tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #150 on: May 19, 2012, 10:54:54 AM » |
|
Acum o luna si jumatate si Nor al meu a fost muscat de o capusa,doctorul i-a scos capusa si fusese muscat deoarece ramasese o pata rosiatica care acum nu se mai vede; nu i-a facut niciun fel de tratament motivand ca a fost deparazitat lunar si cainele se simte bine,neavand niciun fel de simpome. Ce credeti,este cazul sa stau linistita? Am citit ca semnele bolii pot aparea chiar si dupa cateva luni de la muscatura.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #151 on: May 21, 2012, 09:38:02 AM » |
|
nu toate capusele sunt purtatoare de babesia nu cred ca tr.sa te panichezi,urmareste comportamentul cainelui(pofta de joaca,mancare..)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alindark1
Full Member

Gura oricărui câine are muşcătura ei!
|
 |
« Reply #152 on: May 24, 2012, 04:11:06 PM » |
|
MDA....:|am gasit si eu azi o capusa de vreo 4-5mm sub botul lui Leo si....fiindca era bagata destul de bine,si nici NU statea sa i-o scot am prins cum am putut si am traso,RUPANDU-SE!!!  acum....am sunat la veterinar si l-am intrebat daca ar putea el sa-i scoata capul si mia zis ca nu,doar daca ii taie din piele:| si am zis atunci ca o las balta!!! si mi-a mai zis sa ii dau pace la cap,pentru ca in cateva zile va coace acolo si va cadea singur:|.acum nu stiu ce sa zic?voi ce ziceti?
|
|
|
|
|
|
Când te duci să vorbeşti cu lupul, ia-ţi câinele cu tine!
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #153 on: May 24, 2012, 09:12:18 PM » |
|
Eu pot sa-ti spun ca pe Maya a muscat-o de ureche la inceputul lunii mai si inca are o umflatura destul de mare. Am dat cu tinctura de iod/2 ori pe zi dar nu s-a modificat nimic. Dupa o saptamana am renuntat. Si eu cred ca am scos tot. Mi-a zis ca tot chirurgical se rezolva. Deci... sper ca vet-ul tau sa aiba dreptate. Doar ca va dura ceva mai mult decat a spus el.
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #154 on: May 24, 2012, 10:32:21 PM » |
|
Ma ingrozeste si ma intristeaza ce citesc. Aici frontline si advantix sunt produsele care le cumpara oricine in pet store. Dar daca vrei ceva eficient mergi la veterinar. Ei au produse profesionale pe care nu le gasesti in magazine.  ( Ideea tratamentului preventiv pe toata durata anului este ideala. Dar nu poti administra atatea insecticide. ficatul cainelui o sa cedeze inainte ca vre-o capusa sa apuce sa-l muste. Poate considerati un tratament naturist care nu ar dauna sanatatii canelui, ba chiar i-ar intario. Va sugerez sa cititi pe site -ul asta http://www.paw-rescue.org/PAW/PETTIPS/DogTip_InsectPrevention.php, dar puteti gasi si alte tratamente eficiente. alindark1 este o sugestie pe acest site cum poti sa scoti cu un ac steril capul ramas inauntru. Speli apoi cu apa si sapun locul si mainile tale si aplici o crema cu antibiotic la sfarsit.
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
alindark1
Full Member

|
 |
« Reply #155 on: May 24, 2012, 10:59:07 PM » |
|
da alora,dar...cine crezi ca ma lasa?:| nici 10 secunde nu sta nemiscat:| e chiar sub bot.si misca intr-una.si daca l-as imoboliza ar fii mai rau deoarece ar face tot ce ar putea sa scape si....se pot intampla lucruri si mai rele!:| chiar nus tiu ce sa fac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #156 on: May 24, 2012, 11:09:48 PM » |
|
cunosc! stiu cum e...teoria ca teoria ,dar practica ne omoara! Uite inca un site cu tratamente preventive naturiste impotriva capuselor. Eu sunt 100% pro tratamentelor naturiste daca un tratament medicamentos nu este neaparat necesar: http://www.dogticks.org/dog-ticks-natural-cures.php
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
alindark1
Full Member

|
 |
« Reply #157 on: May 24, 2012, 11:31:25 PM » |
|
bun.am inteles,am si citit:) aici zice cum sa PREVII infectrarea cu capuse.dar ce ma doare pe mine e ce ma fac acum,ca capul e acolo:| ASTA E DILEMA MEA!edsigur iti multumesc mult si pentru aceste site-uri.dar nu stiu ce sa fac in situatia mea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
Hero Member

WeiSS
|
 |
« Reply #158 on: May 24, 2012, 11:40:05 PM » |
|
stiu imi pare tare rau...macr poate o sa fie cuiva de folos pentru viitor!
|
|
|
|
|
|
I'm on guard!
|
|
|
alindark1
Full Member

|
 |
« Reply #159 on: May 24, 2012, 11:42:55 PM » |
|
BINEINTELES ca o sa fie:)si mie imi este! doar ca....capul ramas ma sperie mult 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #160 on: June 02, 2012, 01:48:22 PM » |
|
Un medic a spus la tv ca putem sa punem peste capusa ulei sau grasime...se axfisiaza si cade singura,incearca si tu poate iti e de folos.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Sr. Member

Remo & Uma (Von Germinius Team)
|
 |
« Reply #161 on: June 02, 2012, 01:57:11 PM » |
|
In cateva zile capul acesteia va cadea singur, asa ca nu trebuie sa iti faci griji, sau daca ai o penseta prinde capul si incearca sa-l desprinzi prin rasucire, apoi dezinfectezi locul.Bafta
|
|
|
|
|
|
Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #162 on: June 02, 2012, 02:35:33 PM » |
|
Chiar, ce mai face Leo? Eu pot sa-ti spun ca abia acum a inceput sa se micsoreze umflatura. A trecut deja o luna.
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
alindark1
Full Member

|
 |
« Reply #163 on: June 02, 2012, 10:03:06 PM » |
|
va multumesc pentru sfaturi,dar pot zice ca...chiar daca as incerca cu penseta sa il scot nu as reusii.(am incercat)dar... ce e cel mai bine,tata s-a uitat la el si nu mai are nimic acolo,a spus el.si nici umflat nu mai e.  Si Leo face bine,Mishu:) acum aici la noi a tot plouat intruna si nu am mai iesit cu el afara la o joaca calumea.dar daca se face vreme buna am sa ies.si inca ceva...l-am masurat acum de vreo 2 saptamani,avea aproape 8 luni si avea cam 63-64 la greaban.mi se pare cam putintel asa cum il vad eu.ce ziceti? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!
|
 |
« Reply #164 on: June 02, 2012, 10:09:29 PM » |
|
Stai linistit 64 la 8 luni 67-68 la un an;) esti in standard!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|