Forum ciobanesc german
October 10, 2016, 12:39:50 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Achizitionare  (Read 7701 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dsh
Hero Member

« Reply #30 on: January 21, 2009, 12:30:33 PM »

offtopic:
dsh, permite-mi sa intervin  Tongue
1-pt. ca majoritatea vor totusi sa suplimenteze ratia chiar daca de cele mai multe ori nu e necesar.
2-minim 4 (un mono', doua poli' si un AR)care sunt suficiente pe un organism cu raspuns imunitar excelent.
4-sub rezerva unui examen copro' e ok si la 6 luni. La adulti sansa sa gasesti ceva vizibil cu ochiul liber este foarte mica, pot spune nula, parazitii fiind microscopici. La microscop cu siguranta diagnosticul ar fi pozitiv.
aici intram in polemici de principii si convingeri - personal, am ales varianta mai light pentru cainii mei, mai natural - nu ma omor dupa inoculari / administrari;

ontopic
3-polivalent poate insemna si antirabic insa de cele mai multe ori nu inseamna! Polivalentul se face de obicei separat si antirabicul separat, deoarece daca respecti schema de vaccinare a cainelui de cand e pui vaccinul AR trebuie facut cand schema de poli' e incheiata.
nu la asta ma refeream - ci la faptul ca vaccinul anual se face printr-o singura vizita la medic (de obicei DHPPi + LR) si ca mi se pare ca ti s-a cerut mult, pe motiv ca sunt 2 vaccinari (adica 2 intepaturi); mai stiu si cat costa vaccinurile fara intermedierea cabinetelor veterinare... ce vroiam sa spun e ca se poate si mai ieftin

oricum, ca e vorba de schema de vaccinare cu 3 sau 4 vizite la medic, noul proprietar are de facut doar 3 (sau 2) pentru ca cel putin prima vaccinare (bine ar fi si a doua) puiul o primeste inainte de a pleca din cuib

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
dsh
Hero Member

« Reply #31 on: January 21, 2009, 12:35:14 PM »

Sa sti ca m-am documentat si stai relax credeam ca gasesc un pui cu acte si la un pret super.O sami iau de la canisa solidona sau vad eu 
solidona NU este o canisa ci o firma, care are ca domeniu de activitate comertul... dar probabil unica ta conditie va fi respectata - cainele va fi ,,rasa pura"
http://www.caini-pisici.ro

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #32 on: January 21, 2009, 12:39:31 PM »

solidona NU este o canisa ci o firma, care are ca domeniu de activitate comertul... dar probabil unica ta conditie va fi respectata - cainele va fi ,,rasa pura"
http://www.caini-pisici.ro
Sick Astfel de "canise" reprezinta incoronarea muncii tuturor crescatorilor!

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #33 on: January 21, 2009, 07:16:07 PM »

oricum, ca e vorba de schema de vaccinare cu 3 sau 4 vizite la medic, noul proprietar are de facut doar 3 (sau 2) pentru ca cel putin prima vaccinare (bine ar fi si a doua) puiul o primeste inainte de a pleca din cuib

la asta nu m-am gandit...am uitat!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: