Forum ciobanesc german
October 18, 2016, 02:33:22 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: MEGAESOFAG  (Read 9552 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #15 on: March 25, 2009, 01:14:22 AM »

Gandeste-te ca ..ai depistat devreme boala.6 saptamani..nici nu face parte din familia ta de luni sau ani.
Nu esti criminala daca faci asta..nici eu nu sunt pro.Insa..sunt cazuri si cazuri.
Imi pare rau pt micut..chiar imi pare rau.

Don`t worry..be happy
Thara
Global Moderator

« Reply #16 on: March 25, 2009, 01:16:44 AM »

nici nu face parte din familia ta de luni sau ani.
dar pentru asta tot e dureros...  Cry
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #17 on: March 25, 2009, 11:18:49 AM »

VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE CU NISTE SFATURI DACA SE POATE..AM UN CATEL DE 6 SAPTAMANI HUSKY SIBERIAN BOLNAV DE MEGAESOFAG.AM FOST LA DOCTOR CU EL SI MI S-A SPUS,DUPA NENUMARATE INJECTII CU VITAMINE,GLUCOZA.ANTIBIOTIC S.A CA IL BANUIESTE DE ACEASTA BOALA DAR M-A TRIM CU EL LA FAC. DE MED.VETERINARA.ACOLO NEFASTUL DIAGNOSTIC MI S-A CONFIRMAT:CATLUL E BOLNAV DE MEGAESOFAG,DAR CAZUL LUI E MAI GRAV CACI NICI MACAR OPERATIE NU I SE POATE FACE.CE SA FAC?DOCTORA MI-A PROPUS 2 VARIANT:EUTANASIEREA SAU SA-L CRESC MAI DEPARTE ASA CUM ESTE.IMI ESTE FF GREU.EL SE SIMTE TOT MAI RAU E F SLAB SI VOMITA TOT.MA GANDESC CA DACA L-AS TINE ASA I-AS INGREUNA SI MAI RAU SUFERINTA ARE OCII TOT MAI PLANSI,IAR DACA L-AS EUTANASIA M-AS SIMTI O CRIMINALA.VOI CE PARERI AVETI?VA ROG SA MA AJUTATI CU NISTE SFATURI... Cry
daca hranitul de la inaltime nu da rezultate curma-i suferinta, altfel va muri de foame chinuindu-se....

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
jetsy
Newbie
*

« Reply #18 on: March 25, 2009, 12:40:33 PM »

VA MULTUMIM CU LACRIMI IN OCHI PENTRU SFATURI..EU SI STELUTZA(CACI ASA IL CHEAMA PE CATEL)SPER SA POT DEPASI ACEST MOMENT CACI ESTE F GREU.ESTE ADEVARAT CA ESTE MIC SI NU AM TRAIT F MULT TP CU EL,DAR II AM SI PE PARINTII LUI SI AM FOST ALATURI DE EL DIN PRIMA CLIPA A LUI.DE MULTE ORI NU CONTEAZA DURATA DE TIMP,CI INTENSITATEA ACESTEIA.ACUM NU DOARME FARA MINE(SI SINCERA SA FIU,NICI EU FARA EL...)SUNTEM DE NEDESPARTIT...SI TOTUSI BOALA LUI O SA NE DESPARTA.VA MUTUMESC INCA O DATA.O SA VA TIN LA CURENT CU CE VOI FACE...
jetsy
Newbie
*

« Reply #19 on: March 29, 2009, 11:54:07 AM »

mi-a fost ff greu sa iau decizia si totusi am ales sa fie eutanasiat pt ca se simtea din ce in ce mai rau si vomta tot.este cumplit sa te duci cu el la doctor ,sa astepti din clipa in clipa sa iasa cineva din cabinet si sa-ti spuna ca tu esti urmatorul,sa stii ca pana aici a tinut viata lui,sa iti moara cu capul in propriile maini, sa te simti atat de neputincios...oricum,sper ca acolo unde este acum sa fie mai fericit si sa nu ma"urasca"pt ce am facut
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #20 on: April 01, 2009, 01:27:13 PM »

mi-a fost ff greu sa iau decizia si totusi am ales sa fie eutanasiat pt ca se simtea din ce in ce mai rau si vomta tot.este cumplit sa te duci cu el la doctor ,sa astepti din clipa in clipa sa iasa cineva din cabinet si sa-ti spuna ca tu esti urmatorul,sa stii ca pana aici a tinut viata lui,sa iti moara cu capul in propriile maini, sa te simti atat de neputincios...oricum,sper ca acolo unde este acum sa fie mai fericit si sa nu ma"urasca"pt ce am facut

Capul sus, nu te gandii ca te uraste, a fost decizia cea mai buna, gandeste-te cum era daca traia si era in aceiasi situatie si se chinuia? Stiu cat de greu e sa iei o astfel de decizie (din pacate am trecut prin experienta asta si nici macar nu era cainele meu, era un maidanez).
vomhausemy
Hero Member

www.vomhausemy.ro

« Reply #21 on: April 01, 2009, 02:13:54 PM »

Cry    Sincere condoleante ! Imi dau seama prin ce treceti  ! Eu am avut o femela care a murit de acelasi diagnostic si am vrut sa iau aceiasi decizie dar a murit inainte de-i a da curs ! Ati facut ceea ce trebuia ! Oricum se chinuia mai devreme sau mai tarziu ! Femela mea a murit la 10 luni jumatate !  Cry

*Link Removed*
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: