Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:42:32 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: probleme ciobanesc 10 ani
varsta? - 15 (62.5%)
boala ? - 9 (37.5%)
Total Voters: 24

Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: probleme picioarele din spate  (Read 12579 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ioanaaa
Newbie
*

« Reply #45 on: December 18, 2011, 11:41:09 PM »

Buna ,sunt noua pe aici insa am tot citit ce ati scris voi... am si eu un CG de 6luni insa am o problma cu el... i am tot dat calciu Pet Phos de mic dupa K9 complet Grown si nu a asimilat deloc calciu pe oase am fost la mai multi medici si la facultatea veterinara si d acolo mi a spus ca este rahitic ca nu calca bine nici pe fata nici pe spate...si mi a dat calciu intravenos 10zile.. m am dus la alt medic "cica buna" mi a spus ca nu are nev de calciu intravenos si mi a  dat alt tratament cu niste antibiotice praf..l am tinut si nici o inbunatatire...i am facut analizele tot si totul este perfect este perfect sanatos,si acum doctora respectia mi a zis ca tot la intravenos trb sa ajungem.. am fost la alt doctor si ala mi a zis ca trb bagat mult calciu in el si multivitamine mi a dat acum pt 5 zile.. insa eu sunt in dubii ca tot la calciu intravenos trb sa ajung voi ce credeti???
plus de asta i am dat si aplazil de 1 luna zi de zi... cate 3 pe zi... degeaba nu isi revine pe spate oboseste la efort si se aseaza jos.si are perioade cand isi tarseste si picioarele din spate parca le trage dupa el... nu stiu ce sa ma mai fac ca am bagat o gr in el si degeaba ....Sad(
freddy25
Hero Member

« Reply #46 on: December 19, 2011, 01:33:55 AM »

Pentru displazie de sold i s-a facut vreun control?
petshop4you
Ioanaaa
Newbie
*

« Reply #47 on: December 19, 2011, 01:10:49 PM »

pai a ramas sa ii fac o radiografie cand face 7luni.. dar mi a dat intravenos si pe cn tot aud ca nu a asimilat calciu tot intravenos ia dat si sa facut bn ...acum eu nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai cred:(pt ca la baiatu meu ia incetinit si cresterea...
bogdancontan
Newbie
*

« Reply #48 on: January 03, 2012, 02:35:21 PM »

Salut am un cg de varta 6 luni si am observat ca are probleme cu picioarele din spate . Nu stiu de ce dar tot timpul sta cu ele asezate. Doctorul mi-a spus ca e din vina ca mediul in care sta e de ciment si din lemn . Catelu doarme pe o patura  pufoasa de la varsta de 4 luni .La un timp au inceput sa apara pete negre pe picioarele din spate si nu stiu de ce . Puteti sami spuneti si mie daca este vreo sansa de vindecare si daca da imi puteti spune cum ,informativ
bogdancontan
Newbie
*

« Reply #49 on: January 03, 2012, 02:37:15 PM »

daca puteti cat mai repede
bogdancontan
Newbie
*

« Reply #50 on: January 03, 2012, 02:39:27 PM »

va trebui sal dau cred

Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print