sper ca din postarea de mai sus lipseste explicatia de final ,,textul este un pamflet si trebuie luat ca atare"... adica banuiesc ca glumiti....
BINGOOO!

... de ce cititi in ,,eu am propus" altceva decat, pur si simplu, ,,eu am propus"? de ce vi se pare ca ... eu sunt admin, eu dau cu pumnul in masa...
Hmmm…chiar de ce?

Cu siguranta ca le luam ca atare ,ca simplu schimb de opinii, daca acesta era corect plasat ca timp, cronologic vorbind . Adica , nu
pleznit in faza de propuneri , ci cum era normal , imediat dupa caderea cortinei si anuntarea castigatorului din primului tur de scrutin.In asemenea conditii , ideea pamfletului mai mult ca sigur ca nu se nastea ,argumentele pertinente ale schimbului de opinii gen

N/avem copii.
fiind cu siguranta receptionate chiar ca o consolare pentru autoexcluderea pe care am facut-o , taindu-mi singura craca pe care m-am cocotat , in ideea ajungerii pe cap de ,, lista"

In cazul de fata insa, iertati-ma , dar contraargumentarea a venit exact in etapa
,, linistii de campanie” care preceda votul ,cand este interzisa
prin lege influentarea deciziei votantilor indecisi ,, dar eu cu cine votez”

.Asta-i singura explicatie , existenta acestei greseli de procedura!

Eu una ,care sunt de-a dreptul fascinata de showul electoral ( indiferent pe ce meridian al globului se desfasoara), in calitatea mea de simplu cetatean turmentat al urbei, care sunt dresata de-a lungul celor 20 de ani pe ,, real " , sa suflu si in iaurt, am perceput schimbul dvs de opinie ca pe o posibila manevra de influentare a electoratului , manevra ce se constituie in ,,frauda electorala ”,(chiar daca a fost comisa din culpa) .
Iar une-i lege , nu-i tocmeala

Daca in viata de ,,real “ se pot aplica aceste elementare reguli democratice

, atunci de ce sa nu pretindem extinderea regulilor si pentru ,,scrutinul” nostru?De ce sa nu lasam sa decida
logica dreapta si inteleapta a maselor .Lucru deosebit de important chiar si pe vremea lui Napoleon , care zicea
,,Nu se poate salva natiunea , fara natiune “Ori ,influentandu-l de la ,,centru “ ce se mai alege de logica maselor ? Pentru ca efectul de gudurare

nu mi se pare decat amuzanta.
chiar trebuie ca, din cauza ca sunt admin, sa-mi cern toate ideile,
Dupa umila mea parere, nu trebuie , ci calitatea de admin
chiar impune acest lucru !!!
si inca ceva: de ce as fi unul dintre formatorii de opinie?
Tocmai pentru faptul ca sunteti admin.

Daca negati necesitatea (de la sine intelese) a unor interventii din partea adminilor,pentru a filtra ideile poluante sau postarile necompatibile cu specificul forumului, atunci eu nu mai inteleg deloc rostul interventiilor venite , uneori, din partea adminilor , de a muta la circ , eventual a sterge postari cu potential ,,deformator" de idei . Pai procedand astfel , nu credeti ca actionati tocmai in sensul dirijarii opiniei catre mentalitatea si ideologia compatibila cu regulamentul care constituie infrastructura forumului ?Treburile astea trebuiesc facute , de cine daca nu de admini
... ce infanticid comit exprimarilor altora, ce frustrari produc....

Stati linistita!
Niciuna in ceea ce ma priveste, prin felul meu de-a fi ( o fi bine , o fi rau, poate doar un sondaj de opinie ar putea decide

, fiind total neincrezatoare in opinia singulara a sotului

) abia astept o minge ridicata la fileu, din care sa pot ,,adulmeca “ un iz de inspiratie pamfletista,menita sa-mi deturneze ( macar pentru moment ) atentia si concentrarea asupra problemelor grave si sumbre din ,,reality show-ul”in care suntem ancorati cu totii si de care ( eu cel putin ) ma pot debarasa si prin lecturarea , deopotriva, a textelor si problemelor postate serios, a textelor gandite cu tenta hazlie sau cu umor ( le ador) , dar si a textelor aruncate la intamplare

sau stangace ( pe alocuri), la fel de distractive.Abordarea cu umor a ,, conflictelor”
marunte si
total neimportante din punctele de vedere existentiale, ajuta mult, vindeca.Chiar cu riscul de a ma repeta, am intrat pe forum de dragul speciei umane, sa socializez chiar si polemizand in limita normalului, cu CG-ul intelegandu-ma si din priviri, fara a comunica in scris cu ei. Dar din pacate si cu umorul , ca si cu instinctele native ale CG-ului,cu asta ori le ai , ori nu le ai .
Ca urmare, exceptand pasajele :
Dupa umila mea parere, nu trebuie , ci calitatea de admin chiar impune acest lucru !!!
Tocmai pentru faptul ca sunteti admin.

Daca negati necesitatea (de la sine intelese) a unor interventii din partea adminilor,pentru a filtra ideile poluante sau postarile necompatibile cu specificul forumului, atunci eu nu mai inteleg deloc rostul interventiilor venite , uneori, din partea adminilor , de a muta la circ , eventual a sterge postari cu potential ,,deformator" de idei . Pai procedand astfel , nu credeti ca actionati tocmai in sensul dirijarii opiniei catre mentalitatea si ideologia compatibila cu regulamentul care constituie infrastructura forumului ?Treburile astea trebuiesc facute , de cine daca nu de admini
tin ca de data asta sa adaug concluzia de final . Da !!
... ,,textul este un pamflet si trebuie luat ca atare"...