Forum ciobanesc german
June 21, 2010, 06:16:53 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Raceala la pui  (Read 5575 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #15 on: January 11, 2009, 10:33:22 PM »

Cred ca Alma a racit. II curge nasul, care e cald si uscat, bea multa apa, ieri a facut putin moale. Nu am stat prea mult pe afara fiindca o supara usor piciorul displazic. Ma gandesc ca trecerea de la o temperatura crescuta din casa (aprox 21-23 gr. C) la frigurile de acum ar fi putut sa o afecteze. S/a tavalit zilele trecute prin zapada, dar nu cred ca e relevant. N/am mai auzit/o pana acum fornaind. Eu cand sunt racita bea ceai cald si mananc citrice, dar nu cred ca functioneaza si pentru ea algoritmul.

cuget, deci exist!
Thara
Hero Member

« Reply #16 on: January 11, 2009, 10:41:37 PM »

poate un ceai caldut de menta,insa clar fara zahar ar ajuta-o sa isi mai revina.anybody else?  Undecided
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #17 on: January 11, 2009, 10:50:36 PM »

Nu bea nici un fel de ceai. Sa moara de sete si nu se atinge. Supica calda ma gandesc sa/i dau.

cuget, deci exist!
Thara
Hero Member

« Reply #18 on: January 11, 2009, 10:55:32 PM »

si o supica ar fi buna...orice numai sa isi revina.din pacate,la medicamente nu ma bag pt ca nu stiu.eventual intrebat vet-ul.sper sa se faca bine  Smiley
francezu
Newbie
*

« Reply #19 on: August 02, 2009, 11:45:14 AM »

buna ziua...am si eu o intrebare..am un cg de 7 luni jumate care are o problema...am observat ca dupa efort prelungit sau latrat ii apare o tuse seaca..am chemat veterinarul care a zis ca e racit si i-a facut vreo 3 zile antibiotic injectabil...parca tusea scazuse putin dar imediat a revenit...
alinbyz
Newbie
*

« Reply #20 on: May 03, 2010, 09:55:34 PM »

Buna seara,
Am o problema cu un pui de cg in varsta de 8 saptamani,ii curge nasu ca si cum ar fi racit,dar am observat pe labuta lui 2 urme de sange uscat cum si-a sters nasul.Momentan nu am mai vazut sange pe servetel dupa ce l`am sters...Puiul mananca,bea apa si scaunul este normal,dar este putin cam molesit.Vine cand il strig,da sa ma muste cand ii pun mana pe la bot etc..
Am sunat veterinarul si banuie a fi o rinita,maine am sa ii fac vizita sa vada exact despre ce e vorba.
Acum sunt putin cam ingrijorat si sper sa nu fie nimic grav...
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: