Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

|
 |
« on: April 23, 2009, 12:14:07 PM » |
|
Acest topic este destinat intrebarilor, discutiilor, nelamuririlor, comentariilor si ce mai vreti voi, pe marginea pozelor si a concursului.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pepe
|
 |
« Reply #1 on: April 24, 2009, 08:51:21 AM » |
|
super idea sa avem parte de cat mai multe discutii, comentarii si binenteles foarte multe poze bafta!!!!!!111
apropo stie cineva cat costa cartea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #2 on: April 24, 2009, 09:22:52 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
pepe
|
 |
« Reply #3 on: April 24, 2009, 10:41:26 AM » |
|
merci razvane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #4 on: April 24, 2009, 11:55:05 AM » |
|
Frumoasa initiativa. Felicitari!
|
|
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #5 on: April 25, 2009, 11:08:05 AM » |
|
Sa lamurim niste aspecte. - conditia pentru intrarea in concurs si votarea, de minim 50 de postari a fost pusa pentru ca sa nu existe situatii nedorite in care un utilizator face 'n' conturi numai pentru a pune poze sau pentru a vota. - administratorii si moderatorii pot participa la concurs, votul este anonim si nu este influentat de nici o 'functie' detinuta pe forum. (eu personal nu voi participa) - pe langa premiu, care este prin valoarea sa mai mult simbolic, pozele castigatoare din fiecare etapa vor fi afisate intr-o arie speciala 'Hall of Fame'. - pe viitor speram sa putem oferi premii mai consistente. Cine este interesat sa sponsorizeze viitoarele concursuri foto poate lua legatura cu cineva din staff-ul forumului. Prima etapa a concursului incepe maine seara. Succes!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brazil
Hero Member

ea este Brazil
|
 |
« Reply #6 on: April 27, 2009, 10:23:33 AM » |
|
da, cred ca deja am gafat! am postat o poza de 1400/933 px, in loc de 800/600px! Pot sa o mai postez o data, binenteles in format mai mic?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OANAE
Full Member

Vegas von Haus Bura
|
 |
« Reply #7 on: May 11, 2009, 09:28:29 AM » |
|
De azi incepe votarea? Cum votam?
|
|
|
|
|
|
"...Let us always take time to listen to what our dogs are telling us. They are talking all the time..."
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #8 on: May 11, 2009, 09:47:57 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tfygma
Jr. Member

Sara
|
 |
« Reply #9 on: May 14, 2009, 09:16:35 AM » |
|
Am si eu o intrebare: sunt relativ "noua" - o luna de cand mi-am luat si eu o blanoasa mica si am vazut concursul si mununatele poze care au fost inscrise, numai ca eu, in calitate de membru nou - fara 50 postari - nu am dreptul sa votez, si voiam sa intreb de ce? Nici o pretentie la capitolul participare, am vazut aici o gramada de puiuti mult mai frumosi si cu niste trasaturi mult mai fidele rasei, insa la capitolul vot, atata timp cat ne-am creat cont pe forum - (si folosim cel putin o ora pe zi din timpul nostru in care cautam raspunsuri si ne folosim de informatiile celor care cu multa bunavointa ne-au impartasit din experienta lor in calitate de crescatori si proprietari) - inseamna, cred eu, ca avem o anumita slabiciune si interes pentru ciobanestii germani si ca pur si simplu ne plac. Deci noi astia "intruders" de ce nu putem vota? (excluzand varianta ca ne apucam sa scriem verzi si uscate ca sa iasa la norma!)
Mutat de la offtopic Kintasha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #10 on: May 14, 2009, 09:26:45 AM » |
|
Deci noi astia "intruders" de ce nu putem vota? (excluzand varianta ca ne apucam sa scriem verzi si uscate ca sa iasa la norma!)
Pentru ca: Votul este anonim, nu se stie cine ce a votat. Scenariu: Vreau sa castig. Pun 50 de prieteni sa se inscrie pe forum si sa voteze. Mai fac si eu vreo 10 conturi cu diferite adrese de mail si ma votez. Ti se pare corect? Mutat de la offtopic Kintasha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tfygma
Jr. Member

Sara
|
 |
« Reply #11 on: May 14, 2009, 09:30:52 AM » |
|
Nu, ... ai dreptate... dar nu vad care ar fi avantajul... o carte de 30 lei... sau "glorie"? pt ca din punctul meu de vedere, sunt zile in care intru pe forum doar ca sa mai vad ce mai fac cateii frumosi... !
Corect, ai dreptate! Multumesc! Mutat de la offtopic Kintasha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #12 on: May 14, 2009, 09:40:15 AM » |
|
dar nu vad care ar fi avantajul... o carte de 30 lei... sau "glorie"?
Oricare ar fi avantajul, corect este ca toti concurentii sa aiba sanse egale si sa nu obtina voturi prin metode mai 'neortodoxe' ... Mutat de la offtopic Kintasha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

|
 |
« Reply #13 on: May 14, 2009, 11:32:33 AM » |
|
Am si eu o intrebare: sunt relativ "noua" - o luna de cand mi-am luat si eu o blanoasa mica si am vazut concursul si mununatele poze care au fost inscrise, numai ca eu, in calitate de membru nou - fara 50 postari - nu am dreptul sa votez, si voiam sa intreb de ce?
1. Asa scrie in regulamentul concursului 2. Exista un topic special creat cu intrebari si raspunsuri cu privire la concurs. Mutat de la offtopic Kintasha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiko
Sr. Member

Rico Stress
|
 |
« Reply #14 on: May 14, 2009, 03:25:16 PM » |
|
Eu cred ca ma declar invins. Numai vrem sa stim si noi cine sunt sarmalutele care vor deveni celebre. Sa va traiasca! 
|
|
|
|
|
|
Rico Stress
|
|
|
|