Forum ciobanesc german
March 27, 2013, 12:47:46 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Intrebari, raspunsuri, comentarii, nelamuriri despre concurs  (Read 14404 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dsh
Hero Member

« Reply #60 on: November 26, 2009, 12:27:07 PM »

imposibil mi-ar fi sa lecturez acest intreg ,,articol" - as risca o migrena - asa ca ma multumesc cu finalul, in sensul ca inteleg ca postarile dvs. apartin unui gen literar...
sper ca am venit in intampinarea jalbei dvs. eliminand subiectul (si obiectul?) fraudei electorale...
spor la propuneri si voturi!

ps: n-am putut niciodata sa citesc nici Catavencu

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Metall
Sr. Member

« Reply #61 on: November 26, 2009, 03:00:26 PM »

Ar fi de-a dreptul fascinant pt mine sa vad acel print de cel putin 85x85 cm al acestei fotografii - castigatoare: "Rocky si bunica"
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,3974.0.html
salvanim
Metall
Sr. Member

« Reply #62 on: November 26, 2009, 03:05:29 PM »

La topicul : Concurs cu premii - Tema VI vad ca exista 7 votanti, dar eu nu pot vota.
In topic apare un mesaj cum ca votul ar incepe de luni. Daca e asa, cum se face ca exista deja 7 voturi?
Ar trebui resetate si refacut votul, daca se doresc si alte teme, nu?
Thara
Hero Member

« Reply #63 on: November 26, 2009, 03:09:31 PM »

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,4218.msg90181.html#msg90181

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
dia_boca
Hero Member

Rocky & Modjo

« Reply #64 on: November 26, 2009, 03:16:06 PM »

Ar fi de-a dreptul fascinant pt mine sa vad acel print de cel putin 85x85 cm al acestei fotografii - castigatoare: "Rocky si bunica"
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,3974.0.html

cateodata, pentru unii, e mai important continutul decat calitatea imaginii....

"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
dsh
Hero Member

« Reply #65 on: November 26, 2009, 03:39:56 PM »

pentru mine, mai ales la cata de putin ma pricep, intotdeauna continutul e mai important decat tahnicul, dar, uneori, nu se poate ajunge la continut tocmai din cauza tehnicului - poza cu bunica are (cu o claritate deja foarte slaba) vreo 16,5 / 22,5 cm, deci imprimarea ei la 85 / 85 ar fi imposibila....

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
dsh
Hero Member

« Reply #66 on: November 26, 2009, 03:47:26 PM »

s-a prelungit termenul pentru propunerea temelor, deci da, poll-ul va fi resetat, in caz ca apar alte teme pana duminica seara

dia_boca
Hero Member

Rocky & Modjo

« Reply #67 on: November 26, 2009, 04:11:26 PM »

pentru mine, mai ales la cata de putin ma pricep, intotdeauna continutul e mai important decat tahnicul, dar, uneori, nu se poate ajunge la continut tocmai din cauza tehnicului - poza cu bunica are (cu o claritate deja foarte slaba) vreo 16,5 / 22,5 cm, deci imprimarea ei la 85 / 85 ar fi imposibila....

din cate am inteles eu, imprimarea pozei castigatoare pe 85/85 este premiul pentru Tema VI si nicidecum IV... so... sorry daca cineva considera ca poza respectiva nu a meritat sa castige... dar pe mine titlul temei respective m-a trimis cu gandul direct la acea poza din 2007 (am gresit denumirea ei "2009")

"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
dsh
Hero Member

« Reply #68 on: November 26, 2009, 04:21:39 PM »

ce legatura are una cu alta? de unde pana unde ,,nu a meritat sa castige"? explicam ca, oricat de reusita e in continut poza, din pacate, un print nu e posibil, din cauza proastei rezolutii...

Metall
Sr. Member

« Reply #69 on: November 26, 2009, 04:22:31 PM »

N-am dat cu parul, emiteam si eu o parere.
Ce, nu e posibil, in aceleasi conditii, sa castige si la Tema VI tot o poza facuta cu telefonul?
Sau cu aparatul video, la 800 k ?
E posibil.
Doar se voteaza, iar oamenii au diferite criterii de apreciere, cum ar fi continutul emotional > tehnica perfecta etc.
Intrebarea era cum se mai materializeaza premiul in conditiile acestea.

Ca sa fiu si mai exact:

cateodata, pentru unii, e mai important continutul decat calitatea imaginii....
Exact, pt cei care voteaza e mai important continutul
Dar pt cei care printeaza e importanta si calitatea
Am fost mai clar acuma?
dsh
Hero Member

« Reply #70 on: November 26, 2009, 04:27:02 PM »

pai tocmai! eu una habar n-am sa-mi dau cu parerea despre tehnica - apreciez subiectul, iar daca poza se bucura si de claritate, cu atat mai bine!
premiul fiind un print la acele dimensiuni pentru poza castigatoare a concursului cu nr. VI am atras atentia ca sunt de preferat poze la o anumita rezolutie (acum... nu ma intrebati cat, ca mai mult de 300 dpi nu stiu sa va spun); cine ce pozeaza si introduce in concurs e treaba fiecaruia - votul va decide...

Thara
Hero Member

« Reply #71 on: November 26, 2009, 04:30:29 PM »

avand in vedere ca va fi un print mare al pozei,mi s-ar parea normal sa se inscrie in concurs doar poze de calitate.
plus ca,ma gandesc,nimanui nu i-ar placea sa aiba un asemenea poster din care sa nu desluseasca mai nimic din cauza calitatii slabe a pozei.
Ce, nu e posibil, in aceleasi conditii, sa castige si la Tema VI tot o poza facuta cu telefonul?
E posibil.
Doar se voteaza, iar oamenii au diferite criterii de apreciere, cum ar fi continutul emotional > tehnica perfecta etc.
in opinia mea se putea spune mai simplu ca nu sunt ok pozele de calitate proasta,dar nu sa ne referim la o anumita poza.
personal ma bucur ca a castigat poza respectiva,chiar daca dpdv calitativ nu e cea mai buna!
insa cred ca mai bine ar fi sa ne concentram pe tema VI,nu IV. Smiley

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
dsh
Hero Member

« Reply #72 on: November 26, 2009, 04:35:30 PM »

am recitit schimbul de replici - cred ca am inteles gresit... mettal, ,,fascinant" era un eufemism?...

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #73 on: November 26, 2009, 04:45:02 PM »

Calitatea imprimarii va depinde de calitatea pozei.
Poza castigatoare ne va fi trimisa la calitate si rezolutie maxima.

Eu am fost destul de clar?
Ca cineva vrea print de  85x85 pentru o poza facuta cu telefonul ....
Si ca sa fie clar: nici eu nici dsh nu participam la concurs.

Si tehnic: printul de la care mi-a venit ideea a fost facut dupa o poza de ~3900x2600px, 300dpi, 12MP

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
dsh
Hero Member

« Reply #74 on: November 26, 2009, 04:47:12 PM »

Si tehnic: printul de la care mi-a venit ideea a fost facut dupa o poza de ~3900x2600px, 300dpi, 12MP
si elena a fost nemultumita de rezolutie....  Undecided

Si ca sa fie clar: nici eu nici dsh nu participam la concurs.
yo ma mai gandesc  Tongue  LOL

Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof