|
absolutep0wer
|
 |
« Reply #15 on: April 06, 2009, 09:10:04 PM » |
|
salutare tuturor ca nou membru al acestui forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alsacian
Full Member

|
 |
« Reply #16 on: April 07, 2009, 09:06:03 AM » |
|
Ce diferenta este intre mancarea pentru crescatori si mancarea pentru magazin? Nu ar trebui sa fie la fel tinand cont ca se hranesc aceiasi caini?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hans
Full Member

|
 |
« Reply #17 on: April 10, 2009, 06:34:41 PM » |
|
citat de pe un alt forum:
"De 3 sapt imi hranesc goldenul de 8 luni cu ACANA Puppy Large Breed. Mentionez ca inainte il hraneam cu Royal Maxi Junior. Ii place aceasta mancare si sunt incantat sa vad asta dar, problema apare la scaune; de cand il hranesc cu Acana face mai moale, dar nu diaree. Cu royal nu aveam acesta problema insa sutn f multumit de hrana actuala pt ca spre deosebire de precedenta acum nu-i mai cade parul; ceea ce e un lucru extraordinar la un golden . Si blana este mult mai lucioasa, deci din acest punct de vedere ...functioneaza. deci, intrebarea mea e: trebuie sa ma tem pentru scaunele mai moi? Ma gandesc ca nemaiavand consistenta normala, glandele anale nu se mai storc cum trebuie si imi e frica sa nu apara complicatii. oricum, nu vreau sa fac reclama, dar sunt f incantat de "seria noua" de la acana cu 55% carne, 25% fructe si legume, 20% ovaz fiert si orez brun. Miros bine si flacaul meu e innebunit dupa ea.
...
Am uitat sa mentionez un lucru... vazand ca asa sta treaba cu scaunele, am banuit ca are o problema cu digestia. L-am trecut pt 2 zile la regim cu Hills I/D ... si a functionat; scaune normale. Dupa ce am revenit la acana, aceeasi problema. Nu vreau sa exagerez cu aceste intrebari. Initial nu m-am speriat pt ca, daca e sa intru in detaliu , scaunul are forma dar nu are o consistenta mai dura (stiu atat de bine pt ca il strang in punga de fiecare data cand face pe strada ), dar totusi ... E posibil sa aiba o intoleranta la acest tip de mancare?
...
in momentul de fata e clar ca am o dilema; hranit cu RC ii cade parul dar iese normal, iar cu ACANA parul nu cade si e lucios dar face moale "
|
|
|
|
|
|
Anja vom Hutweide Attila von Haus Bura
|
|
|
Metall
Full Member

|
 |
« Reply #18 on: April 13, 2009, 11:12:08 AM » |
|
Si ale mele fac mai moale de cand cu noua formula Acana Acuma le-am dat Hills vreo 3 saptamani, vad ca fac normal, dar s-a terminat Hills-ul si trecem iar pe Acana Doar ca acuma o sa amestec si Arden Grange prin Acana, cred ca o sa le dau cam 50% - 50%, sa vedem cum se comporta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #19 on: April 13, 2009, 11:23:57 AM » |
|
am patit acelasi lucru cu belcando si orijen vs hill's; cu hill's scaun ok, cu belcando si / sau orijen moale - (teoretic, atat belcando, cat mai ales orijen, au mai multa proteina, care provine din ingrediente de prima calitate, respectiv carne); am revenit la hill's exclusiv o perioada, iar acum am inceput sa reintroduc incet belcando cu orijen (sunt amestecate) - intai in raport 3/4 hill's - 1/4 belcando & orijen, iar acum 50% - 50%; deocamdata e ok scaunul - sper sa ramana asa si cand voi scoate definitiv hill's-ul
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul
|
 |
« Reply #20 on: May 04, 2009, 09:32:30 AM » |
|
Mda. M-am bucurat degeaba ca am gasit Acana in Ploiesti. O fi buna pentru altii, dar si lui Jar i-a facut probleme  . Scaun moale, crampe..auzibile, apatie. Ne intoarcem la Nutram, sau incercam Arden Grange - poate avem mai mult noroc.
|
|
|
|
|
|
"Scratch a dog and you'll find a permanent job." ~Franklin P. Jones
|
|
|
|
|
Metall
Full Member

|
 |
« Reply #21 on: May 12, 2009, 10:13:35 AM » |
|
Exact scaunul moale ma face sa cred foarte tare ca am cumparat ultimul sac de Acana. Trec pe Arden Grange, le-am dat de test un sac si s-au comportat excelent.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hans
Full Member

|
 |
« Reply #22 on: May 12, 2009, 04:28:37 PM » |
|
Deci si altora li se intampla sa nu le fie tocmai potrivita Acana. In cazul meu toti cei 4 caini au facut diaree de la prima masa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin93
Jr. Member

Lola &Ursu
|
 |
« Reply #23 on: May 17, 2009, 06:46:27 PM » |
|
am cumparat de la o farmacie veterinara un sac de 18 kg de hrana Acana Puppy Large Breed cu 200 de lei. Cam 11,5 lei pe kg. Cum vi se pare pretul?
|
|
|
|
|
|
Un caine fericit e un caine iubit.
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg & Tzitziri de Catalina
|
 |
« Reply #24 on: May 17, 2009, 07:43:28 PM » |
|
foarte normal.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" Vet'
|
|
|
hans
Full Member

|
 |
« Reply #25 on: May 18, 2009, 10:03:43 AM » |
|
in BC e 180 RON / 18 kg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

|
 |
« Reply #26 on: May 20, 2009, 09:13:52 PM » |
|
in BC e 180 RON / 18 kg
Puppy Large Breed? Ma indoiesc, avand in vedere ca acesta este aprox. pretul de depozit cu tva! Poate Adult.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hans
Full Member

|
 |
« Reply #27 on: May 20, 2009, 11:00:50 PM » |
|
Puppy Large Breed 18 kg = 152 RON + TVA
Daca esti crescator sau vet obtii cred 10 % discount. De asta imi pare foarte rau ca nu le merge bine cainilor mei cu Acana, era un pret foarte bun.
Daca vreti sa comandati la pretul asta, o puteti face aici : 0234 582 410 , cabinet dr Gabriel Axinte, Bacau 180 RON/18 kg e pretul cu care se ia de la cabinet, daca luati legatura direct cu distribuitorul e putin mai ieftin, repet, daca sunteti crescator sau vet.
Pt numarul distribuitorului pe Moldova trebuie sa ma interesez, daca il vrea cineva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

|
 |
« Reply #28 on: May 20, 2009, 11:24:48 PM » |
|
Exact ce spuneam! Pretul de depozit. Normal, la acest pret nu e voie sa se comercializeze hrana deoarece este concurenta neloiala, se distribuie doar crescatorilor si veterinarilor care mai departe ar trebui sa o vanda tot pe firma cu adaosul impus macar de tva.
|
|
|
|
« Last Edit: May 20, 2009, 11:26:19 PM by Ariana »
|
|
|
|
|
hans
Full Member

|
 |
« Reply #29 on: May 21, 2009, 09:28:15 AM » |
|
Eu nu sunt nici crescator nici vet, prin urmare nu beneficiez de 10 % discount si totusi cumpar cu 180 RON/ 18 Kg. Nu pot sa cred ca in pretul asta imi da cineva produsul fara a avea acoperite cheltuielile si adaosul comercial. Iar daca o face, toata admiratia fata de cei care vand hrana pentru animale fara a castiga nimic din asta. Si eu prin natura job-ului intermediez diverse materiale de constructie, afacere de unde vanzatorul isi ia profitul, clientul are 10 % discount iar eu un comision de 10 %, toate acestea la pretul de depozit. Deci e loc pentru toata lumea sa castige chiar si la un pret sub cel "de raft" I rest my case 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|