|
crb
|
 |
« Reply #15 on: January 20, 2009, 08:28:32 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
cosmin950
Newbie
|
 |
« Reply #16 on: January 20, 2009, 09:39:42 PM » |
|
In primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru ca am deschis un nou topic si acum sa raspund la intrebare in orasul drobeta turnul severin,iar puii ii vad in poza !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #17 on: January 20, 2009, 09:42:46 PM » |
|
dar din poza nu iti poti da seama prea mult de temperament...plus ca parintii?puii mostenesc mult din caracterul parintilor,e bine sa ii vezi si pe aceia.parerea mea,daca tot doresti sa cumperi un caine asa ca la carte!si apoi...platesti benzina?de ce nu te duci dupa el cu trenul de banii de benzina?sunt sigura ca in tren cu un puiut nu va comenta nimeni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #18 on: January 20, 2009, 09:51:12 PM » |
|
puii ii vad in poza !! si ce garantie ai ca primesti puiul ales dupa poza?... ma rog... cred ca noi ne batem capul un pic prea mult... poate mai mult decat cosmin... hmmm...in carnet scrie pe etichetele acelea de la vaccin : canine distemper-adenovirus type 2-parainfluenza-parvovirus-leptospira canicola si inca unul cu o denumire groaznic de lunga  ...si antirabicul il fac separat...nu specifica niciunde de antirabic pe acel "polivalent" antirabicul vine singur sau in bivalent cu leptospiroza - nu la asta ma refeream - ci la faptul ca vaccinul anual se face printr-o singura vizita la medic (de obicei DHPPi + LR) si ca mi se pare ca ti s-a cerut mult, pe motiv ca sunt 2 vaccinari (adica 2 intepaturi); mai stiu si cat costa vaccinurile fara intermedierea cabinetelor veterinare... ce vroiam sa spun e ca se poate si mai ieftin ideea de baza e insa ca, desi ,,listele noastre de preturi" variaza, intretinerea unui caine e un ,,sport" scump personal nu as da un caine cuiva dispus sa ofere pe el doar 100 euro - si NU din ratiuni pecuniare
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #19 on: January 20, 2009, 09:56:34 PM » |
|
si ce garantie ai ca primesti puiul ales dupa poza?...
ma rog... cred ca noi ne batem capul un pic prea mult... poate mai mult decat cosmin...
si eu cred ca... eu fac doua vizite la medic...antirabicul il face in ianuarie,chiar sapt asta vineri ma duc,si celelalat il face in august.nu stiu cum de...dar de ani de zile,de la inceput tot asa l-am facut...sunt facute la aceeasi data in fiecare an, +/- de 1 zi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #20 on: January 20, 2009, 10:05:57 PM » |
|
dsh, permite-mi sa intervin  - daca puiul papa eukanuba, de ce inca 40 - 50 roni pe vitamine?  - vaccinurile pana la un an sunt vreo 3 - 4- vaccinarea anuala se face o singura data - polivalentul inseamna SI antirabic si ai dat cam mult...  - - deparazitare eu fac la 6 luni (si de obicei cainii nu ,,scot" nimic) 1-pt. ca majoritatea vor totusi sa suplimenteze ratia chiar daca de cele mai multe ori nu e necesar. 2-minim 4 (un mono', doua poli' si un AR)care sunt suficiente pe un organism cu raspuns imunitar excelent. 3-polivalent poate insemna si antirabic insa de cele mai multe ori nu inseamna! Polivalentul se face de obicei separat si antirabicul separat, deoarece daca respecti schema de vaccinare a cainelui de cand e pui vaccinul AR trebuie facut cand schema de poli' e incheiata. 4-sub rezerva unui examen copro' e ok si la 6 luni. La adulti sansa sa gasesti ceva vizibil cu ochiul liber este foarte mica, pot spune nula, parazitii fiind microscopici. La microscop cu siguranta diagnosticul ar fi pozitiv.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #21 on: January 20, 2009, 10:09:30 PM » |
|
multumesc de raspuns ariana...chiar ma gandeam ca doar nu s-a gresit ceva in schema de vaccinare a Tarei 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #22 on: January 20, 2009, 10:20:34 PM » |
|
nu, dar de putine ori se nimereste sa fie facute deodata....sunt care fac ultimul poli cu rabic si atunci nimeresc impreuna dar e prea mult zic eu....pentru un catel de 3 luni. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #23 on: January 20, 2009, 10:23:38 PM » |
|
Ar fi bine sa citeasca aceste sfaturi cineva care vrea intradevar doreste sa achizitioneze un  ,altfel uzati tastatura DEGEABA 
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #24 on: January 20, 2009, 10:28:51 PM » |
|
pai da...la fel cum spunea si dsh: ma rog... cred ca noi ne batem capul un pic prea mult... poate mai mult decat cosmin...
cam asta cred si eu...daca chiar dorea sa cumpere un pui de la inceput,se documenta pe forum si vedea ca nu prea ofera lumea pui la 100 de euro.chiar acum a postat ariana un anunt,pui fara acte,din parinti nearbitrati la 150 euro..deci unul cu acte la 100 euro,slabe sanse sa gaseasca.  poate vor folosi candva cuiva care chiar va dori sa se informeze si sa cumpere un pui 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #26 on: January 20, 2009, 10:56:46 PM » |
|
credeam ca gasesc un pui cu acte si la un pret super.
daca te-ai fi documentat destul ai fi aflat ca nu prea se poate..cel putin nu la pretul de 100 de euro. si eu sunt foarte relaxata 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #28 on: January 20, 2009, 11:06:32 PM » |
|
nu ai omorat pe nimeni,doar ca aici lumea a incercat sa ajute...fara rost probabil.cauta bine pe forum si vezi ce gasesti despre achizitionarea puilor de cg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #29 on: January 21, 2009, 12:09:15 AM » |
|
Incearca sa iei un caine tanar/adult in coproprietate cu o canisa daca sunt dispusi. Poate iti convine si tie si lor. Succes!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|