Forum ciobanesc german
April 27, 2016, 10:58:38 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Hrana ACANA  (Read 36921 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Leo Brisan
Sr. Member

« on: March 06, 2008, 11:23:07 PM »

A dat cineva aceasta hrana cainelui ? Stie sa imi spuna ceva despre ea ? I-as fi recunoscator, multumesc
G0gutzu
Newbie
*

DoDi

« Reply #1 on: March 17, 2008, 05:21:06 PM »

caracteristici apropiate de ale Royal-lului, cu diferenta de pret in favoarea lui acana
eu as recomanda acana petru perioada de crestere...merita toti banii
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #2 on: March 17, 2008, 10:05:02 PM »

Multumesc pentru informatii ! Eu cred ca e superioara Royal Canin-ului ,mai ales ca e si facuta in Canada, nu in Rusia ! E mai completa si mai echilibrata decat Royal Canin-ul. Probabil o sa-mi aud multe critici de la fanii Royal-ului, dar asta e parerea mea si nu mi-o poate schimba nimeni !  Smiley Chiar azi am cumparat un sac de ACANA !
lavi
Full Member

« Reply #3 on: July 31, 2008, 01:34:10 PM »

Acana puppy junior

Ingrediente: carne de pui ( continut cazut de cenusa ), ovaz fiert, tarate de orez, grasimi de pui, seminte integrale de in(sursa naturala de omega-3 ), pulpa de sfecla (fara zahar ), uleiu de hering (sursa naturala de DHA si EPA ), supa de pui, extract de drojdie ( MOS ), radacina de cicoare( FOS ), cartofi dulci fierti, cultura de fermenti ( fermentatie solubila de Saccharomyces cerevisiae ), Yucca shidigera, extract de galbenele (sursa de luteina, Atlantic varec, morcovi fierti, rosii fierte ( sursa naturala de licopeina ), mere fierte, usturoi pudra, patrunjel, extract de rozmarin, merisoare, sare de mare, clorura de potasiu, clorura de colina, lizina, dl glucozamina, condroitin sulfat, vitamina A, acetat de dl alfa-tocoferol (vit. E), metionina, L-carnitina, supliment de vitamina D3, *fier Bioplex, *zinc Bioplex, *mangan Bioplex,biotina, *cupru Bioplex, niacina, riboflavina, tiamina, supliment de vitamina K, piridoxina hidroclorurata ( sursa de vit. B6), vitamina B12, calciu iodat, acid folic. *minerale chelatate.
ANALIZA GARANTATA
Proteina (min) – 29,o %   Omega-3 (min)-1,0% *
Grasime (min) – 17 %   Glucozamina(min)- 200 mg/kg
Fibra (max) – 2,5 %   Condroitina (min)- 50 mg/kg
Umiditate (max) – 10,0%   Vitamina E (min )- 250 UI/kg
Calciu (min) – 1,4%   Luteina (min)- 50 mg/kg *
Fosfor (min)- 1,1%   Carbohidrati- 28 %
Omega-6 (min)-3,0% *   Energie metabolizabila – 4400 kcal/kg
* nu sunt recunoscuti ca esentiali de AAFCO

VITAMINE
Vitamina A – 34 KUI/kg   Niancina – 210 mg/kg
Vitamina D – 1,9 KUI/kg   Piridoxina – 29,5 mg/kg
Vitamina E – 250 UI/kg   Colina – 1900 mg/kg
Vitamina K – 2,0 mg/kg   Biotina – 0,6 mg/kg
Vitamina C –100 mg   Acid folic – 3,3 mg/kg
Riboflavina – 44,3 mg/kg   Vitamina B12 – 0,4 mg/kg
Acid pantotenic – 36,3 mg/kg   Beta caroten – 4,0 mg/kg
Tiamina – 51,0 mg/kg    
AMINOACIZI
Arginina – 1,9 %   Metionina – 0,8 %
Histidina – 0,8 %   Treonina – 1,1 %
Izoleucina – 1,0 %   Triptofan – 0,32 %
Leucina – 2,0 %   Valina – 1,3 %
Lizina – 1,9 %   Cistina - 0,3 %
GRASIMI   
Linoleic – 2,75 %   Linolenic – 0,3 %
MINERALE
Calciu – 1,4 %   Mangan – 22 mg/kg
Fosfor – 1,0 %   Fier – 280 mg/kg
Ca – P raport 1:85   Cupru – 15 mg/kg
Sodium – 0,32%   Cobalt – 0,6 mg/kg
Clorura – 0,4 %   Zinc – 200 mg/kg
Potasiu – 0,67 %    Iod – 2,1 mg/kg
Magneziu – 0,11 %   Seleniu – 0,48 mg/kg
Sulf – 0,4 %   Cenusa – 6,9 %

Varsta catelului   Greutatea catelulul / grame pe zi
   1-3 kg   3-5 kg   5-10 kg   10-15 kg   15–25 kg   25–35 kg   35–50 kg
6-12 saptamani   116-174   174-290   290-435    435-580    580-754    -   -
12-16 saptamani   101-145    145-261    261-406    406-522    522-667    -   -
16-28 saptamani   90-145    145-203    203-348   348-464   464-609    609- 870    870-1015
28-52 saptamani   87-116    116-174    174-261    261-377   377-493    493-609    609-812
Valorile sunt orientative, ele variind in functie de activitatea fizica, mediul inconjurator, starea de sanatate a cainelui, etc. Nu uitati sa asigurati apa proaspata la discretie cainelui dumneavoastra.

Acana puppy large breed

Ingrediente: carne de pui ( continut cazut de cenusa ), ovaz fiert, seminte integrale de orez, grasime de pui (conservat cu amestec de tocoferoli, acid citric si rozmarin ) tarate de orez, seminte integrale de in(sursa naturala de Omega-3 ), pulpa de sfecla, ulei de hering (sursa naturala de DHA si EPA ), supa de pui, extract de drojdie (fermentatie solubila de Saccharomyces cerevisiae ), radacina de cicoare (FOS), cartofi dulci fierti, ou integral, Yucca shidigera, glucozamina (pudra din carapace de homar ), condroitin sulfat (carilaj de rechin ), extract de galbenele (sursa de luteina), supliment de L-carnitina, Atlantic varec, morcovi, rosii (sursa naturala de licopeina ), mere, usturoi integral, patrunjel, extract de rozmarin, merisor, sare de mare, clorura de potasiu, clorura de colina, lizina, supliment de vitamina A, acetat de dl alfa-tocoferol (vitamina E), , supliment de vitamina D3, *fier Bioplex, *zinc Bioplex, *mangan Bioplex, biotina, *cupru Bioplex, niacina, riboflavina, mononitrat de tiamina, supliment de vitamina K, piridoxina hidroclorurata ( sursa de vit. B6), vitamina B12, acid folic. *minerale chelatate.
ANALIZA CHIMICA GRANTATA
Proteina (min) – 32,0 %   Omega-6 (min)-3,0 % *
Grasime (min) – 14 %   Omega-3 (min)-1,0 % *
Fibra (max) – 3,0 %   Glucozamina (min)- 450 mg/kg
Umiditate (max) – 10,0%   Condroitina (min)- 75 mg/kg
Calciu (min) – 1,1%   Luteina (min)- 10 mg/kg *
Fosfor (min)- 1,0%   Carbohidrati- 28 %
L-Carnitina – 250 mg/kg *   Energie metabolizabila – 4050 kcal/kg
* nu sunt recunoscuti ca esentiali de AAFCO

VITAMINE
Vitamina A – 20,4 KUI/kg   Niancina – 155 mg/kg
Vitamina D – 1,4 KUI/kg   Piridoxina – 20 mg/kg
Vitamina E – 230 UI/kg   Colina – 2000 mg/kg
Vitamina K – 2 mg/kg   Biotina – 2,1 mg/kg
Vitamina C –1500 mg   Acid folic – 3,3 mg/kg
Riboflavina – 30 mg/kg   Vitamina B12 – 0,3 mg/kg
Acid pantothenic – 25,0 mg/kg   Beta caroten – 4 mg/kg
Tiamina – 41 mg/kg    
AMINOACIZI
Arginina – 2,1 %   Metionina – 0,9 %
Histidina – 1,0 %   Cistina – 0,3 %
Izoleucina – 1,2 %   Treonina – 1,3 %
Leucina – 2,3 %   Triptofan – 0,27 %
Lizina – 2,1 %   Valina – 1,2 %
GRASIMI   
Linoleic – 2,0 %   Linolenic- 0,3 %
MINERALE
Calciu – 1,1 %   Mangan – 20 mg/kg
Fosfor – 0,8 %   Fier – 210 mg/kg
Rapot Ca / P 1,1: 1   Cupru – 14 mg/kg
Sodium – 0,3 %   Cobalt – 0,4 mg/kg
Clorura – 0,5 %   Zinc – 300 mg/kg
Potasiu – 0,5 %    Iod – 1,3 mg/kg
Magneziu – 0,09 %   Seleniu – 0,4 mg/kg
Sulf – 0,36 %   Cenusa – 6,9 %
cosmopolitan
Newbie
*

« Reply #4 on: August 27, 2008, 06:27:26 PM »

In perioada aceasta : " Acana suna bine !!! "  Cheesy
 Preturi f f f bune la www.petcity.ro .

www.petcity.ro - PetShop Online
Animania Shop
Newbie
*

« Reply #5 on: October 28, 2008, 11:51:48 AM »

Hrana Acana este un produs superpremium necontestat,un plus pt ca e facuta in Canada.
Mai multe informatii pe http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/
Distribuitor online la cele mai accesibile preturi http://www.animaniashop.ro/cauta.php

Un site dedicat animalelor:www.animaniashop.ro
lavi
Full Member

« Reply #6 on: March 11, 2009, 10:58:19 AM »

Primavara a venit cu reduceri la sortimentele Acana de 18kg.La orice sortiment Acana de 18kg beneficiati de 6% reducere si primiti si un recipient de pastrare a hranei.
Economisiti timp si bani comandind de la http://www.petshop4you.ro
lavi
Full Member

« Reply #7 on: March 15, 2009, 12:11:51 PM »

La hyyp://www.petshop4you.ro promotie de primavara pentru caini cu probleme de greutate sau tendinte de ingrasare:

Sacul de Acana Lamb&Fit 13,5kg va este oferit impreuna cu o conserva Dibo Pur Miel si Dr. Alder Land Fleisch Light 800g

Punctele forte ale Dr. Alder Land Fleisch Light:
contine pui si orez si legume BIO
proteine de inalta calitate
aminoacizii necesari stimularii metabolismului si dezvoltarii musculaturii
toate vitaminele necesare pentru o stare de bine si un metabolism sanatos
fibre naturale pentru o digestie optima si un sistem imunitar puternic
Omega3 si Omega6 pentru o piele sanatoasa si o blana lucioasa;

Punctele forte ale DIBO Pur Miel:

carnea proaspata, ambalata imediat dupa sacrificare
nu contine aditivi chimici, arome sau coloranti
nu contine oase
nu contine zahar sau caramel
recomandat mai ales cainilor sensibili

Si surpizele vor continua

Thara
Global Moderator

« Reply #8 on: March 15, 2009, 01:08:46 PM »

http://www.petshop4you.ro
  Grin
lavi
Full Member

« Reply #9 on: March 27, 2009, 12:08:08 AM »

La http://www.petshop4you.ro promotiile continua cu un alt pachet promotioal :Acana Senior+Pet Phos Senior-183 ron

Si primavara aceasta ,surprizele pentru blanosii d-voastra vor continua...

hans
Sr. Member

« Reply #10 on: April 03, 2009, 10:51:13 PM »

Nu stiu cum le merge altor caini cu ACANA, dar ai mei nu se impaca prea bine cu ea.
Desi entuziasmat la inceput pentru ca mi se parea o mancare de buna calitate, dupa mai mult de o luna si jumatate de diaree a cateilor am decis ca nu e ceea ce am nevoie.
Am suspectat diverse cauze ale diareei , dar dupa mai multe runde de medicamente diverse, drumuri la veterinar, injectii si inlocuirea apei de baut cu ceai de menta, singura solutie care a dat rezultate a fost inlocuirea hranei ACANA cu hrana gatita.
Deoarece imi ramasese mai mult de jumatate de sac de 18 kg de ACANA Puppy Large Breed nefolosit, l-au amestecat cam o treime cu hrana uscata a altor doi CG maturi, care nu au avut niciodata diaree. Bineinteles ca a doua zi si ei faceau foarte moale.
In concluzie, ce pot spune despre Acana e ca nu se potriveste cu nici unul dintre cei 4 CG ai mei.
Asta nu inseamna ca altora nu le poate merege bine, dar personal cred ca e prea grasa, cainii beau foarte multa apa dupa ea.

cosmopolitan
Newbie
*

« Reply #11 on: April 05, 2009, 11:45:58 AM »

Nu stiu cum le merge altor caini cu ACANA, dar ai mei nu se impaca prea bine cu ea.
Desi entuziasmat la inceput pentru ca mi se parea o mancare de buna calitate, dupa mai mult de o luna si jumatate de diaree a cateilor am decis ca nu e ceea ce am nevoie.
Am suspectat diverse cauze ale diareei , dar dupa mai multe runde de medicamente diverse, drumuri la veterinar, injectii si inlocuirea apei de baut cu ceai de menta, singura solutie care a dat rezultate a fost inlocuirea hranei ACANA cu hrana gatita.
Deoarece imi ramasese mai mult de jumatate de sac de 18 kg de ACANA Puppy Large Breed nefolosit, l-au amestecat cam o treime cu hrana uscata a altor doi CG maturi, care nu au avut niciodata diaree. Bineinteles ca a doua zi si ei faceau foarte moale.
In concluzie, ce pot spune despre Acana e ca nu se potriveste cu nici unul dintre cei 4 CG ai mei.
Asta nu inseamna ca altora nu le poate merege bine, dar personal cred ca e prea grasa, cainii beau foarte multa apa dupa ea.

Acana nu ar avea de ce sa faca aceste probleme digestive decat daca a fost tinut sacul in conditii impoprii la dvoastra acasa sau la magazinul de unde l-ati luat. In general la trecerea de la o alta mancare la alta apar astfel de deranjari digestive insa doar pt perioade scurte de timp cum ar fi max 1 sapt - 1 sapt jumate.
   Daca ati luat sac pt crescatori subliniez faptul ca sacul pt crescatori are o alta compozitie decat cel pt magazine.

hans
Sr. Member

« Reply #12 on: April 05, 2009, 12:33:19 PM »

multumesc pentru informatii, nu e sac pentru crescatori, iar hrana a fost pastrata in conditii bune, cel putin la mine. Nu stiu cum a fost tinuta inainte de a o cumpara.
Deranjarile digestive apar imediat ce o administrez, spre deosebire de Eukanuba, Biomill, Proplan, Belcando, Bewi Dog cu care am facut teste si pe care le mananca fara probleme.
Repet, parerea mea despre Acana: o manacare buna, cainii arata si se dezvolta foarte bine cu ea, din pacate alor mei le provoaca diaree. Probabil si din cauza cantitatii foarte mari de apa pe care o beau dupa.

asta e ceea ce am folosit pana acum, 3 saci x 18 kg

* acana%20puppy%20large%2018%20kg.jpg (40.39 KB, 465x411 - viewed 275 times.)
cosmopolitan
Newbie
*

« Reply #13 on: April 05, 2009, 01:09:25 PM »

multumesc pentru informatii, nu e sac pentru crescatori, iar hrana a fost pastrata in conditii bune, cel putin la mine. Nu stiu cum a fost tinuta inainte de a o cumpara.
Deranjarile digestive apar imediat ce o administrez, spre deosebire de Eukanuba, Biomill, Proplan, Belcando, Bewi Dog cu care am facut teste si pe care le mananca fara probleme.
Repet, parerea mea despre Acana: o manacare buna, cainii arata si se dezvolta foarte bine cu ea, din pacate alor mei le provoaca diaree. Probabil si din cauza cantitatii foarte mari de apa pe care o beau dupa.

asta e ceea ce am folosit pana acum, 3 saci x 18 kg

Cu multa placere , sper sa te ajute experienta mea. Stiu si ai dreptate , oricat de buna ar fi marca X intotdeauna exista si exceptii.
  Sacul de 18 kg este cel pt crescatori , cel de 13,5 kg este cel m mare pt vanzarea din magazin.
 In urma experientei mele si in special a clientilor mei am observat un lucru : nu intotdeauna este de vina cu deranjarile la burtica marca de hrana "x" ,cat de fapt ingredientul "y" la care cainele este alegic ( si poate nu stii). Nu cred ca de la adaosul mare de apa s-ar strica la burta , este posibil de la vreun ingredient care le provoaca sete si poate si aceste probleme digestive.
  Daca i-a mers bine cu marcile enumerate m sus incearca sa ramai pe una dintre ele , de fapt pe marca cu care ai vazut rezultate la nivelul blanii, musculaturii, osaturii, etc. ( tot ce ai enumerat tu sunt bune )

hans
Sr. Member

« Reply #14 on: April 05, 2009, 01:51:00 PM »

Ar fi destul de ciudat ca toti cei 4 caini sa fie alergici la un produs continut de Acana.
Iar cantitatea de apa bauta cu siguranta influenteaza scaunul.
Momentan ii hranesc cu macare gatita pentru ei - carne de pui + cartilagii + orez + ficat de vita +morcov + ardei gras + ou+ os vita
Probabil mai tarziu voi reveni la mancare uscata, una din cele amintite mai devreme.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7   Go Up
  Print  

Jump to: