Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 02:42:54 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: E bine sa il tin in casa?  (Read 10668 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul

« Reply #30 on: July 29, 2009, 01:07:06 PM »

La o adica...un padoc e mai mic decat o garsoniera Grin. Nu mi se pare un chin pentru nici un caine sa-l tii intr-o camera sau intr-un apartament - atata timp cat face destula miscare cand iese p-afara.

"Scratch a dog and you'll find a permanent job."  ~Franklin P. Jones
Kiyara
Newbie
*

« Reply #31 on: July 29, 2009, 04:13:15 PM »

As putea sa-l tin si 4 ore pe afara dupa ce vin acasa  Cheesy
petshop4you
Kiyara
Newbie
*

« Reply #32 on: July 29, 2009, 04:13:53 PM »

Mai intai sa-l iau, dupa sa vorbesc!  LOL
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #33 on: July 29, 2009, 04:33:24 PM »

Mai intai sa-l iau, dupa sa vorbesc!  LOL
Eu te-as sfatui sa faci altfel..., imi vine sa rad de mine ce mult stau pe forumul asta si nici macar nu am caine. Daca te gandesti bine, nu este chiar asa o contradictie extraordinara asta, pentru ca este mai bine sa te informezi foarte bine si sa nu iei decizii pe cere sa le regreti mai tarziu. Nu vreau sa te descurajez, ba din contra vreau sa te responzabilizez..., achizitia unui CG nu este o hotarare usor de luat si imiplica multa seriozitate, odata cumparat cainele nu se termina treaba ci abia atunci incepe. Trebuie sa stii la ce te inhami, mai ales ca locuiesti la bloc. Nu o sa poti sa-ti spui nici macar odata, "lasa ca azi nu am chef de iesit afara" sau "astazi sunt obosita si nu mai iesim"..., catelul o sa fie ffff. odihnit si plictisit asa ca tu trebuie sa il scoti indiferent de starea ta fizica sau psihica. Dar merita, daca constientizezi ce te asteapta, bucuria de a avea un caine, mai ales un CG, te va face sa mai uiti din greutati. Succes si nu te grabi...  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA

« Reply #34 on: July 29, 2009, 04:58:00 PM »

Eu nu v-as sfatui totusi!!! oricat de mult iubesc cg...
Motivatie:
- e un caine de talie mare care ocupa mult loc : se intinde cat jumatate de camera , cat jumatate de pat , etc.
- e un caine dornic de activitate , vrea sa faca ceva! si daca se plictiseste isi gaseste de treaba singur.
- in perioada de naparlire va fii o reala problema : toti cainii naparlesc dar cu cat mai mare animalul cu atat mai mult par.
- trebuie timp alocat zilnic plimbarilor.
si ar mai fii.

Nu vreau sa sperii sau sa descurajez pe nimeni! sunt simple constatari ale experientei de a tine un cg in apartament mare cu 2 camere. Initial am zis si eu ca o iau cu mine la apart si o sa fie bine dar vazand ca nici cainele si nici noi nu suntem multumiti am dus  inapoi la curte la mama unde e foarte fericita si iubita! in curte isi are parca teritoriul ei pe care il pazeste , se uita la vrabiute , pisici , latra la vecini , urmareste orice miscare , faca baita.... no stress.

Pt garsoniera eu zic sa incercati cu un catel de talie mica! sunt la fel de iubitori si de jucausi.
  in apartament e ca un Lamborghini in centrul Bucurestiului.

“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #35 on: July 29, 2009, 05:04:26 PM »

in apartament e ca un Lamborghini in centrul Bucurestiului.
Corect...!!!
Kiyara
Newbie
*

« Reply #36 on: July 29, 2009, 05:37:19 PM »

Stiu ca pot avea grija de el, si iubesc foarte mult rasa asta Smiley eu cred ca se va acomoda, as putea sa-l scot mult timp afara, sa-l duc prin parc, aici in apropiere a fost un teren de fotball, il pot lasa sa se zbenguie cat vrea pe acolo, doar daca rezista 6 ore singur, nu e niiici o problema in rest
Kiyara
Newbie
*

« Reply #37 on: July 29, 2009, 05:38:02 PM »

Cu spatiul ma refer Cheesy
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #38 on: July 29, 2009, 05:41:30 PM »

Cu spatiul ma refer Cheesy
Citeste atenta ce ti-a spus "cycyca13" si daca tu crezi ca argumentele ei nu sunt aplicabile atunci este ok.
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA

« Reply #39 on: July 29, 2009, 05:56:41 PM »

Din pc meu de vedere e ok! in general aici nu vei gasi raspunsuri de genul " da" sau "nu"!

Atat  ar trebui sa fie constienti toti cei care cumpara un catel : odata cumparat nu-l mai poti da inapoi peste cateva luni pt ca a crescut prea mare si naparleste  Undecided  ! acel catel se va uita in ochii tai cu dragoste si va depinde de tine cu tot sufletelul lui.

“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
cris_trescu
Newbie
*

« Reply #40 on: August 30, 2009, 10:45:52 PM »

E greu dar se poate.Cg sunt caini inteligenti si linistiti.Eu am o fetita de 10 luni si este al doilea cg pe care l-am crescut la bloc.Nu in garsoniera dar cred ca se poate si asa totul e sa vrei.Niciunul dintre caini nu mi a stricat nimic in casa dar i am si plimbat destul.
darco
Jr. Member
**

mi-e dor de zilele alea

« Reply #41 on: August 30, 2009, 11:06:57 PM »

cu naparlitul va fi o problema mare.....
dar in rest daca esti constient ca    are nevoie de miscare si in satisfaci acest moft al lui e ok....
cu naparlitul zic ca ar fi o problema pentru ca lasa foarte foarte mult par si pe covor si pe perie de oridecateori il perii pe zi
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #42 on: February 28, 2012, 02:10:01 PM »

eu am un pekinez(Kya) si pot zice ca a facut cand era mica stricaciuni mai rau ca cg:))...mia sapat in flori,mia rupt musamaua,perdele,covoare,mia imprastiat gunoiul in toata casa...dezastru si tot o iubesc are deja 3 ani si nu as dao pentru nimic pe lumea asta.acum vreau sa`mi achizitionez un pui de cg..sunt o fire activa...iar la vara role bicicleta..la mare..o sa aiba destula miscare ceea ce nu ma ingrijoreaza...ce ma ingrijoreza este relatia dintre KY si viitoarea  ...no sa mai fie numai kya in centrul atentiei si mie frica sa nu inceapa sa faca in casa numai de ciuda...sau sa inceapa sa roada...sau cand ies afara cu  catelusele...avand mai multa nevoie d miscare  :c3sa nu  se "supere" kya  ca mai raman cu  ...voi ce ziceti?? am uitat sa precizez ca stau la bloc...dar am destul timp de plimbari.ms
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #43 on: March 01, 2012, 05:17:03 PM »

numi raspunde nimeni si mie??? Huh Cry
freddy25
Hero Member

« Reply #44 on: March 06, 2012, 05:34:01 PM »

Daca stai la bloc e destul de greu cu CG. E un caine mare si care naparleste din greu. Mama ta stie ce o asteapta? De ce nu te orientezi catre un caine mai mic si care naparleste mai putin. De exemplu un schnauzer mijlociu, nu ca este calm fiindca are energie cat doi draci dar nu lasa par. Mai e canichul urias care e urias doar fata de caniche-ul toy, el ajungand pe la 50 cm inaltime si maxim 20kg. Eu am un CG       ( corcitura) in casa si este exasperant, iti trebuie aspirator cu perie rotativa si trebuie aspirat aproape zilnic.
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof