Forum ciobanesc german
February 14, 2011, 06:54:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
salvanim title=
Anunturi: Cazare cu caini in Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: schioapata :(  (Read 2278 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
lucky cj
Newbie
*

« on: January 12, 2009, 08:37:20 AM »

Buna.
Sunt posesorul unui CG, are 12 luni. E un CG politist:).  De 3 zile schiopata de piciorul drept spate. L-am tot pipait dar nu reactioneaza ca l-ar durea ceva. Ce am obs. e ca daca sta in tarc inchis, cand ii dau drumul schioapata mai tare, daca il las sa se zbenguie parca dupa cca.5minute uita ca l-ar durea si alearga OK. Daca apoi sta pitin iar isi tine piciorul sus si evita sa calce pe  el. Oare ce ar putea avea?
Multumesc
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #1 on: January 12, 2009, 08:40:38 AM »

Lasa-l o saptamana in repaus total, in tarc, fara alergatura. Poate fi o intindere sau o tendinita.
lucky-cj
Newbie
*

« Reply #2 on: January 16, 2009, 12:14:53 AM »

l-am tinut inchis in tarc dar nu da semne ca s-ar vindeca, o sa il duc maine la medic sa vedem ce zice.......
kwy
Full Member

« Reply #3 on: January 16, 2009, 10:33:36 AM »

si al meu 1an,3luni a avut aceleasi probleme ,am fost la vet.cu el si imi dadea calciu,am refuzat spunindui ca a luat calciu pina la virsta de 1 an ,10 zile cu 20 pauza,o luna da si una nu +mincare super premium, acum vad ca si-a revenit si tot cu piciorul drept spate.
Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #4 on: January 16, 2009, 10:37:02 AM »

Dupa cum spuneam, Ca - remediul minune!

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Leo Brisan
Full Member

Haiko van Pavora

« Reply #5 on: January 16, 2009, 12:11:29 PM »

Parerea mea este ca ai putea sa-i faci o cura cu Glucozamina&Condroitina, 20 de zile i le administrezi 10 pauza si asta pe o perioada de 3 luni. Dintre cele recomandate ar fi K9 Complete Motion.

Succes
lucky-cj
Newbie
*

« Reply #6 on: January 25, 2009, 04:24:04 PM »

l-am tinut in tarc 1 saptamana si acu se pare ca si-a revenit, e din nou zbanghiu:)
multumesc de sfaturi
alinasocrati
Newbie
*

« Reply #7 on: June 21, 2009, 06:52:42 PM »

buna, am si eu un ciobanesc de 6 luni cu ceva probleme!! Sad treaba a inceput aku 3 luni cand l-am primit cadou de la prietenul meu. nu avea nici un vaccin facut pina la acea varsta. la 4 luni au inceput problemele, diaree... inceputul acelor semne ca nu are vaccin. am fost la doctor cu el  si ia facut toate injectiile de cuviinta(a prins frica de urcat in masina ca stie unde merge....)starea lui generala e super: alearga, face pozne,scoate tot din garaj(stam la casa), se joaca cu cockerul, dar a prins gustul de sarit garduri.si la si sarit, gardul avand 0.5m. l-a sarit 1-2 ori dar a 3 a oara a avut aterizarea nasoala pe picioarele din fata. dupa 2 sapt de la saritura a inceput sa schiopateze cu labuta din fata. am fost la doctor i-a facut inflamatorii si i-a dat caD2, am uitat sa va spun ca nu mai luase pina atunci. va rog nu da-ti cu oua in mine. de o luna i-a calciu 3 pastile pe zi, mananca supa cu orez,carne si pedigree junior cant indicata pe punga pt varsta lui. si-a revenit din schiopatat dupa 3 sapt de ca dar mai nou de 1 sapt schioapaata pe cealalta laba din fata si de ieri si cu laba din spate!!!!
va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa fac si ce sa-i dau!!! ma duc miine cu el la doctor sau recomandati-mi pe cineva din Bacau(aici stau).
are tarc cu cusca, alearga seara si dimin..dati-mi un sfat va rog frumos!!!!!!!! Sad
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #8 on: June 21, 2009, 07:08:24 PM »

In primul rand schimba-i mancarea, hrana uscata Pedigree nu e cea mai fericita alegere, calitatea ei fiind slaba si neasigurandu-i cele necesare dezvoltarii armonioase. Astfel trebuie sa primeasca injectabil ce nu-i asigura hrana si nimic nu se compara cu o hrana de buna calitate. Ar trebui o mancare superpremium sau macar premium daca cealalta e prea scumpa.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
alinasocrati
Newbie
*

« Reply #9 on: June 21, 2009, 07:23:09 PM »

multumesc, cautam acum niste suplimente de ca, k9 complete motion sau pet phos grand chien. ce spuneti ar trb sa-i dau? multumesc pt raspuns
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora  doctorvet