Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 02:40:57 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: E bine sa il tin in casa?  (Read 10667 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #15 on: January 10, 2009, 07:11:54 PM »

piciorus2002 ,topic-ul a fost postat initial in iulie.sint convinsa ca acum s-a luat o hotarire in legatura cu achizitionarea catelului si probabil e dulau mare deja
Thara
Hero Member

« Reply #16 on: January 10, 2009, 07:16:21 PM »

nu piciorus2002 a re-adus la viata topicul,si userul "luv' ma' dog" in data de 6 ianuarie 2009,so... LOL  oricum,poate prinde bine  Grin

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
petshop4you
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #17 on: January 10, 2009, 07:24:34 PM »

thara,ma refeream la reply-ul de azi.l-ai vazut?eu zic ca e venit un pic cam tirziu.parerea mea Lips Sealed
Thara
Hero Member

« Reply #18 on: January 10, 2009, 07:43:32 PM »

thara,ma refeream la reply-ul de azi.l-ai vazut?eu zic ca e venit un pic cam tirziu.parerea mea Lips Sealed
  hopa...aia nu am vazut  LOL sorry,astazi am fost cam neatenta  Undecided

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #19 on: January 10, 2009, 07:47:40 PM »

nici o prob si by the way nu a fost atac la persoana,mai mult o remarca Wink.nimic personal cu tine piciorus2002 Drac
piciorus2002
Sr. Member

« Reply #20 on: January 12, 2009, 01:04:01 AM »

n-am vazut nimic "personal" Smiley si oricum raspunsul meu putea/poate folosi unora in nevoie (aflati la inceputuri).
Laudabila oricum "vigilenta ta" (si demna de cauze mai bune  Drac)
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul

« Reply #21 on: January 12, 2009, 01:18:44 AM »

De acord cu piciorus2002, poate o mai folosi threadul asta cuiva. Cine are nevoie de informatii nu sta sa se uite la datele postarilor Grin

"Scratch a dog and you'll find a permanent job."  ~Franklin P. Jones
brazil
Hero Member

ea este Brazil

« Reply #22 on: January 20, 2009, 11:02:58 AM »

ma ajutati va rog! mi-a disparut cainele de 4 zile, exista vreun site de anunturi pentru. c.g.? m-ar interesa pentru jud. Mures, respectiv Tg. Mures
Thara
Hero Member

« Reply #23 on: January 20, 2009, 11:06:24 AM »

exista sectiunea asta...
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/board,26.0.html

mark(bucluc)
Jr. Member
**

« Reply #24 on: January 22, 2009, 08:07:49 PM »

salut si eu  am un de 2 ani si as crestcut in apartament,pot sa spun cand era mic ma  scaote din minti facea de toate nu mai stiam sa fac ,scoate gunoiu din bucataria si-l imprastia in toata casa,isi facea navoile numai in papuci mei de casa, roadea cablurile si incacatoarele sotului pe ale mele nu le vroia..SmileySmiley dar tot ce vreau sa spun ca dupa atata timp nimic nu se compara cu ce as facut el cand era mic ,acum cand e mare e un catel foarte inteligent,stie care e locu lui in casa si in familie si stie ca"mami si  tati"il iubesc enorm,nu cred ca il chinui ca-l tin apartament asta nu ,ce e mai bine legat in curte?!?!??! eu nu cred acum fiecare cum imi creste de mic,bafta sa va traiasca catelusii
Dandra
Full Member

« Reply #25 on: April 09, 2009, 02:53:49 PM »

Si eu imi tin catelul tot in apartament, il scot de 4 ori pe zi s aisi faca nevoile, ii dau  hrana la ore fixe si in spatele blocului, in locurile de parcare, are spatiu f mult sa alerge si sa sa zbenguie de fiecare data cand is scoatem afara, intradevar sunt daune, papuci, cabluri, telefon mobil ros, mobila, etc. Nu consider ca il chinui ca il cresc in casa, acum s-a obisnuit, face numai afara, da cu labuta pe usa si plange putin cand are nevoie ca sa ne atentioneze. Cu o alimentatie buna si miscare zilnica un caine poate creste f bine si in apartament Smiley evident ca intr-o curte unde are 200 sau mai bine de mp. e excelent, dar consider ca se poate si "la bloc" creste un CG frumos.

Micul meu catel: o bataie de inima, la picioarele mele ...
darco
Jr. Member
**

mi-e dor de zilele alea

« Reply #26 on: April 30, 2009, 11:22:07 PM »

cainele meu are 8 luni si jumate.....stam in garsoniera...pe la 2 luni am ramas fara capatul incarcatorului de telefon...din vina mea,balanganea frumos....si normal ca a fost irezistibil. Dar asta a fost, altceva nu a mai ros.
Cred ca e foarte important sa ii iei jucarii si noduri pe care sa roada, si normal ca trebuie sa stai dupa el...in momentul in care vezi ca vrea sa incerce ceva care nu e ok din pct tau de vedere sa il dezaprobi.
Apropo de miscare:o perioada de timp mergeam 5-6 km cu el pe jos, de un timp a invatat aportul si il alerg cu mingea.
Are nevoie de miscare multa si daca vrei sa ai un caine cat mai frumos....trebuie si mai multa miscare.
al meu :

* DSC00532.JPG (55.33 KB, 408x306 - viewed 92 times.)
Kiyara
Newbie
*

« Reply #27 on: July 29, 2009, 12:32:45 PM »

E superb! Smiley intr-o luna s-ar putea sa-mi iau si eu unul, dar inca trebuie sa fac munca de convingere... il pot tine la garsoniera, dar nu stiu daca poate sta singur mai mult de 5-6 ore...  Huh
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #28 on: July 29, 2009, 12:58:18 PM »

cam stramt in garsoniera!  LOL  Dar orice e posibil trebuie doar sa stiti la ce va inhamati!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Kiyara
Newbie
*

« Reply #29 on: July 29, 2009, 01:00:23 PM »

Hehe, sper ca vecinii nu vor face urat daca v-a latra cat nu voi fi acasa  Cheesy
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof