|
mircea1984
|
 |
« Reply #15 on: May 03, 2008, 10:03:03 AM » |
|
Ei..ei, dati o sansa si Husky-ului!
Tu tii cu husky? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #16 on: May 03, 2008, 10:40:05 AM » |
|
 mda, tind sa tin cu cei slabi
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)
|
 |
« Reply #17 on: May 03, 2008, 11:45:51 AM » |
|
Pot spune ca husky sunt niste caini independenti, incapatanati, foarte greu de dresat, iubesc enorm de mult libertatea motiv pentru care evadeaza de cate ori au ocazia (si gasesc ocazii...),
La fel, nici astia nu stiu sa arate vreun semn de agresivitate, cine le intra in curte devine prietenul lor cel mai bun, si acum au aproape 2 ani.
nici k puteam sa spun mai bine!prietenul asta al meu care are 2 husky,mi-a povestit ca pe primul ,femela,a gasit-o la mare,pierduta deci ,si a adoptatt-o el ,iar cellalalt este puiul ei .lafel,cind ne plimbam in parc el nu poate sa ii lase liberi pt k fug,desi sint cit de cit dresati,iar de paza nici vorba,la el in casa cind intra straini e veselie mare! 
|
|
|
|
|
|
A DOG IS THE ONLY THING ON EARTH THAT LOVES YOU MORE THAN HE LOVES HIMSELF
|
|
|
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

|
 |
« Reply #18 on: May 03, 2008, 02:39:31 PM » |
|
eu zic doar atat- indiferent ce ai lua, alege bine sursa - cel mai bine e sa iei cainele de la un crescator  - cei care stiu mai multe ca mine iti pot explica mai in detaliu de ce - pentru a sti cat mai bine despre problemele de sanatate, comportament etc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #19 on: May 03, 2008, 03:18:07 PM » |
|
intradevar husky sunt caini greu de stapanit ca sa zic asa...si la noi in parc era cineva care avea husky si stiu ca il pierdea foarte des...de obicei il tinea legat,dar cand i dadea drumul din lesa cainele se lua dupa alti caini si chiar oameni si pleca cu zilele..si era dresat cat de cat,avea cam 3 ani...
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
|
Luna_Mina
|
 |
« Reply #20 on: May 04, 2008, 09:05:54 AM » |
|
Ei..ei, dati o sansa si Husky-ului!
Adevarul e ca sunt caini foarte frumosi  . Mie imi plac foarte mult. Totusi, au nevoie de foarte mult timp petrecut cu ei, un spatiu mare unde sa-si consume energia, sa nu uitam ca sunt folositi sa traga sanii. Au o putere de tras ceva de speriat, asta al fratelui meu, Bruno, a tras cusca dupa el de cateva ori, cand l-au legat cu lesa de cusca, sa nu faca prostii. Eu cred ca daca cineva are destul timp sa se ocupe de un husky, sa invete cum sa se ocupe de un husky, acesta poate deveni un foarte bun caine de companie. Cine a vazut filmul "Eight Below" (8 grade sub zero), se indragosteste imediat de rasa asta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cretzulinul
Newbie
|
 |
« Reply #21 on: May 04, 2008, 08:37:07 PM » |
|
am gasit niste catei de vanzare si nu pot sa imi dau seama daca sunt pur rasa . nu au pedigree si alea , cateau e de rasa si stapanu zice ca sunt puri da parca nu imi par de rasa pura ... si as vrea un pic de ajutor din partea voastra a celor ce cunosc...cum pot sa adaug imagine ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cretzulinul
Newbie
|
 |
« Reply #22 on: May 04, 2008, 08:54:05 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cretzulinul
Newbie
|
 |
« Reply #23 on: May 04, 2008, 08:55:32 PM » |
|
ce parere aveti ..?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna_Mina
|
 |
« Reply #24 on: May 04, 2008, 08:58:09 PM » |
|
Ce varsta au? Oricum ar fi, sunt niste scumpi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cretzulinul
Newbie
|
 |
« Reply #25 on: May 04, 2008, 08:59:43 PM » |
|
pei in poza nush exact cat au ... dar stapanu mi-a zis ca au 1 lun juma... so in poza crek ar fi cam la o luna ...:-??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #26 on: May 04, 2008, 09:01:17 PM » |
|
am gasit niste catei de vanzare si nu pot sa imi dau seama daca sunt pur rasa . nu au pedigree si alea , cateau e de rasa si stapanu zice ca sunt puri da parca nu imi par de rasa pura ... si as vrea un pic de ajutor din partea voastra a celor ce cunosc...cum pot sa adaug imagine ?
..cere sa iti arate pedigreeul femelei,..si poze de-a masculului....cati bani iti cere ? ...eu unul sunt circumspect apropo de "puritateatea CG", dupa cum arata puii din in poze.... dar asta e parerea mea,..pot sa ma si insel... cere sa vezi pedigreeul femelei,..intreaba-l daca are/va avea pedigree la pui...intreaba-l daca ti-l vinde cu CIP "inoculat"...sunt multe feluri in care il poti "prinde", Dar,...daca tu vrei pui de putini bani,..apai de putini bani nu ai sanse mari sa iei pui "curat" ...din nou,..parerea mea
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
Luna_Mina
|
 |
« Reply #27 on: May 04, 2008, 09:03:36 PM » |
|
Par cam micuti pentru o luna jumatate, poate o luna. Bine, din poza asta nici nu poti sa-ti dai seama... Oricum, cei care au mai multa experienta cu puii de CG, pot sa-ti spuna mai bine... Mie mi se par a cam fi de rasa, nu stiu insa cat de pura, depinde de cat de puri sunt parintii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cretzulinul
Newbie
|
 |
« Reply #28 on: May 04, 2008, 09:05:11 PM » |
|
femela am vazut-o si e de rasa , insa nu stiu de tatal, stapanu mi-a zis ca s-a imperecheat cu un cg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)
|
 |
« Reply #29 on: May 04, 2008, 09:16:21 PM » |
|
to make a long story short-nu-s rasa pura.daca vrei unul de rasa vezi pe home page acolo e o rubrica cu canise...si sint destule  uite cum tre sa arate un puiut d cg
|
|
|
|
|
A DOG IS THE ONLY THING ON EARTH THAT LOVES YOU MORE THAN HE LOVES HIMSELF
|
|
|
|