Forum ciobanesc german
February 01, 2017, 04:23:35 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Valentin Chirita - DRESAJUL CAINELUI UTILITAR : DE PAZA - APARARE  (Read 18741 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
virgil
Sr. Member

« Reply #45 on: August 17, 2010, 12:42:00 AM »

valentin chirita are 2-3 carti scrise in biblioteca nationala,ma gindesc caci daca omul asta era chiar asa de rau nu i le aceptau acolo.
radu10
Newbie
*

« Reply #46 on: January 02, 2011, 02:21:16 AM »

http://www.cartedresaj.ro/

Valentin Chirita – dresor de caini in urma absolvirii Cursurilor de Calificare ale Scolii Militare de la Sibiu, din cadrul Ministerului de Interne si cu peste 15 ani de experienta in acest domeniu, este autorul urmatoarelor lucrari :

Vad ca sunt mai multi pe acest forum care sunt dezamagiti de dl Chirita.Chiar ca are un material de tot rasul.Eu cel putin am avut de "suferit" dupa urma lui.Nu ebun de nimic.La gunoi demult.

Pe cinve bun la aceasta categorie este dl Ciprian Radulescu ,care are o carte destul de  explicta.Am fost multumit de rezultat. www.spammer.com

1. DRESAJUL ELEMENTAR AL CAINELUI
2. DRESAJUL CAINELUI – ELEMENTE DE BAZA
3. DRESAJUL CAINELUI UTILITAR : DE PAZA - APARARE

Pentru ca din tot ce am gasit pe piata din RO mi s-a parut cel mai apropiat de ce ma intereseaza, am comandat DRESAJUL CAINELUI UTILITAR : DE PAZA - APARARE

Avand o frumoasa descriere pe site si continand in cuprins elemente de dresaj interesante am fost nerabdator sa vizionez materialul, cuprins din doua DVD-uri.

Daca dupa primele minute m-a apucat rasul, deja dupa un sfert de ora eram gata sa arunc la gunoi asa zisul ghid de dresaj.
Pentru cineva care nu este cat de cat familiarizat cu ceea ce presupune munca de dresaj aceasta lucrare este in cel mai bun caz inutila sau mai grav, poate fi calea spre un dezastru garantat.
Pentru cei care au macar notiuni elementare despre aceasta activitate, este un material in care abunda confuzia si amatorismul, ignorarea situatiei concrete si a principiilor de baza din dresaj, intr-un cuvant un DVD ce s-ar putea redenumi : filmulete cu caini pentru fraieri

Singurul lucru bun este editarea video de pe al doilea DVD. 

Filmuletele nu au nici o legatura cu modul in care este facuta descrierea pe site.

Prezentarea ar fi trebuit sa sune cam asa:
 lipsa in totalitate a descrierii exercitiilor
 trageri prostesti de lesa
 avalanse de comenzi care se bat cap in cap
 neexplicarea reactiilor cainelui
 neindrumarea stapanilor ( conductorilor ) asupra a ceea ce au de facut in cadrul dresajului
 prezentarea unor filmari de maidan drept exercitii de dresaj

si pot continua ...

Autorul prezinta pe site un Certificat de Absolvire a cursurilor de dresaj de la SMD Sibiu dar atentie este de INSOTITOR, nu dresor ( asa cum se scrie pe site )  - si a facut ca orice alt insotitor de la IPJ-urile din tara un curs de cateva saptamani  la Sibiu.
Probabil majoritatea timpului si-a petrecut-o in arest, sau chiar nu a inteles despre ce e vorba in dresaj si care e scopul acestuia.

In concluzie timp pierdut, de banii respectivi puteam lua doua Chicken Premiere de la McD, as fi fost mai castigat.

Va rog nu cumparati asa ceva decat daca vreti sa faceti o farsa prieten
http://www.cartedresaj.ro/

Valentin Chirita – dresor de caini in urma absolvirii Cursurilor de Calificare ale Scolii Militare de la Sibiu, din cadrul Ministerului de Interne si cu peste 15 ani de experienta in acest domeniu, este autorul urmatoarelor lucrari :

1. DRESAJUL ELEMENTAR AL CAINELUI
2. DRESAJUL CAINELUI – ELEMENTE DE BAZA
3. DRESAJUL CAINELUI UTILITAR : DE PAZA - APARARE

Pentru ca din tot ce am gasit pe piata din RO mi s-a parut cel mai apropiat de ce ma intereseaza, am comandat DRESAJUL CAINELUI UTILITAR : DE PAZA - APARARE

Avand o frumoasa descriere pe site si continand in cuprins elemente de dresaj interesante am fost nerabdator sa vizionez materialul, cuprins din doua DVD-uri.

Daca dupa primele minute m-a apucat rasul, deja dupa un sfert de ora eram gata sa arunc la gunoi asa zisul ghid de dresaj.
Pentru cineva care nu este cat de cat familiarizat cu ceea ce presupune munca de dresaj aceasta lucrare este in cel mai bun caz inutila sau mai grav, poate fi calea spre un dezastru garantat.
Pentru cei care au macar notiuni elementare despre aceasta activitate, este un material in care abunda confuzia si amatorismul, ignorarea situatiei concrete si a principiilor de baza din dresaj, intr-un cuvant un DVD ce s-ar putea redenumi : filmulete cu caini pentru fraieri

Singurul lucru bun este editarea video de pe al doilea DVD. 

Filmuletele nu au nici o legatura cu modul in care este facuta descrierea pe site.

Prezentarea ar fi trebuit sa sune cam asa:
 lipsa in totalitate a descrierii exercitiilor
 trageri prostesti de lesa
 avalanse de comenzi care se bat cap in cap
 neexplicarea reactiilor cainelui
 neindrumarea stapanilor ( conductorilor ) asupra a ceea ce au de facut in cadrul dresajului
 prezentarea unor filmari de maidan drept exercitii de dresaj

si pot continua ...

Autorul prezinta pe site un Certificat de Absolvire a cursurilor de dresaj de la SMD Sibiu dar atentie este de INSOTITOR, nu dresor ( asa cum se scrie pe site )  - si a facut ca orice alt insotitor de la IPJ-urile din tara un curs de cateva saptamani  la Sibiu.
Probabil majoritatea timpului si-a petrecut-o in arest, sau chiar nu a inteles despre ce e vorba in dresaj si care e scopul acestuia.

In concluzie timp pierdut, de banii respectivi puteam lua doua Chicken Premiere de la McD, as fi fost mai castigat.

Va rog nu cumparati asa ceva decat daca vreti sa faceti o farsa prietenilor Smiley

My two cents
ilor Smiley

My two cents
virgil
Sr. Member

« Reply #47 on: January 02, 2011, 03:49:26 AM »

Valentin Chirita sa ocupat si de ciinii mei si nu pot spune lucruri rele despre el doar lucruri excelente ,tot ce a promis a facut,refuzul hranei,disciplina,poti trage linga ciinii mei cu mitraliera si nu clintesc,mers la bicicleta,multe nici nu pot sa ti le enumar.Ce cred eu caci se intimpla aici multi DRESORI din timisoara bine se stiu ei, eu nui enumar ........au inceput sa piarda teren in fata lui Valentin Chirita,si atunci sa inceput o campanie de denigrare impotriva lui....a lui Mihai Atilla Bura,apropo de ce stai pe ascuns....
virgil
Sr. Member

« Reply #48 on: January 02, 2011, 03:50:34 AM »

Fiindca asa sunt oamenii fara rezultate. Wink
radu10
Newbie
*

« Reply #49 on: January 02, 2011, 05:19:43 AM »

Fiindca asa sunt oamenii fara rezultate. Wink

Poate ca la dresajul "live" da rezultate, dar aici vorbeam de carte.eu am zis,clar de dezamagirea mea.
Dar tot la capitolul asta mai stiu persoane care tot asa au fost dezamagite de carte.
Si m-a deranjat neseriozitatea.
virgil
Sr. Member

« Reply #50 on: January 02, 2011, 06:26:03 AM »

Niciodata nu mia luat bani inainte pe orele de dresaj......daca doamne fereste a intirziat a sunat,altii miau luat banii nici rezultate nu am vazut,eu nuti spun ial pe Vali Chirita,ia pe cine vrei......da ai grija .....poate totusi vei nimeri unul din cei corecti. Wink
radu10
Newbie
*

« Reply #51 on: January 02, 2011, 04:21:38 PM »

Mda, mare dreptate aveti.Dar eu am vorbit de carti.Eu nu comentez de dresajul propriu-zis pentru ca nu am vazut cum lucreaza, si daca nu stiu, nu ma bag.Mi se pare corect.Dar daca ar fi asa si cu cartiile,ar avea de castigat cu siguranta.Wink
radu10
Newbie
*

« Reply #52 on: January 02, 2011, 10:03:56 PM »

Sa revin la ceea ce insemana dl Chirita...un om de 2 bani-nu valoreaza nimic
Scoala din Sibiu este un foarte buna,insa "INSOTITORUL" este de tot rasul.
Virgil,da-mi voie acum ,sa nu fiu de acord cu tine.
este cel mai prost material realizat vreodata.Am sa cumpar si pe cele a lui Gabriel Cocu daca mai pot face rost si iti spun ,ca este de "n" ori mai bun decat asta.
Chirita trebuie sa se lase de meserie si de numele user-ului sau "dogprof" .Crede-ma ca si un copil de 12 ani stie mai multe despre dresaj si nu chinuie cainele in timpul exercitiului.Este praf!
Dupa ce ca are un material prost este si fudul.
TREBUIE SA RECUNOASCA! La capitolul carti de dresaj e PRAF!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #53 on: January 02, 2011, 10:55:01 PM »

Domnule Radu, din 8 postari aici pe forum 7 sunt cuvinte grele la adresa unui dresor/user. Nu este o atitudine pe care ne-o dorim aici pe forum! Toti am inteles parerea ta despre acest dresor, ai primt si argumente contra, cred ca toata lumea s-a lamurit. Sper ca activitatea ta pe acest forum sa nu se rezume doar la aceste postari iritante/incisive....si puse pe scandal.
Nu tin cu nimeni, ca aministrator sunt deranjata de atitudinea afisata de tine pe forum.
Multumesc pentru intelegere!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
radu10
Newbie
*

« Reply #54 on: January 02, 2011, 11:55:12 PM »

Domnule Radu, din 8 postari aici pe forum 7 sunt cuvinte de grele la adresa unui dresor/user. Nu este o atitudine pe care ne-o dorim aici pe forum! Toti am inteles parerea ta despre acest dresor, ai primt si argumente contra, cred ca toata lumea s-a lamurit. Sper ca activitatea ta pe acest forum sa nu se rezume doar la aceste postari iritante/incisive....si puse pe scandal.
Nu tin cu nimeni, ca aministrator sunt deranjata de atitudinea afisata de tine pe forum.
Multumesc pentru intelegere!

Ok!Imi cer scuze.Poate am fost un pic cam dur.Imi cer scuze.promit ca nu se mai repeta!
Va rog sa ma scuzati!

virgil
Sr. Member

« Reply #55 on: January 03, 2011, 01:15:10 AM »

Multumesc mult Ariana pentru interventie.
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #56 on: January 03, 2011, 11:43:31 AM »

Domnul Radu10 as dori sa va intreb daca il cunoasteti personal pe domnu Chirita ? Eu il cunosc. Ati dresat vreun caine la el ?
Daca nu, de unde va permiteti sa va adresati intr-un asemenea hal unei persoane pe care nu o cunoasteti ?!?!
Omul a incercat sa-si promoveze meseria cu niste materiale foarte vechi si facute complet neprofesionist, e adevarat. Dar asta nu inseamna ca e "praf" !
In plus ati facut comparatie cu Gabriel Cocu, stii cat costa dresajul la unul vizavi de celalalt ?!?!? Ati dresat vreun caine la domnul Gabriel Cocu ??

Sa revin la ceea ce insemana dl Chirita...un om de 2 bani-nu valoreaza nimic
Scoala din Sibiu este un foarte buna,insa "INSOTITORUL" este de tot rasul.
Virgil,da-mi voie acum ,sa nu fiu de acord cu tine.
este cel mai prost material realizat vreodata.Am sa cumpar si pe cele a lui Gabriel Cocu daca mai pot face rost si iti spun ,ca este de "n" ori mai bun decat asta.
Chirita trebuie sa se lase de meserie si de numele user-ului sau "dogprof" .Crede-ma ca si un copil de 12 ani stie mai multe despre dresaj si nu chinuie cainele in timpul exercitiului.Este praf!
Dupa ce ca are un material prost este si fudul.
TREBUIE SA RECUNOASCA! La capitolul carti de dresaj e PRAF!

adicrocodyl
Newbie
*

« Reply #57 on: January 03, 2011, 02:41:11 PM »

900 euro + TVA  pe luna   Cheesy . Dar este printre cei mai buni.
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #58 on: January 03, 2011, 02:42:10 PM »

Eu asta stiu, intrebarea era pt Radu10 Smiley

900 euro + TVA  pe luna   Cheesy . Dar este printre cei mai buni.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #59 on: January 03, 2011, 05:12:54 PM »

900 euro + TVA  pe luna   Cheesy . Dar este printre cei mai buni.

Hai sa fim seriosi! 900 euro+TVA??? Aproape cat  pentru un Ipo1...sau il si promoveaza dupa o luna de dresaj  Laughing  ?! Ce sume se vehiculeaza in capitala...!!!   Shocked Shocked
Cred ca nici Cezar Milan nu ia atat .... Laughing
Ma rog, nu e prost cine mananca 7 paini..... Drac ...dar daca omul are succes la public trebuie sa-si trieze si el cumva clientii.

Ok!Imi cer scuze.Poate am fost un pic cam dur.Imi cer scuze.promit ca nu se mai repeta!
Va rog sa ma scuzati!

Multumesc pentru colaborare.  Wink

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: