|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #16 on: January 10, 2009, 07:16:21 PM » |
|
nu piciorus2002 a re-adus la viata topicul,si userul "luv' ma' dog" in data de 6 ianuarie 2009,so...  oricum,poate prinde bine 
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #18 on: January 10, 2009, 07:43:32 PM » |
|
thara,ma refeream la reply-ul de azi.l-ai vazut?eu zic ca e venit un pic cam tirziu.parerea mea   hopa...aia nu am vazut  sorry,astazi am fost cam neatenta 
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
irish boy
Hero Member

irish boy-max
|
 |
« Reply #19 on: January 10, 2009, 07:47:40 PM » |
|
nici o prob si by the way nu a fost atac la persoana,mai mult o remarca  .nimic personal cu tine piciorus2002 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piciorus2002
|
 |
« Reply #20 on: January 12, 2009, 01:04:01 AM » |
|
n-am vazut nimic "personal"  si oricum raspunsul meu putea/poate folosi unora in nevoie (aflati la inceputuri). Laudabila oricum "vigilenta ta" (si demna de cauze mai bune  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul
|
 |
« Reply #21 on: January 12, 2009, 01:18:44 AM » |
|
De acord cu piciorus2002, poate o mai folosi threadul asta cuiva. Cine are nevoie de informatii nu sta sa se uite la datele postarilor 
|
|
|
|
|
|
"Scratch a dog and you'll find a permanent job." ~Franklin P. Jones
|
|
|
brazil
Hero Member

ea este Brazil
|
 |
« Reply #22 on: January 20, 2009, 11:02:58 AM » |
|
ma ajutati va rog! mi-a disparut cainele de 4 zile, exista vreun site de anunturi pentru. c.g.? m-ar interesa pentru jud. Mures, respectiv Tg. Mures
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #23 on: January 20, 2009, 11:06:24 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mark(bucluc)
Jr. Member

|
 |
« Reply #24 on: January 22, 2009, 08:07:49 PM » |
|
salut si eu am un  de 2 ani si as crestcut in apartament,pot sa spun cand era mic ma scaote din minti facea de toate nu mai stiam sa fac ,scoate gunoiu din bucataria si-l imprastia in toata casa,isi facea navoile numai in papuci mei de casa, roadea cablurile si incacatoarele sotului pe ale mele nu le vroia..   dar tot ce vreau sa spun ca dupa atata timp nimic nu se compara cu ce as facut el cand era mic ,acum cand e mare e un catel foarte inteligent,stie care e locu lui in casa si in familie si stie ca"mami si tati"il iubesc enorm,nu cred ca il chinui ca-l tin apartament asta nu ,ce e mai bine legat in curte?!?!??! eu nu cred acum fiecare cum imi creste de mic,bafta sa va traiasca catelusii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dandra
Full Member

|
 |
« Reply #25 on: April 09, 2009, 02:53:49 PM » |
|
Si eu imi tin catelul tot in apartament, il scot de 4 ori pe zi s aisi faca nevoile, ii dau hrana la ore fixe si in spatele blocului, in locurile de parcare, are spatiu f mult sa alerge si sa sa zbenguie de fiecare data cand is scoatem afara, intradevar sunt daune, papuci, cabluri, telefon mobil ros, mobila, etc. Nu consider ca il chinui ca il cresc in casa, acum s-a obisnuit, face numai afara, da cu labuta pe usa si plange putin cand are nevoie ca sa ne atentioneze. Cu o alimentatie buna si miscare zilnica un caine poate creste f bine si in apartament  evident ca intr-o curte unde are 200 sau mai bine de mp. e excelent, dar consider ca se poate si "la bloc" creste un CG frumos.
|
|
|
|
|
|
Micul meu catel: o bataie de inima, la picioarele mele ...
|
|
|
darco
Jr. Member

mi-e dor de zilele alea
|
 |
« Reply #26 on: April 30, 2009, 11:22:07 PM » |
|
cainele meu are 8 luni si jumate.....stam in garsoniera...pe la 2 luni am ramas fara capatul incarcatorului de telefon...din vina mea,balanganea frumos....si normal ca a fost irezistibil. Dar asta a fost, altceva nu a mai ros. Cred ca e foarte important sa ii iei jucarii si noduri pe care sa roada, si normal ca trebuie sa stai dupa el...in momentul in care vezi ca vrea sa incerce ceva care nu e ok din pct tau de vedere sa il dezaprobi. Apropo de miscare:o perioada de timp mergeam 5-6 km cu el pe jos, de un timp a invatat aportul si il alerg cu mingea. Are nevoie de miscare multa si daca vrei sa ai un caine cat mai frumos....trebuie si mai multa miscare. al meu :
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiyara
Newbie
|
 |
« Reply #27 on: July 29, 2009, 12:32:45 PM » |
|
E superb!  intr-o luna s-ar putea sa-mi iau si eu unul, dar inca trebuie sa fac munca de convingere... il pot tine la garsoniera, dar nu stiu daca poate sta singur mai mult de 5-6 ore... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #28 on: July 29, 2009, 12:58:18 PM » |
|
cam stramt in garsoniera!  Dar orice e posibil trebuie doar sa stiti la ce va inhamati!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Kiyara