|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #105 on: February 18, 2009, 09:41:11 PM » |
|
O sa dureze nitel pana linia de lucru isi va gasi locul in Romania, oamenii vor invata diferentele si se vor orienta catre linia cea mai potrivita lor. Crescatorii vor invata sa selecteze clientii si sa nu dea un catel cu temperament puternic unui incepator care nu a avut caine in viata lui, si sunt convinsa intr-un final discutiile astea aprinse se vor stinge. Si asta pentru ca nicaieri in lume proprietarii de linii de show nu se cearta cu cei care au linii de munca, ba chiar isi respecta reciproc munca. Fiecare se adreseaza unui segment de piata diferit, nu se bat pentru aceiasi clienti.
Poate nu asta era efectul dorit al postarii tale, dar m-ai facut sa rad. Scuze.
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #106 on: February 18, 2009, 09:44:02 PM » |
|
Der G, voi veni special la o exp de show sa iti vad masculul / masculii, in privinta caracterului, o data ca sati dovedesc ca nu 'urasc' cainii de show, pe urma ca sa vad si eu un mascul de show cu caracter bun si pe urma ca sa bem o bere (sau 2, una nu ma multumeste). eu am vazut foarte putini masculi de show cu caracter bun, cu precadere un fiu de Rikkor cu care am avut ocazia si sa lucrez putin (este clipul pe net cu antrenamentul respectiv).
Ideea e ca, una spun, alta intelegi. Trebuie sa mai lucrez la atentie cu tine, atasamentul e din ce in ce mai bun. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #107 on: February 18, 2009, 09:45:33 PM » |
|
Poate nu asta era efectul dorit al postarii tale, dar m-ai facut sa rad. Scuze.
O sa vedem in cativa ani daca am avut sau nu dreptate. Dupa cum am zis, eu sunt optimista 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #108 on: February 18, 2009, 09:50:39 PM » |
|
Dupa cum am zis, eu sunt optimista  Toti avem defecte ascunse. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #110 on: February 18, 2009, 09:57:41 PM » |
|
Defectul tau e ca nu le tii ascunse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #111 on: February 18, 2009, 10:41:58 PM » |
|
nicaieri in lume proprietarii de linii de show nu se cearta cu cei care au linii de munca, ba chiar isi respecta reciproc munca.
nu stiu de unde le scoti . ,,certuri'' exista inclusiv in germania.daca intri pe sit.ul canisei Tiekerhook din olanda o sa vezi ce radical este proprietarul in privinta liniei de show.intra si citeste.inclusiv interviul domnului Meyer va crea animozitati in germania.chiar in staful S.V. asta este o poveste ca cei de afara ,,traiesc'' in armonie in privinta asta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #112 on: February 18, 2009, 11:05:39 PM » |
|
Unul mult mai soft. Tot mai putini oameni isi doresc in occident caini de paza, "caini care musca", cei care au obiecte de pazit apeleaza la firme specializate, chiar si pentru achizitionarea cainilor de paza. Asadar, e bine sa ne gandim putin si la trendul mondial, nu neaparat in sensul negativ, ci la un curs normal al schimbarii.
rasa nu trebuie schimbata in raport de trend.ea trebuie sa ramana ceea ce a fost .utilitar 100%. semnalul de alarma privind greselile de selectie provine de la un om care traieste intr-o tara unde nu prea mai este nevoie de caini de paza(germania),unde siguranta cetateanului este o.k. si totusi sustine selectia pe caracter. topicul acesta devine la fel ca celalalt.il rog pe ben sa nu mai posteze decat tot ce este legat de interviul domnului Meyer pentru o buna informare a iubitorilor rasei.tot ce este in afara lui nu are rost,ca oricum nu mai terminam niciodata.nu facem decat sa repetam ceea ce am spus acum mai bine de un an in topicul ,,c.g. lucru versus.....''. totusi ma pot mandri ca ceea ce am spus anul trecut este confirmat de domnul Meyer. in rest numai vorbarie. mult succes tuturor si am tot respectul pentru acei crescatori de show care selectioneaza c.g.-ul in mod prioritar pe caracter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #113 on: February 18, 2009, 11:57:18 PM » |
|
nu stiu de unde le scoti . ,,certuri'' exista inclusiv in germania.daca intri pe sit.ul canisei Tiekerhook din olanda o sa vezi ce radical este proprietarul in privinta liniei de show.intra si citeste.inclusiv interviul domnului Meyer va crea animozitati in germania.chiar in staful S.V. asta este o poveste ca cei de afara ,,traiesc'' in armonie in privinta asta.
Exceptii exista intotdeauna si oameni pusi pe cearta. Cat timp am avut cg de show am avut placerea si onoarea de a cunoaste multi crescatori de linie de lucru. Si niciodata nu au fost probelme, certuri, intepaturi. In fiecare an regionalele Canadei de exemplu se tin pe terenul unei canise renumite de linii de lucru. O alta expozitie anuala la care vin arbitri SV este tinuta pe proprietatea altei canise de lucru. Asa ca se poate, nu trebuie decat putina bunavointa si intelegere. Ba chiar cunosc o gramada de crescatori de linii americane, ne lovim unii de altii in expozitii mereu. Crezi ca ne luam la paruiala si la injurat pentru ne plac linii diferite?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #114 on: February 18, 2009, 11:59:15 PM » |
|
Ideea e ca, una spun, alta intelegi. Trebuie sa mai lucrez la atentie cu tine, atasamentul e din ce in ce mai bun.  asa printre randuri ma cam faci prost.. still, 
|
|
|
|
|
|
Axa
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #115 on: February 19, 2009, 12:01:30 AM » |
|
Exceptii exista intotdeauna si oameni pusi pe cearta. Cat timp am avut cg de show am avut placerea si onoarea de a cunoaste multi crescatori de linie de lucru. Si niciodata nu au fost probelme, certuri, intepaturi. In fiecare an regionalele Canadei de exemplu se tin pe terenul unei canise renumite de linii de lucru. O alta expozitie anuala la care vin arbitri SV este tinuta pe proprietatea altei canise de lucru. Asa ca se poate, nu trebuie decat putina bunavointa si intelegere. Ba chiar cunosc o gramada de crescatori de linii americane, ne lovim unii de altii in expozitii mereu. Crezi ca ne luam la paruiala si la injurat pentru ne plac linii diferite?
Irina, my respect 
|
|
|
|
|
|
Axa
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #116 on: February 19, 2009, 12:04:10 AM » |
|
... ai "scapat nitel hatzurile" la o replica pentru "der G..."....il intrebai la ce mascul ar monta, si pe urma ii spui ca vrei sa ii vezi masculii...daca s-a dus la monta la Zamp Thermodos (sau cati altii de acelasi calibru), ma indoiesc ca o sa vezi acest tandem..la Constanta sau aiurea, IN Romania! .....afara,..cine stie..  faceam referire la ORICE mascul provenit din 'ograda' lui Der G  ...si mas scapa la inca ceva afirmatii, dar la cerinta lui Dux si din respect pt Irina, peace 
|
|
|
|
|
|
Axa
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #117 on: February 19, 2009, 12:45:42 AM » |
|
In fiecare an regionalele Canadei de exemplu se tin pe terenul unei canise renumite de linii de lucru.
Am uitat sa mentionez, canisa se numeste .... Lucescu  in proprietatea d-nei Renee Lucescu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #118 on: February 19, 2009, 08:48:53 AM » |
|
totusi ma pot mandri ca ceea ce am spus anul trecut este confirmat de domnul Meyer.
Ma repet, habar nu ai despre ce vorbesti, in acest caz. asa printre randuri ma cam faci prost.. still,  Imi pare rau, daca asa te-ai simtit, dar nu asta a fost intentia mea. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben
|
 |
« Reply #119 on: February 19, 2009, 12:02:31 PM » |
|
... daca asa te-ai simtit...
...
|