buna, am si eu un ciobanesc de 6 luni cu ceva probleme!!

treaba a inceput aku 3 luni cand l-am primit cadou de la prietenul meu. nu avea nici un vaccin facut pina la acea varsta. la 4 luni au inceput problemele, diaree... inceputul acelor semne ca nu are vaccin. am fost la doctor cu el si ia facut toate injectiile de cuviinta(a prins frica de urcat in masina ca stie unde merge....)starea lui generala e super: alearga, face pozne,scoate tot din garaj(stam la casa), se joaca cu cockerul, dar a prins gustul de sarit garduri.si la si sarit, gardul avand 0.5m. l-a sarit 1-2 ori dar a 3 a oara a avut aterizarea nasoala pe picioarele din fata. dupa 2 sapt de la saritura a inceput sa schiopateze cu labuta din fata. am fost la doctor i-a facut inflamatorii si i-a dat caD2, am uitat sa va spun ca nu mai luase pina atunci. va rog nu da-ti cu oua in mine. de o luna i-a calciu 3 pastile pe zi, mananca supa cu orez,carne si pedigree junior cant indicata pe punga pt varsta lui. si-a revenit din schiopatat dupa 3 sapt de ca dar mai nou de 1 sapt schioapaata pe cealalta laba din fata si de ieri si cu laba din spate!!!!
va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa fac si ce sa-i dau!!! ma duc miine cu el la doctor sau recomandati-mi pe cineva din Bacau(aici stau).
are tarc cu cusca, alearga seara si dimin..dati-mi un sfat va rog frumos!!!!!!!!