|
hans
|
 |
« Reply #30 on: January 18, 2009, 08:48:57 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bengy
|
 |
« Reply #31 on: January 22, 2009, 01:35:48 PM » |
|
Stiu ca sunt rautacios...dar nea omu e tare.Si ceva nu inteleg (cursurile de la Sibiu nu l-au influentat deloc pozitiv!?). 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #32 on: January 23, 2009, 01:54:35 PM » |
|
Vasile Chirita m-a surpris cu prima carte pe care am vazut-o la un prieten, a fost binevoitor si mi-a copiat DVD-ul. ca si voi am ras cu pofta si am plans de ciuda. pacat de hartie si de dvd.  desi sunt un mare amator de carti si achizitionez toate cartile despre caini nu am simtit nevoia sa o am pe aceasta nici macar pentru exemplul "ASA NU!" dar subscriu la cele afirmate de Dux: Scoala de la Sibiu nu are nici o vina. Mai semnalez puzderia de carti despre caini, de o calitate tipografica exceptionala, traduse de aiurea si tiparite in Romania dar care nu au nici o legatura cu chinologia. Singura lor deosebire fata de cartile lui Chirita este pretul (sunt mult mai scumpe). 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alex69
Newbie
|
 |
« Reply #33 on: February 24, 2009, 01:41:07 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alex69
Newbie
|
 |
« Reply #34 on: February 24, 2009, 01:41:53 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czzy
|
 |
« Reply #35 on: April 28, 2009, 03:25:39 PM » |
|
szerbuszz.. Am ceva probleme legate de dresaj ... am facut si un topic separat, cu intrebari ... si chiar legate de dresori .. Dar referitor la topicul curent, ca sa nu fiu "off", m-am intalnit cu cineva, avea un caine , ceva imperechere dintre tosa su bull mastif ... o catea ... si zicea ca dreseaza cu vali ... acum vreo 2 luni, zicea ca nu prea asculta fara lesa .. acum zicea ca-i ok dresaju, ca asculta, executa perfect ,etc ... Si eram la locul unde se joaca multi caini (acu 2 sapt) , si unii dintre ei se mai abat si se duc mai departe ... ei, respectivul o strgat-o, o strigat-o ... cateaua nimic .. o trebuit sa se duca dupa ea .. s-o intamplat de vreo 2 ori .. nu am vrut sa-i zic nimic ... dar ala nu mi se pare caine dresat :O ... si face de ceva vreme ... WTF ??
|
|
|
|
|
|
"Nu este vorba de o inima pentru animale sau de o inima pentru oameni, exista o singura inima sau nimic" - Alphonse de Lamartine
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #36 on: April 28, 2009, 03:31:58 PM » |
|
Ce ziceai ca inseamna WTF? 
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
czzy
|
 |
« Reply #37 on: April 28, 2009, 03:34:39 PM » |
|
nu am zis :d ... m-a luat "scrisul pe dinainte" .. "what the fuck" ?? .. .. e.g. - nu trebuia sa asculte ??  :D  ) .. (un pic retoric, pentru ca raspunsul este DA !! )  ) .. => q.e.d (ceea ce trebuia demonstrat  :D )  ) .
|
|
|
|
|
|
"Nu este vorba de o inima pentru animale sau de o inima pentru oameni, exista o singura inima sau nimic" - Alphonse de Lamartine
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #38 on: April 28, 2009, 03:36:02 PM » |
|
cred ca ai inteles mesajul - pe aici se prefera qed lui wtf - incearca sa tii cont pe viitor!
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
czzy
|
 |
« Reply #39 on: April 28, 2009, 03:42:42 PM » |
|
Am sa tin cont, dar a fost un pic de exces de zel  .. din partea admin (ilor)  ... parerea mea  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #40 on: April 28, 2009, 03:47:56 PM » |
|
 Revenim la dresaj, nu?
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
emil_ingo
Newbie
|
 |
« Reply #42 on: July 16, 2009, 04:59:02 PM » |
|
Foarte tareeeee, frate!!! De unde o fi inventat asa ceva? Hahahahaha!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilivili