Forum ciobanesc german
April 28, 2016, 04:52:02 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Hrana ACANA  (Read 36931 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
absolutep0wer
Newbie
*

« Reply #15 on: April 06, 2009, 09:10:04 PM »

salutare tuturor ca nou membru al acestui forum.
alsacian
Full Member

« Reply #16 on: April 07, 2009, 09:06:03 AM »

Ce diferenta este intre mancarea pentru crescatori si mancarea pentru magazin? Nu ar trebui sa fie la fel tinand cont ca se hranesc aceiasi caini?
hans
Sr. Member

« Reply #17 on: April 10, 2009, 06:34:41 PM »

citat de pe un alt forum:

"De 3 sapt imi hranesc goldenul de 8 luni cu ACANA Puppy Large Breed. Mentionez ca inainte il hraneam cu Royal Maxi Junior.
Ii place aceasta mancare si sunt incantat sa vad asta dar, problema apare la scaune; de cand il hranesc cu Acana face mai moale, dar nu diaree. Cu royal nu aveam acesta problema insa sutn f multumit de hrana actuala pt ca spre deosebire de precedenta acum nu-i mai cade parul; ceea ce e un lucru extraordinar la un golden  . Si blana este mult mai lucioasa, deci din acest punct de vedere ...functioneaza.
deci, intrebarea mea e: trebuie sa ma tem pentru scaunele mai moi?
Ma gandesc ca nemaiavand consistenta normala, glandele anale nu se mai storc cum trebuie si imi e frica sa nu apara complicatii.
oricum, nu vreau sa fac reclama, dar sunt f incantat de "seria noua" de la acana cu 55% carne, 25% fructe si legume, 20% ovaz fiert si orez brun. Miros bine si flacaul meu e innebunit dupa ea.

...

Am uitat sa mentionez un lucru...
vazand ca asa sta treaba cu scaunele, am banuit ca are o problema cu digestia. L-am trecut pt 2 zile la regim cu Hills I/D ... si a functionat; scaune normale. Dupa ce am revenit la acana, aceeasi problema.
Nu vreau sa exagerez cu aceste intrebari. Initial nu m-am speriat pt ca, daca e sa intru in detaliu , scaunul are forma dar nu are o consistenta mai dura (stiu atat de bine pt ca il strang in punga de fiecare data cand face pe strada  ), dar totusi ... E posibil sa aiba o intoleranta la acest tip de mancare?

...

in momentul de fata e clar ca am o dilema; hranit cu RC ii cade parul dar iese normal, iar cu ACANA parul nu cade si e lucios dar face moale "

Metall
Sr. Member

« Reply #18 on: April 13, 2009, 11:12:08 AM »

Si ale mele fac mai moale de cand cu noua formula Acana
Acuma le-am dat Hills vreo 3 saptamani, vad ca fac normal, dar s-a terminat Hills-ul si trecem iar pe Acana
Doar ca acuma o sa amestec si Arden Grange prin Acana, cred ca o sa le dau cam 50% - 50%, sa vedem cum se comporta
dsh
Hero Member

« Reply #19 on: April 13, 2009, 11:23:57 AM »

am patit acelasi lucru cu belcando si orijen vs hill's; cu hill's scaun ok, cu belcando si / sau orijen moale - (teoretic, atat belcando, cat mai ales orijen, au mai multa proteina, care provine din ingrediente de prima calitate, respectiv carne); am revenit la hill's exclusiv o perioada, iar acum am inceput sa reintroduc incet belcando cu orijen (sunt amestecate) - intai in raport 3/4 hill's - 1/4 belcando & orijen, iar acum 50% - 50%; deocamdata e ok scaunul - sper sa ramana asa si cand voi scoate definitiv hill's-ul

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul

« Reply #20 on: May 04, 2009, 09:32:30 AM »

Mda. M-am bucurat degeaba ca am gasit  Acana in Ploiesti. O fi buna pentru altii, dar si lui Jar i-a facut probleme Angry. Scaun moale, crampe..auzibile, apatie. Ne intoarcem la Nutram, sau incercam Arden Grange - poate avem mai mult noroc.

"Scratch a dog and you'll find a permanent job."  ~Franklin P. Jones
Metall
Sr. Member

« Reply #21 on: May 12, 2009, 10:13:35 AM »

Exact scaunul moale ma face sa cred foarte tare ca am cumparat ultimul sac de Acana.
Trec pe Arden Grange, le-am dat de test un sac si s-au comportat excelent.
hans
Sr. Member

« Reply #22 on: May 12, 2009, 04:28:37 PM »

Deci si altora li se intampla sa nu le fie tocmai potrivita Acana.
In cazul meu toti cei 4 caini au facut diaree de la prima masa.
Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu

« Reply #23 on: May 17, 2009, 06:46:27 PM »

am cumparat de la o farmacie veterinara un sac de 18 kg de hrana Acana  Puppy Large Breed cu 200 de lei. Cam 11,5 lei pe kg. Cum vi se pare pretul?

"Poporul care da cu pietre in caini risca sa ramana pentru totdeauna pe treapta de jos a umanitatii." G. Calinescu
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #24 on: May 17, 2009, 07:43:28 PM »

foarte normal.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
hans
Sr. Member

« Reply #25 on: May 18, 2009, 10:03:43 AM »

in BC e 180 RON / 18 kg
Ariana
Administrator

« Reply #26 on: May 20, 2009, 09:13:52 PM »

in BC e 180 RON / 18 kg

Puppy Large Breed? Ma indoiesc, avand in vedere ca acesta este aprox. pretul de depozit cu tva!
Poate Adult.

medic veterinar
hans
Sr. Member

« Reply #27 on: May 20, 2009, 11:00:50 PM »

Puppy Large Breed 18 kg = 152 RON + TVA

Daca esti crescator sau vet obtii cred 10 % discount.
De asta imi pare foarte rau ca nu le merge bine cainilor mei cu Acana, era un pret foarte bun.

Daca vreti sa comandati la pretul asta, o puteti face aici : 0234 582 410 , cabinet dr Gabriel Axinte, Bacau
180 RON/18 kg  e pretul cu care se ia de la cabinet, daca luati legatura direct cu distribuitorul e putin mai ieftin, repet, daca sunteti crescator sau vet.

Pt numarul distribuitorului pe Moldova trebuie sa ma interesez, daca il vrea cineva.
Ariana
Administrator

« Reply #28 on: May 20, 2009, 11:24:48 PM »

Exact ce spuneam! Pretul de depozit. Normal, la acest pret nu e voie sa se comercializeze hrana deoarece este concurenta neloiala, se distribuie doar crescatorilor si veterinarilor care mai departe ar trebui sa o vanda tot pe firma cu adaosul impus macar de tva.

medic veterinar
hans
Sr. Member

« Reply #29 on: May 21, 2009, 09:28:15 AM »

Eu nu sunt nici crescator nici vet, prin urmare nu beneficiez de 10 % discount si totusi cumpar cu 180 RON/ 18 Kg.

Nu pot sa cred ca in pretul asta imi da cineva produsul fara a avea acoperite cheltuielile si adaosul comercial.

Iar daca o face, toata admiratia fata de cei care vand hrana pentru animale fara a castiga nimic din asta.

Si eu prin natura job-ului intermediez diverse materiale de constructie, afacere de unde vanzatorul isi ia profitul, clientul are 10 % discount iar eu un comision de 10 %, toate acestea la pretul de depozit. Deci e loc pentru toata lumea sa castige chiar si la un pret sub cel "de raft"

I rest my case Smiley
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Up
  Print  

Jump to: