Suschy
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« on: December 27, 2005, 01:11:16 AM » |
|
Salutare oameni buni...Sarbatori Fericite si La Multi Ani!Am o catelusa de 3 luni si 22 de zile ...nu stiu daca e o problema grava dar ma ingrijoreaza faptul ca atunci cand doarme respira foarte repede...ii curge nasucul ...dar in rest daca e sa se trezeasca alearga,mananca ,isi face treburile ....maine,adika azi pe 27 dec tre sa-i mai fac un vaccin(celelalte un facute in jur de  ...temperatura rectala e de 39(ceea ce e bine)dar vad ca sufla asa repede cand doarme si ma cam sperie...antibioticele care le luam noi oamenii sunt bune sau sunt pastile sau injectii speciale?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #1 on: December 27, 2005, 11:13:02 AM » |
|
Nu administra medicamente de uz uman, fara sa stii ce faci. Mai ales antibiotice, doar pt ca crezi ca e o raceala. Daca ii faci vaccin maine, atunci ai ocazia sa intrebi doctorul. Sa ai bafta cu puiul!
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #2 on: December 27, 2005, 07:01:08 PM » |
|
Salut ! Sa-ti traiasca fetitza!! Cat de repede respira intr-un minut?normal la caine e intre 10-40 dar la pui se admite si mai mult...iar atunci cand le e cald stiti bine si voi cum se ventileaza  .unde o ti?in casa?S-ar putea sa -i fie cald. Nici sa nu iti treaca prin cap sa-i administrezi antibiotice asa "ca poate e racita"Siugr ii faci mai mult rau decat bine.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Suschy
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #3 on: December 28, 2005, 01:06:42 PM » |
|
multzam mult...sunt mai linistit...am fost la veterinar, a facut vaccinul, m-a asigurat ca nu are nimic altfel nu-i facea vaccinul......mititica nu a scos un sunet....Ariana ms la fel ...in casa sta nu o scot afara din cauza schimbarii de temperatura,adica sunt precaut...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suschy
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #4 on: December 28, 2005, 11:15:27 PM » |
|
si inca ceva ...le place sa stea pe rece...adica pe gresie...?ca in orice apartament mai este si curent..ma refer la curentul de aer...eu o invelesc in fiecare seara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #5 on: December 29, 2005, 02:36:01 AM » |
|
Vai cata grija!!     .La aproape 4 luni e maricica adica nu cred ca are nevoie de paturica si in casa...Nati la 7 luni doarme in zapada si n-are treaba.. cred ca moare de cald pitica ta 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
|
Suschy
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #6 on: December 30, 2005, 07:24:24 PM » |
|
curentul de aer ma deranjeaza pe mine nu faptul ca doarme pe gresie....oricum multam de raspunsuri...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabatoe_o
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #7 on: February 05, 2006, 10:45:22 PM » |
|
Trec si eu problema mea aici: roro de astazi dimineata are un fel de tuse, dar nu sunt foarte sigur ca e tuse, ma gandesc ca poate ar avea ceva in gat, un os sau plastic? Din cand in cand scoate un sunet ciudat ca si cum ar vrea sa-si scoata ceva din gat. Miane oricum ma duc la veterinar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #8 on: February 06, 2006, 12:25:54 AM » |
|
....pare a fi tonsilita.Da senzatia existentei unui corp strain. La palpatia externa a farigelui se declanseaza tusea? Casca mai des ca de obicei? Cum sta cu glandele perianale-sunt ok? A mancat zapada perioada aceasta? Bineinteles pot fi si corpi straini..
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
sabatoe_o
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #9 on: February 06, 2006, 12:53:28 AM » |
|
Tueste din cand in cand, nu i-am plapat faringele, doar l-am mangaiat. Am fost ieri in excursie -padure- a mancat si zapada. Astazi i-am dat din greseala os de cucan, asta ar putea prima cauza sau niste bucati de plastic pe care l-a ros si l-am gasit in curte? Tusea este mai mult ca a magarului si nu dureaza, de doua trei ori, la inteval de o ora cel putin acum a tusit doua ori.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabatoe_o
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #10 on: February 06, 2006, 12:58:14 AM » |
|
Am uita sa spun ca el se comporta normal, mananca, se joaca, doar ca din cand n cand "tuseste"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #11 on: February 06, 2006, 01:07:01 AM » |
|
nu i-am plapat faringele, doar l-am mangaiat. Â  Â Cel mai probabil este de la zapada, poate o iritatie locala..nu cred sa fie corp strain,reactia lui ar fi fost mai violenta. Sunt curioasa ce zice maine medicul,noapte buna! 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
sabatoe_o
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #12 on: February 06, 2006, 01:08:37 AM » |
|
ok, multumesc si NOAPTE BUNA!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabatoe_o
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #13 on: February 06, 2006, 05:30:27 PM » |
|
Am fost la veterinar,diagnosticul este bronho-traheita. Este acum sub tratament cu antibiotice injectabile si mai incolo sa vada cum se manifesta dupa care ii va da pastile. MUltumesc Arianei pentru promptitudine, eram ingrijorat aseara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #14 on: February 06, 2006, 10:11:36 PM » |
|
Cu mare placere, oricand, numai ca n-am facut mai nimic  . Bine ca nu e ceva grav, banuiam eu ca va lua "pe coaja" ceva antibiotice 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|