k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #15 on: January 11, 2009, 10:33:22 PM » |
|
Cred ca Alma a racit. II curge nasul, care e cald si uscat, bea multa apa, ieri a facut putin moale. Nu am stat prea mult pe afara fiindca o supara usor piciorul displazic. Ma gandesc ca trecerea de la o temperatura crescuta din casa (aprox 21-23 gr. C) la frigurile de acum ar fi putut sa o afecteze. S/a tavalit zilele trecute prin zapada, dar nu cred ca e relevant. N/am mai auzit/o pana acum fornaind. Eu cand sunt racita bea ceai cald si mananc citrice, dar nu cred ca functioneaza si pentru ea algoritmul.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #16 on: January 11, 2009, 10:41:37 PM » |
|
poate un ceai caldut de menta,insa clar fara zahar ar ajuta-o sa isi mai revina.anybody else? 
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #17 on: January 11, 2009, 10:50:36 PM » |
|
Nu bea nici un fel de ceai. Sa moara de sete si nu se atinge. Supica calda ma gandesc sa/i dau.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #18 on: January 11, 2009, 10:55:32 PM » |
|
si o supica ar fi buna...orice numai sa isi revina.din pacate,la medicamente nu ma bag pt ca nu stiu.eventual intrebat vet-ul.sper sa se faca bine 
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
francezu
Newbie
|
 |
« Reply #19 on: August 02, 2009, 11:45:14 AM » |
|
buna ziua...am si eu o intrebare..am un cg de 7 luni jumate care are o problema...am observat ca dupa efort prelungit sau latrat ii apare o tuse seaca..am chemat veterinarul care a zis ca e racit si i-a facut vreo 3 zile antibiotic injectabil...parca tusea scazuse putin dar imediat a revenit...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alinbyz
Newbie
|
 |
« Reply #20 on: May 03, 2010, 09:55:34 PM » |
|
Buna seara, Am o problema cu un pui de cg in varsta de 8 saptamani,ii curge nasu ca si cum ar fi racit,dar am observat pe labuta lui 2 urme de sange uscat cum si-a sters nasul.Momentan nu am mai vazut sange pe servetel dupa ce l`am sters...Puiul mananca,bea apa si scaunul este normal,dar este putin cam molesit.Vine cand il strig,da sa ma muste cand ii pun mana pe la bot etc.. Am sunat veterinarul si banuie a fi o rinita,maine am sa ii fac vizita sa vada exact despre ce e vorba. Acum sunt putin cam ingrijorat si sper sa nu fie nimic grav...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cosmina 71
Jr. Member

|
 |
« Reply #21 on: February 03, 2012, 09:55:27 AM » |
|
la tonsilita e musai tratament injectabil ?Direct cu pastile nu se poate?Ca nu toata lumea isi permite luxul sa aduca veterinar de cateva ori pe zi sa-i faca injectii,si nici nu suntem acasa mare parte a zilei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #22 on: February 03, 2012, 11:07:52 AM » |
|
La ce semne ai dat sigur NU e tonsilita, probabil o traheobronsita infectioasa (asa-zisa tuse de canisa). Baga-l la caldura pt. inceput.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
cosmina 71
Jr. Member

|
 |
« Reply #23 on: February 03, 2012, 08:58:42 PM » |
|
Da ,mai ales in excursie sau chiar si in curte nu prea ai cum sa faci sa nu pape zapada,culmea ca ii place foarte mult sa pape gheata la al meu,o sfarma si apoi o papa,si ii e atat de draga ca nu i-o poti lua.Poate de la asta tuseste si scumpul meu,si de tavalit unde e nametele mai mare e cel mai placut sa o faca asa bolnavior cum e.dar azi nu a mai tusit deloc,sincer cum nici la oameni,nici la animale nu cred in medicamentul miracol.nu cred ca dupa o singura doza de antibiotic nu a mai tusit,cine stie,habar n-am,important e ca azi nu a mai tusit deloc ,nici nu a mai horcait,maine mai vedem sau la noapte ca are cusca langa geamul camerei mele si aud tot ce face chiar daca dorm,ca tuseste asa tare cand o face ca ma trezesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|