Forum ciobanesc german
November 02, 2012, 06:31:27 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Ciobanesc german sau Husky Siberian?  (Read 11609 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cretzulinul
Newbie
*

« Reply #30 on: May 04, 2008, 09:17:41 PM »

da dar cati ani are asta si cati ani au aia ... si am inteles ca sunt 2 tipuri cu par lung si scurt ...
crb
Hero Member

« Reply #31 on: May 04, 2008, 09:26:11 PM »

..pui de CG (pur) la cca 5 saptamani, par mediu... Smiley

* Pui CG 5 sapt.jpg (125.87 KB, 640x393 - viewed 129 times.)

* Puppies 5 weeks .jpg (168.46 KB, 640x478 - viewed 118 times.)

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
petshop4you
Thara
Hero Member

« Reply #32 on: May 04, 2008, 09:49:49 PM »

Smiley  nici mie nu mi se pare a fi de rasa pura...e o diferenta maaare intre puii din pozele pe care lea postat cretzulinul si cum arata in mod normal un pui de cg cu pedigree.in plus de asta si mie mi se par a fi cam micuti pt varsta care sustine stapanul lor ca are.si oricum,daca ar fi avut pedigree,de la inceput probabil ca proprietarul ti-ar fi prezentat pedigree-ul femelei si cel al masculului...doar pt ca tia spus stapanul ca s-a imperecheat cu un cg...sincer mie imi trezeste suspiciuni  Huh

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
cretzulinul
Newbie
*

« Reply #33 on: May 04, 2008, 09:55:05 PM »

femela are pedigree , masculu nu are , da e tot lup pur si mi-a zis ca-s de talie mijlocie si asa arata si mi-a mai zis ca asa arata si femela cand a luat-o
cretzulinul
Newbie
*

« Reply #34 on: May 04, 2008, 09:58:50 PM »

si oricum nu imi tre pedigree la pui ...ca il vreau pt companie...numa sa fie istetz ,sa fie dresat usor si sa isi respecte ordinele
Thara
Hero Member

« Reply #35 on: May 04, 2008, 10:00:33 PM »

pai poate sa-ti tot spuna...probabil ca ar face orice ca sa vanda din pui...acuma vorbind serios...cand cumperi un caine,daca ai pretentia sa fie de rasa pura,cu acte in regula,aicia  iti trebuie sa zic asa niste dovezi ca nu arunci banii in vant...acuma pot arata a cg,si peste 2,3 luni poate chiar mai mult sa li se schimbe infatisarea foarte mult... Wink

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
crb
Hero Member

« Reply #36 on: May 04, 2008, 10:10:13 PM »

si oricum nu imi tre pedigree la pui ...ca il vreau pt companie...numa sa fie istetz ,sa fie dresat usor si sa isi respecte ordinele

Vaca ...pai ce nu zici asa nene,..vrei ajutor pentru?...meri nene la targ da 100 RON pe un pui,...si gata!...fara pedigre...aaaa vrei si sa stii ca o sa fie super destept si ascultator,...asta nu o stie nimeni,..nici D-zeu...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
dsh
Hero Member

« Reply #37 on: May 04, 2008, 10:14:19 PM »

puiutii din imagine nu sunt ciobanesti germani - cel mult metisi de cg de linie veche
discutii despre tipul de par sau talie (care, a propos, la cg e una singura) nu-si au rostul in cazul lor, iar cainii de rasa sunt caini... de rasa  Vaca fara grad de comparatie (mai mult sau mai putin pura)

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Thara
Hero Member

« Reply #38 on: May 04, 2008, 10:24:45 PM »

daca bine stiu eu,un caine mosteneste si din temperamentul parintilor...asa ca probabil daca ai vedea parintii puilor pe viu,nu doar in poze,ai putea sati faci o vaga idee despre pui...dar aicia se pot schimba multe,puii pot sa nu semene deloc la temperament cu parintii    ziceam asta legat de faptul ca ziceai ca doresti sa poata fi dresat usor si ascultator...dar asta nimeni nu poate sti cu adevarat cum o sa se comporte cainele la maturitate,insa daca vrei un caine cu adevarat ascultator poti oricand apela la o scoala de dresaj  Smiley

Thara
Hero Member

« Reply #39 on: May 04, 2008, 10:31:58 PM »

LOL  si am uitat sa mentionez ca daca proprietarul acestor pui cere pe ei suma pe care o are un pui cu acte... 

cretzulinul
Newbie
*

« Reply #40 on: May 04, 2008, 10:43:35 PM »

nu, propietaru cere 70 de ron ca se grabeste sa ii dea...mi-a zis ca a avut 8 si i-a dat cu 2 mil fara acte iar acum a lasat la 700 de mi rol ca sa scape ca sunt galaciosi si greu de ingrijit.... sa ii cumpar ? sa nu ii cumpar ? nush ce sa fac ...oricum fac rost greu de 200-300 de euro ...
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #41 on: May 04, 2008, 11:03:25 PM »

Vaca ...pai ce nu zici asa nene,..vrei ajutor pentru?...meri nene la targ da 100 RON pe un pui,...si gata!...fara pedigre...

bonus, plin de toate bolile pamantului ... si care risca sa moara peste 1 saptamana.  si extra-mega-bonus, daca mai ai ceva animale pe acasa, ti le imbolnaveste si pe alea

omu' a venit aici sa ceara sfaturi, poate ar fi bine sa ii si explicam de ce "aia nu, aia nu" Wink
pedigree= garantia rasei dar si: temperament, sanatate, garantia unei selectii si a unei monte gandite samd. e mai complicat, pedigree-ul nu e numai o hartie pe care e scris mama e X si tata e Y. asta in ipoteza in care prin "acte" nu se intelege "carnet de sanatate"

Thara
Hero Member

« Reply #42 on: May 04, 2008, 11:04:30 PM »

un om care vrea sa scape repede de caini pe motiv ca sunt galagiosi si greu de intretinut...   Twak   Ciocan   Nutkick    sa intreb daca le-a facut primul vaccin sau o deparazitare oare cer prea mult?  LOL  daca cumperi o faci pe pielea ta...dar sa nu te trezesti mai incolo ca au ceva boli si cu tratament cu tot sa ajungi la suma de bani de care iti luai mai bine un pui cu acte si sanatos pe deasupra...parerea mea e sa nu te grabesti,dar pana la urma procedezi cum crezi

cretzulinul
Newbie
*

« Reply #43 on: May 04, 2008, 11:53:39 PM »

pei ma duc sa vad ce si cum .... dupa ce il cumpar ma duc la medic si il deparazitez si toate cele ....
Thara
Hero Member

« Reply #44 on: May 05, 2008, 12:08:58 AM »

daca are deja vreo boala...va fi mult de lucru cu el...doamne fereste sa nu aibe parvo

Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof