serbo
Newbie
|
 |
« Reply #75 on: April 18, 2010, 10:42:32 AM » |
|
offff ce nenorocite capusele astea ce ne facem cu ele se pare ca in lupta cu oameni inving ele ce pacat ca suntem in anul 2010 si nu gasim ceva care sa le combata eficient si cand ne gandim ca sunt doar niste amarate de insecte nasol am gasit patru capuse pe ble\ack mari si sanatoase advantixul este pus de doua saptamani ar fi trebuit sa aibe efect dar cred ca le angrasa mai rau offfffffff nu ma luati in seama sunt suparat si poate nu gandesc logic dar ce facem pina la urma cu infectele astea ca ne omoara toti caini un sfat de la profesionisti multumesc
Sanatate catelului tau, dar si pentru cel al lui KIKO ! Atentie mare la simptome: icter (verifica mucoasele din jurul ochilor, dar si gingiile, care ar trebui sa fie roz), letargie, nu maninca, nu bea apa, curge nasul (eu am confundat cu o raceala). Nu sunt vet, dar am trecut recent prin asta . Cu un tratament ok, facut la vet, scapa. Ulterior, atentie la alimentatie, pentru ca au nevoie de vitamine si hrana buna, in scopul intaririi organismului afectat de pierderea globulelor rosii. De capuse noi am scapat intr-o saptamina cu Frontline Combo. Nu ii fac reclama, dar, pur si simplu a mers... Sanatate !
|
|
|
|
« Last Edit: April 18, 2010, 10:50:23 AM by serbo »
|
|
|
|
|
augustus-canis
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #76 on: April 19, 2010, 11:19:52 AM » |
|
Si prin Turda e invazie,am vazut un catel in curtea vecinului unde am o livada si avea vreo 5 capuse pe el. Mie imi este frica sa mai scot cainii la plimbare(pe malul Ariesului umbla cu turmele de oi).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #77 on: April 23, 2010, 08:06:45 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
cristimate
Jr. Member

|
 |
« Reply #78 on: April 28, 2010, 10:00:44 AM » |
|
am gasit numai Neostomosan; pot face deparazitare in curte cu asa ceva ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #79 on: April 28, 2010, 10:07:45 AM » |
|
Fricosule! Acum stiu de ce nu vii tu la antrenamente. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiko
Sr. Member

Rico Stress
|
 |
« Reply #80 on: April 29, 2010, 03:51:12 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Rico Stress
|
|
|
|
|
cristimate
Jr. Member

|
 |
« Reply #81 on: May 15, 2010, 08:32:52 AM » |
|
vreau sa va zic ca cu advantix, dat la 2 sapt mai nou baiatul are capuse pe el grupa mare; cum iese din curte prin capurile din jur ia 3-4; cand revine il ia sotia la puricat si ii scoate cateva; mi-a zis ca i-a gasit intre degetele de la labute cateva, eu i-am scos... din coada, efectiv tragea de fire sa le rupa (are o coada stufoasa , e cu par semilung) ca sa ajunga la ele; si-a facut si rana; prin curte in spate unde erau am dat cu romparasesc cu 20 ml/3 litrii concentratie, am mai luat 4 flacoane si o sa dau prin toata curtea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #82 on: May 15, 2010, 10:47:16 AM » |
|
Dragilor, advantix'ul si alte pipete functioneaza pe principiul "m-ai muscat, te-ai otravit!" astfel capusa trebuie sa se urce pe catel si sa-l muste. Dupa ce se ia o inghititura moare..dar de multe ori ramane infipta, doar ca este moale. Asadar, pipetele acestea nu prea au cum sa impieduice capusele sa urce pe catel. Pentru asta puteti folosi anumite spray-uri pe care le aplicati de cate ori iesiti la camp.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
crazywind
Newbie
|
 |
« Reply #83 on: May 28, 2010, 11:54:27 AM » |
|
Of...nici noi n-am scapat de capuse. In decurs de 1 luna i-am scos in 2 serii cate 3 de pe gat (in lateral) si de langa urechi. Le-am scos asa cum a zis veterinarul, cu penseta de sprancene prins cat mai aproape de piele si rotit in sensul invers acelor de ceasornic si scarboseniile au iesit intregi si dadeau din picioare. Bleah! Purici nu are, dar cand il vad ca se scarpina la gat il controlez foarte atenta...si de obicei gasesc cate o capusa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cristimate
Jr. Member

|
 |
« Reply #84 on: May 28, 2010, 12:40:10 PM » |
|
eu deja m-am plictisit. are capuse grupa mare cum iese din curte...; zilnic una -doua, vezi ca stau f bine si intre degetele de la labutze am mai luat romparasect da n-am terminat de dat prin curte... orcium acum cum i-o fi norocul
am o intrebare: nu toate capusele au babesioza? ca daca aveau pana acum al meu n-avea sanse sa scape de boala...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osiacd
Newbie
|
 |
« Reply #85 on: May 28, 2010, 01:57:29 PM » |
|
Buna ziua. Si catelusa mea a luat capuse multe chiar si i-am pus picaturi de la frontline. Intradevar capuse nu mai are deloc dar acum are o gramada de purici si nu stiu ce sa fac. Sa-i pun iar picaturi sau sa incerc un spray (mi-e teama ca se linge ca a mai facut din astea), zgarda antipurici are vre-un efect ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan cel Mare
|
 |
« Reply #86 on: May 28, 2010, 02:23:11 PM » |
|
Recomand ADVANTIX in loc de Frontline ! Buna ziua. Si catelusa mea a luat capuse multe chiar si i-am pus picaturi de la frontline. Intradevar capuse nu mai are deloc dar acum are o gramada de purici si nu stiu ce sa fac. Sa-i pun iar picaturi sau sa incerc un spray (mi-e teama ca se linge ca a mai facut din astea), zgarda antipurici are vre-un efect ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stefan cel Mare
|
 |
« Reply #87 on: May 28, 2010, 02:23:59 PM » |
|
evident ca nu toate capusele sunt purtatoare de tot felul de boli ! Unele au, altele nu. eu deja m-am plictisit. are capuse grupa mare cum iese din curte...; zilnic una -doua, vezi ca stau f bine si intre degetele de la labutze am mai luat romparasect da n-am terminat de dat prin curte... orcium acum cum i-o fi norocul
am o intrebare: nu toate capusele au babesioza? ca daca aveau pana acum al meu n-avea sanse sa scape de boala...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|