Forum ciobanesc german
October 16, 2016, 04:25:08 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: IMAGINI SOCANTE - CIOBANESC SFASIAT DE UN ROTTWEILER  (Read 13342 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dandra
Full Member

« on: April 07, 2009, 01:04:00 PM »

SUNT SOCAT DE CRUZIMEA DE CARE POT DA DOVADA OAMENII !!! toti cei care organizeaza lupte cu caini ar trebui chiar ei pusi intr-un tarc si lasati un un caine care e antrenat sa lupte . Gun

rog administratorul daca am facut gresit postarea, sa mute sau sa stearga la alegerea domniilor voastre !!

http://www.savamihai.blogspot.com/

Micul meu catel: o bataie de inima, la picioarele mele ...
Elena08
Sr. Member

« Reply #1 on: April 07, 2009, 02:42:04 PM »

Oamenii astia ar trebui inchisi si batuti si chiar omorati.Foarte  socante imaginile .
sersoft
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #2 on: April 08, 2009, 12:14:59 AM »

"Chestia" aia numai lupta de caini nu e. Cainele alb nu are nici o treaba cu lupta. Aia e o o incaierare pusa la cale de un tampit ca sa arate ce caine "bengos" are el, si ce tare in ... e el. Din discutiia aia reiese ca dobitocul de "organizator" e doar un pusti idiot care a vazut si el la teveu cum se pot scoate bani daca pui cainii sa se bata. Si isi forteaza saracul caine, care face parte dintr-o rasa predispusa la agresivitate, si a intrat pe mainile unui tampit, care nu s-a prea omorat sa-i faca socializare, sa se bata cu alti caini, care au avut nenorocul sa cada pe mainile unor idioti de aceeasi teapa. Genul asta de idioti sunt mai rau decat adevaratii organizatori de lupte, pentru ca nu au reguli, nu au minte si nici nu au idee despre cum ar putea preveni sau trata o eventuala ranire grava a cainelui lor. Si sunt si mai greu de prins.

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
maria09
Newbie
*

« Reply #3 on: April 08, 2009, 01:38:05 AM »

am ras sochata  ce au in cap oamenii astia.
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #4 on: April 09, 2009, 05:06:34 PM »

sunt de acord cu sersoft, cainele alb numai caine de lupta nu e (nu era ca din discutie am inteles ca a murit). Esenta e alta si anume: "organizatorul" e o pustoaica care e in clasa a 11-a. E socant, sincer nu am putut sa ma uit la tot filmul. E si frustrant deoarece astfel de lupte sunt ilegale si "cineva" se poate autosesiza ca in multe alte cazuri, mai ales ca dovezi se gasesc pe net.
Dandra
Full Member

« Reply #5 on: April 10, 2009, 09:45:29 AM »

fratele meu e reporter la ziarul relitatea din Neamt, de pe blog de la el am obtinut imahinile, deja s-a publicat articol despre luptele organizate- sau ai putin organizate, oricum am inteles ca politia s-a sesizat si au demarat cercetari la fel au fost sesizati si cei de la protectia animalelor, sper ca sa nu se aleaga un praf si un fum de aceste cercetari Sad e de-a dreptul revoltator si inuman.

sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #6 on: April 10, 2009, 12:08:46 PM »

doamne ajuta sa se rezolve ceva, sparanta vine de la fratele tau care are posibilitatea sa ii preseze prin intermediul ziarului sau poate si la un nivel mai inalt al mass-mediei.

PS: sunt chiar curioasa ce se va intampla, se poate sa ne ti la curent cu evolutia anchetei, daca ai posibilitatea?
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #7 on: April 10, 2009, 12:54:26 PM »

Poate o sa se rezolve ceva cu cercetarile dar problema in Romania e ca nu sunt legi pentru asa ceva. O sa-i dea un milion-doua amenda ca mai mult nu poate ca nu e lege si apoi scapa.
Atat valoreaza la noi viata unui animal Sad

My little dog - a heartbeat at my feet.
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #8 on: April 10, 2009, 02:20:15 PM »

sunt ilegale si se intocmeste dosar penal
Dandra
Full Member

« Reply #9 on: April 10, 2009, 02:21:02 PM »

doamne ajuta sa se rezolve ceva, sparanta vine de la fratele tau care are posibilitatea sa ii preseze prin intermediul ziarului sau poate si la un nivel mai inalt al mass-mediei.

PS: sunt chiar curioasa ce se va intampla, se poate sa ne ti la curent cu evolutia anchetei, daca ai posibilitatea?

iata, am revenit cu detalii pt cei interesati : http://www.realitateamedia.ro/articol/Eveniment/3907/

danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #10 on: April 10, 2009, 02:21:22 PM »

Suna f bine Smiley

sunt ilegale si se intocmeste dosar penal

Dandra
Full Member

« Reply #11 on: April 10, 2009, 02:22:50 PM »

Suna f bine Smiley

noutati : http://www.realitateamedia.ro/articol/Eveniment/3907/      si sa speram fapte si decizii f curand

danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #12 on: April 10, 2009, 02:26:24 PM »

Speram sa-si primeasca pedeapsa. Eu nici nu am putut sa ma uit la tot filmul acela, e ingrozitor ce sunt oameni capabili sa faca

noutati : http://www.realitateamedia.ro/articol/Eveniment/3907/ si sa speram fapte si decizii f curand

sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #13 on: April 15, 2009, 01:38:13 PM »

Citeam legislatia si am dat peste ceva legat de subiect.

10. Articolul 14 va avea următorul cuprins:
“Art.14. - Fapta persoanei de a organiza lupte între câini, de
a-i pregăti în acest scop, precum şi de a participa cu câini la astfel
de lupte constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2
ani la 5 ani.

maria09
Newbie
*

« Reply #14 on: April 21, 2009, 11:06:39 PM »

cred ca ar trebui pedepsit si proprietarul MIORITICULUI, acel caine banuiesc ca a murit din cauza muscaturilor la gat , care nu a putut sa inghita mancarea (daca a mai primito?)
sau a fost controlat cainele de un doc. veterinar?
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: