Buna ,sunt noua pe aici insa am tot citit ce ati scris voi... am si eu un CG de 6luni insa am o problma cu el... i am tot dat calciu Pet Phos de mic dupa K9 complet Grown si nu a asimilat deloc calciu pe oase am fost la mai multi medici si la facultatea veterinara si d acolo mi a spus ca este rahitic ca nu calca bine nici pe fata nici pe spate...si mi a dat calciu intravenos 10zile.. m am dus la alt medic "cica buna" mi a spus ca nu are nev de calciu intravenos si mi a dat alt tratament cu niste antibiotice praf..l am tinut si nici o inbunatatire...i am facut analizele tot si totul este perfect este perfect sanatos,si acum doctora respectia mi a zis ca tot la intravenos trb sa ajungem.. am fost la alt doctor si ala mi a zis ca trb bagat mult calciu in el si multivitamine mi a dat acum pt 5 zile.. insa eu sunt in dubii ca tot la calciu intravenos trb sa ajung voi ce credeti???
plus de asta i am dat si aplazil de 1 luna zi de zi... cate 3 pe zi... degeaba nu isi revine pe spate oboseste la efort si se aseaza jos.si are perioade cand isi tarseste si picioarele din spate parca le trage dupa el... nu stiu ce sa ma mai fac ca am bagat o gr in el si degeaba ....

(