asteapta sa plecam, se mai joaca putin si de-abia dupa aceea se pune pe mancat!)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebydavid
Newbie
|
 |
« Reply #38 on: July 29, 2009, 04:00:55 PM » |
|
salutare, sunt nou aici, am si eu 2 cg, 2 femele, una are 11 ani si una 2 luni. Chiar ma hotarasem sa iau un sac de Acana puppy pt aia mica, dar dupa ce s-a vb pe aici nu stiu ce sa mai fac. Problema e ca nu am f multi bani de dat pe mancare si nici timp sa ii fac mancare gatita si am zis macar pana la 1 an sa ii dau mancare super premium, iar acana chiar ma multumea raport calitate/pret, spre deosebire de RC, Hill's, Eukanuba sau Pro Plan care sunt mai scumpe. Cea mare a crescut cu ciorbe pana la 1 an si la maturitate i-am dat numai chappy si nu am avut probleme cu ea...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu
|
 |
« Reply #39 on: July 29, 2009, 06:35:08 PM » |
|
salutare, sunt nou aici, am si eu 2 cg, 2 femele, una are 11 ani si una 2 luni. Chiar ma hotarasem sa iau un sac de Acana puppy pt aia mica, dar dupa ce s-a vb pe aici nu stiu ce sa mai fac. Problema e ca nu am f multi bani de dat pe mancare si nici timp sa ii fac mancare gatita si am zis macar pana la 1 an sa ii dau mancare super premium, iar acana chiar ma multumea raport calitate/pret, spre deosebire de RC, Hill's, Eukanuba sau Pro Plan care sunt mai scumpe. Cea mare a crescut cu ciorbe pana la 1 an si la maturitate i-am dat numai chappy si nu am avut probleme cu ea...
 . Daca nu ai incredere in Acana , eu zic sa cumperi o cantitate mai mica si sa vezi daca ii place si daca are scaune normale .. eu la cainii mei le dau Acana si sunt foarte multumit de ea. Chappy nu e prea bun deoarece contine coloranti .. iar la cea mare daca nu ai posibilitatea sa ii cumperi hrana super premium cumpara-i Brit senior , e o hrana premium la un pret accesibil ( 120-130 lei sac de 15kg)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebydavid
Newbie
|
 |
« Reply #40 on: July 29, 2009, 06:37:55 PM » |
|
Am uitat sa mentionez: problema principala e ca la mine in Buzau nu gasesc Acana varsata si nu pot testa sa vad cum ii merge 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #41 on: July 29, 2009, 06:40:33 PM » |
|
Intradevar e posibil sa faca mai moale la inceput dar de cele mai multe ori dupa primul sac dispar problemele. De obicei fac mai moale daca trecerea se face brusc(fara a pastra o cantitate din hrana veche impreuna cu care se va realiza trecerea) si/sau modul de hranire indisciplinat, cu multe alte chestii "pe langa" de genul laptic sau iaurt peste hrana uscata..etc.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
sebydavid
Newbie
|
 |
« Reply #42 on: July 29, 2009, 06:45:20 PM » |
|
eu am primit catelul de 5 zile si i-am dat si ciorba si cateva conserve si vreau sa o trec direct pe hrana uscata.Maine ma duc la bucuresti si vroiam sa ii iau un sac de mancare sa nu ma mai incurc cu cea varsata de la petshop, am auzit ca mai si le amesteca cu alta hrana. Azi i-am luat niste pro plan si vad ca le mananca f bine...in legatura cu Acana...am gasit cu 190lei sacul de 18kg e convenabil?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu
|
 |
« Reply #43 on: July 29, 2009, 06:46:46 PM » |
|
Pretul e bun . Eu cumpar cu 200 de lei/sac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebydavid
Newbie
|
 |
« Reply #44 on: July 29, 2009, 07:10:50 PM » |
|
pana la urma o sa ii iau si eu un sac...sper sa nu am probleme 
|
|