offtopic:
dsh, permite-mi sa intervin

1-pt. ca majoritatea vor totusi sa suplimenteze ratia chiar daca de cele mai multe ori nu e necesar.
2-minim 4 (un mono', doua poli' si un AR)care sunt suficiente pe un organism cu raspuns imunitar excelent.
4-sub rezerva unui examen copro' e ok si la 6 luni. La
adulti sansa sa gasesti ceva vizibil cu ochiul liber este foarte mica, pot spune nula, parazitii fiind microscopici. La microscop cu siguranta diagnosticul ar fi pozitiv.
aici intram in polemici de principii si convingeri - personal, am ales varianta mai light pentru cainii mei, mai natural - nu ma omor dupa inoculari / administrari;
ontopic
3-polivalent poate insemna si antirabic insa de cele mai multe ori nu inseamna! Polivalentul se face de obicei separat si antirabicul separat, deoarece daca respecti schema de vaccinare a cainelui de cand e pui vaccinul AR trebuie facut cand schema de poli' e incheiata.
nu la asta ma refeream - ci la faptul ca vaccinul anual se face printr-o singura vizita la medic (de obicei DHPPi + LR) si ca mi se pare ca ti s-a cerut mult, pe motiv ca sunt 2 vaccinari (adica 2 intepaturi); mai stiu si cat costa vaccinurile fara intermedierea cabinetelor veterinare... ce vroiam sa spun e ca se poate si mai ieftin
oricum, ca e vorba de schema de vaccinare cu 3 sau 4 vizite la medic, noul proprietar are de facut doar 3 (sau 2) pentru ca cel putin prima vaccinare (bine ar fi si a doua) puiul o primeste inainte de a pleca din cuib