Forum ciobanesc german
February 14, 2011, 06:44:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
salvanim title=
Anunturi: Cazare cu caini in Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: jareti oscilanti  (Read 4977 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #30 on: November 13, 2009, 08:09:24 PM »

...si l-am intretinut(il intretin) numai cu vitamine,medicamente,hrana de top.
Imi pare sa-ti spun, dar asta nu inseamna ca ai procedat corespunzator. Poate chiar din contra, ai stricat mai mult. Multi fac greseala sa bombardeze cainii cu vitamine, hrana prea "extra", pentru ce au nevoie, in dorinta de a ajuta.

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
halciu
Newbie
*

« Reply #31 on: November 14, 2009, 09:19:01 AM »

Sigur nu l-am bombardat cu vit.sau medicamente...toate au fost date in mod corespunzator,sub supravegherea medicului,fara excese,cu pauzele de rigoare intre tratamente.....dar nu a fost sa fie.Asta nu inseamna ca este un caine activ,dar a avut acest "ghinion" nativ. Undecided
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #32 on: November 17, 2009, 01:44:01 PM »

chiar daca este la indrumarea medicului dar fara nici un fel de analiza care sa demonstreze de ce anume are nevoie cainele tot e o gresealasa, este propria experienta cu CG-ul meu care a "explodat" in perioada de crestere cand trebuia sa fie mai zvelta din cauza suplimentelor prescrise de medic.
halciu
Newbie
*

« Reply #33 on: July 13, 2010, 07:06:08 PM »

Am o problema cu o catelusa malinois de 10 luni.I-am dat ADVOCATE(20-40kg) pentru.deparazitare,cateaua are 21 kg,dar eu i-am pus tot flaconul.;ziua urmatoare parca era din lemn;intepenise de tot.I-am facut perfuzii si doua injectii dar tot nu si-a revenit.Sta cu gatul teapan,se intoarce ca lupu',nu mai are pofta de mancare si e foarte apatica.Ce parere aveti?
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #34 on: July 14, 2010, 03:24:24 PM »

Poate fio o reactie adversa...ce sa zicem altceva? Continuati tratamentul simptomatic stabilit de medic.

Uite ce zice prospectul Advocate :
.............................................
Reactii adverse:

Aplicarea produsului la caine poate deteremina un prurit pasager. Mai rar s-au semnalat: blana unsuroasa, eritem si voma. In foarte rare cazuri produsul poate determina o reactie de hipersensibilitate locala. Daca animalul linge locul de aplicare imediat dupa tratament se pot semanla simptome neurologice pasagere cum ar fi: ataxie, tramuraturi generalizate, semne oculare (pupile dilatate, reflex pupilar scazut, nistagmus), respiratie anormala, salivatie abundenta si voma. Produsul are gust amar pronuntat. Ocazional poate sa apara salivatie abundenta daca animalul linge zona de aplicare imediat dupa tratament. Acesta nu este un semn de intoxicatie si dispare in cateva minute fara nici un fel de interventie terapeutica. Aplicarea corecta va minimaliza riscul de lingere a locului de aplicare.

In caz de ingerare orala accidentala a produsului se va aplica tratament simptomatic de catre medicul veterinar. Nu exista antidot specific. Administrarea de carbune medicinal (activat) poate avea efect benefic.

In cazuri rare produsul poate determina la locul de aplicare aparitia unorsenzatii care modifica comportamentul, letargie, agitatie si inapetenta.

Timp de asteptare:

Nu este cazul

Precautii speciale pentru depozitare:

A nu se lasa la indemana copiilor!

A nu se pastra la temperaturi peste 30 C

A nu se utiliza dupa data expirarii marcata pe eticheta si cutie.

Atentionari speciale:

Continutul pipetei sau doza aplicata nu trebuie sa vina in contact cu ochii sau gura animalului tratat sau a altor animale. Nu permiteti animalelor tratate recent sa se linga reciproc. Trebuie evitat ca animalul sa linga zonele in are produsul a fost aplicat.

Acest produs contine moxidectin, o lactona macrociclica, astfel ca o atentie deosebita ar trebui acordata la cainii din rasele Collie, Ciobanesc englez si metisii acestora, la care produsul trebuie administrat respectand strict instructiunile, si trebuie obligatoriu evitat ca animalele sa se linga sau sa vina in contact cu ambalajul produsului sau cu produsul ca atare.

Contactul de scurta durata al animalului cu apa, o data sau de doua ori intre tratamentele lunare, nu reduce semnificativ eficacitatea produsului. Totusi, spalarea cu sampon sau scufundarea repetata a animalului in apa este de natura sa reduca efectul produsului.

Tratarea animalelor mai mici de 1 kg se va baza pe o evaluare atenta a raportului risc / beneficiu.

Exista o experienta limitata in ceea ce priveste utilizarea produsului la animale debile si bolnave, de aceea se recomanda ca la aceste categorii produsul sa fie administrat numai dupa evaluarea atenta a raportului risc / beneficiu.
...............................................

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
halciu
Newbie
*

« Reply #35 on: November 29, 2010, 09:31:44 AM »

Pana la urma am achizitionat 2 malini exceptionali,iar cg. l-am dat,(problema cu picioarele din spate fiind iremediabila).
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #36 on: November 30, 2010, 08:11:37 PM »

,iar cg. l-am dat,(problema cu picioarele din spate fiind iremediabila).
Si sa inteleg ca abandonarea(in sensul ca tu ca stapan al lui l-ai lasat altcuiva) a fost ultima solutie?Decii in schimbul unei dragoste neconditionate pe care ne-o ofera,noi o rasplatim cu nepasare.El se simte abandonat,fiindca tu erai stapanul lui,cel care ii dadeai de mancare si cel caruia nu vroia sa i se intample nimic rau.

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
halciu
Newbie
*

« Reply #37 on: December 01, 2010, 01:32:32 PM »

L-am dat unui prieten,care mai are  2 femele cg.si fac paza la firma respectiva,intretinerea lor fiind ireprosabila.....afectiv m-a marcat,dar nu poate fi vorba nicidecum de ABANDONARE.
Thara
Hero Member

« Reply #38 on: December 08, 2010, 05:01:43 PM »

Pana la urma am achizitionat 2 malini exceptionali,iar cg. l-am dat,(problema cu picioarele din spate fiind iremediabila).
Felicitari pt Malini!  Wink

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora  doctorvet