Forum ciobanesc german
April 28, 2016, 04:32:28 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Hrana ACANA  (Read 36929 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
inestimabil
Full Member

« Reply #75 on: January 08, 2011, 12:21:24 AM »

Atunci ramane acana si mai suplimentez cu orez, morcovi si supa. Ma ajuti cu o parere, dacase poate : am deschis un thred in sectiunea sanatate, la boli de piele si parazitare si nu am nici un raspuns de la cineva cu experienta. Multumesc mult pt tot.
nelyy
Hero Member

« Reply #76 on: January 19, 2011, 08:22:58 PM »

Vin si eu in sprijinul vostru, ca si consumator de acana. Noi cu asta l-am crescut pe athos si a ramas mancarea de baza, mai suplimentez cateodata cu orez cu legume si ficat de pui, toate fierte. Multumesc providentei ca n-am prea avut probleme digestive grave si atunci cred ca in sase ani, acana si-a facut datoria cu bine.Acum, asa cum se specifica pe topic,te poti informa despre calitatea hranei uscate si de pe net si in functie de tipul de caine pe care-l ai, alegi varianta potrivita.

"Să rămâi om între oameni, numai ca să salvezi în tine însuţi ideea de om, chiar dacă alţii o calcă în picioare." Marin Preda
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #77 on: January 20, 2011, 11:50:23 AM »

Este vreo problema(din cauza proteinei mari) daca la 6 luni ii dau Orijen pappy large? Singura suplimentare pe care o fac sunt 2 kg branza vaci pe saptamana (pentru calciu) deoarece ii administrez doar 1 pastila Pet Phos Croissance/zi/20 kg in loc de 9 pastile/zi recomandate de veterinar(sincer mi se pare mult tinand cont ca o hranesc cu hrana super premium) Multumesc!
RaluMaya
Hero Member

« Reply #78 on: January 20, 2011, 11:58:03 AM »

Pentru noi a fost o mancare foarte buna, i-am dat Orijen Puppy pana la 1 an, dar trebuie sa faca si foarte multa miscare. Am avut o perioada in care miscarea a fost mai putina, adica o plimbare de maxim o ora seara, si a luat proportii cam mari.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #79 on: January 20, 2011, 12:01:54 PM »

Multumesc Ralu,in perioada asta i-ai mai dat si calciu? Eu i-am dat de la 2.5 luni-5 luni si o saptamana cat mi-a recomandat medicul,i-au crescut si dintisorii era de inteles dar acum mi se pare cam mult. Ms
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #80 on: January 20, 2011, 12:03:50 PM »

Eu fac cu ea miscare cam 2 ore/zi tinand cont ca este pui si nu trebuie fortata mai mult. La cate ore/zi te referi tu ca ar fi bine? Ms
RaluMaya
Hero Member

« Reply #81 on: January 20, 2011, 12:38:01 PM »

Eu personal i-am dat si calciu si ii voi da pana pe la 1 an jumate - 2. Vezi pe forum despre calciu pentru ca parerile sunt impartite. Pentru Maya cel mai bine e cand e pe munte/ in natura toata ziua, ceea ce e imposibil sa-i oferi cainelui in fiecare zi. In perioadele respective o duce extraordinar. Dar e ok si cand se plimba/se joaca 3/4 ore pe zi. Am auzit parerea unui crescator care spune ca un caine are nevoie de 10 km pe zi pentru a se mentine in forma. Nu sunt crescator, am cainele de 1 an, nu as putea sa-ti spun cat e recomandat pentru un caine. Presupun ca singur decizi cand e suficient pentru cainele tau. Dar am plecat de la mancare, ce am vrut eu sa spun, e ca Orijenul e o mancare extraordinara, cel putin pentru noi a fost, dar trebuie avut grija cat ii dai, cat se "consuma" cainele pentru ca din cate am vazut pentru un caine care ar sta toata ziua fara sa faca nimic, sau cum a fost cazul nostru, o plimbare calma seara fara joaca fara alergat l-ar obezi ingrozitor.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #82 on: January 20, 2011, 11:30:47 PM »

Eu pe Magnus l-am hranit cu Acana o buna parte din juniorat si i-am dat calciu doar intre 3-6 luni si suplimente pentru articulatii. Am avut insa grija sa nu fie grasut si sa faca miscare dupa bunul plac. La radiografii soldurile au fost perfect sanatoase iar oasele mineralizate super. Eu nu sunt adepta unei administrari de lunga durata a calciului, prefer sa-l asimileze cainii din hrana, mai tare ma axez pe suplimentele pentru articulatii in perioada de crestere  

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #83 on: January 21, 2011, 09:21:02 AM »

Multumesc Ariana,asa am sa procedez si eu;te rog frumos sa-mi recomanzi si mie ce suplimente pentru articulatii sa-i dau deoarece nu i-am dat pana acum.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #84 on: January 21, 2011, 12:19:11 PM »

Am gasit pe forum Aplazyl. Multumesc!
lavi
Full Member

« Reply #85 on: March 04, 2011, 10:27:50 AM »

Tot pentru articulatii exista K9 Complete Motion
http://www.petshop4you.ro/complete-motion-vitamine-pentru-caini-condroitina-p-236.html
ionelabartos
Newbie
*

« Reply #86 on: September 03, 2014, 09:20:29 PM »

Buna. Eu am gasit preturi foarte bune la Acana si Orijen pe www.animalulfericit.ro 
FIGO
Full Member

« Reply #87 on: September 08, 2014, 05:29:52 PM »

Pentru articulatii incercati Cosequin DS. E cam nr 1.
lavi
Full Member

« Reply #88 on: November 27, 2014, 04:47:09 PM »

Fi-ti pe faza.
week-endul acesta rpeturi de Black Fridey la petshop4you.ro

Acana Adult Large Breed 18kg- 236lei
Acana Junior Large Breed 18kg-239
Orijen Adult 239lei
Orijen Puppy Large Breed 239lei

Promotia incepe din aceasta seara de la 12 si dureaza in limita stocurilor disponibile.
http://www.petshop4you.ro/acana-m-11.html
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #89 on: January 07, 2015, 06:59:26 PM »

Buna.Imi puteti spune daca se poate da o hrana de adult unui pui de 10 luni? Ii poate face rau ( din punctul de vedere al dezvoltarii) avand in vedere ca cantitatea de proteina este mai mica la hrana pentru adulti fata de cea pentru puppy? Ma tenteaza Acana !!!
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7   Go Up
  Print  

Jump to: