oricum se pune problema...un caine costa.si probabil ca la 100 de euro,unul cu acte nu vei gasi...eventual in targuri cum spune dsh(eu una habar nu aveam ca se gasesc si pe acolo catei cu acte

)...si intr-adevar,si intretinerea costa:
-1 sac de mancare eukanuba ma costa 200 de lei(pe mine ma tine aprox 2 luni)iar mancarea pt pui e mai scumpa decat cea pt adulti(depinde,poti opta pt o alta mancare super-premium,dar preturile tot cam pe la 200 de lei se invart...mai putin nu cred sa fie...)
-vitaminele...care costa in jur de 40-50 de lei...depinde de care
-vaccinurile,pana la varsta de 1 an sunt mai multe,apoi doua 2 pe an,antirabicul si polivalentul(polivalentul m-a costat anul trecut 30 de lei si antirabicul tot 30 de lei-daca bine imi aduc aminte)
-deparazitarile,care pe mine ma costa 10 lei si la cainele adult se fac odata la 3,4 luni.
-carnetul de sanatate in jur la 10 lei,consultatia 20 de lei...
-lesa/zgarda...care normal cand creste trebuie schimbate,apoi poate se mai si rup dupa o vreme
-si doamne fereste o urgenta medicala,care daca e urgenta,e urgenta!
-si nu in ultimul rand...timpul acordat cainelui.sunt caini energici si nu se multumesc cu jumate de ora in spatele blocului..mai ales ca pui,daca nu le dai ceva de lucru cam rod

sper sa te orientezi si sa faci alegerea corecta.

P.S. toate acestea costa desigur daca persoana decide sa se ocupe de caine si sa il hraneasca corespunzator.poti iesi si mai ieftin cu mancarea de exemplu,cu o mancare de calitate inferioara,majoritatea cu coloranti,insa nici cainele nu va fi corect hranit si poate avea repercursiuni asupra sanatatii lui.