Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 02:27:17 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: La munte sau la mare cu cainele  (Read 4729 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
leilamic
Newbie
*

« Reply #15 on: March 20, 2011, 12:09:07 PM »

multumim mult pentru info

am si vorbit cu medicul veterinar si rezolvam atat cip-ul, cat si pasaportul si vom merge sa fie si vizat.

mergem la kastela, intre trogir si split si deja ne-a confirmat proprietarul ca e voie cu domnita! vom cauta si plaja unde se poate merge cu catelul, sa nu fie probleme

vaccinul antirabic se face pe la 3 luni si dupa 1 luna este voie sa iesim din tara - ne-am informat cat am putut de mult.
ma bucur ca e ok cu copiii in masina - eu am tinut-o in fata la picioare, cat am adus-o din timisoara la baia mare, i-a fost rau (prima data dusa cu masina, lunea trecuta, la 8 saptamani) si a stat la mine. o sa o educam sa stea frumos, fiindca noi teoretic plecam 5 persoane la mare, insa daca bunica totusi renunta, va sta pitica intre copii pe bancheta. daca nu, o sa stea jos la picioarele mele, tot cu ham sa nu fie probleme.

multumim mult de informatii si ma bucur ca mai auzim ca se iese din tara cu membrul patruped al familiei. este greu de calatorit asa? mai spuneti-mi din experientele avute, asa ne informam si stim la ce ne putem astepta.

bilbo
Full Member

« Reply #16 on: March 20, 2011, 02:10:14 PM »

Cred ca ar fi bine ca pana in vara sa o obisnuiti pe Mirra cat mai mult cu deplasarile cu masina , cateii mici au rau de miscare  ceea ce nu este de dorit sa aveti parte in concediu.
Daca am inteles eu bine, d-voastra locuiti in Baia Mare , cred ca pana in Kastela aveti de parcurs mai mult de 1200 km . Eu nu prea agreez sa fac o asemenea calatorie in formatie completa intr-o singura etapa si imi stabilesc o oprire de o noapte , deci o alta rezervare la jumatatea distantei. Croatia este o tara frumoasa , am fost in 2005 fara catel pentru ca nu o aveam atunci pe Maya. In zona Split , Kastela sunt si plaje cu nisip , eu am ramas insa cu imaginea plajelor de pietre si beton  care sunt extreme de numeroase in Croatia.
Din 2008 concediile le facem impreuna cu cainele, ne gandeam si noi la Croatia , dar cred ca vom merge anul acesta  in Liguria, Riviera Italiana, deci avem si mai mult de mers decat d-voastra. Poze din excursiile noastre puteti vedea in topicul Donatella Maya.

petshop4you
leilamic
Newbie
*

« Reply #17 on: March 20, 2011, 02:16:26 PM »

desigur, deja facem aproape zilnic plimbari cu masina, pe distante mai scurte - 10-15 minute si este OK Mirra.
nu mai vomita, sta linistita si chiar a adormit intr-o astfel de "scurta calatorie"

da, sunt cam 1400 km si ii facem in 3 zile, nicidecum intr-una - si copiii nostri sunt micuti - 6 si 4.4 ani si nu putem nici noi
ne place aventura tuturor, asa ca dormim o noapte in ungaria si o noapte in croatia, pe drum - posibil chiar in munti "plitviza iezera" - am mai fost in croatia de 2 ori si este un vis, perfecta pentru dezvoltarea celor 3 copii ai nostri  Wink

o sa intru sa va admir acum intreaga familie si multumim mult pentru tot
by-the-way eu sunt Leila si este super ok sa ne tutuim, nu ma formalizez - sunt si tinerica, asa ca nu cosnider respectul din Dv

anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #18 on: March 23, 2011, 02:36:13 PM »

Si eu ador excursiile cu  fie ele chiar si scurte..Cum ei fac parte din familie..nu pot fara..Sa vedem cum vom face acum cu 3 
Cred ca va fi tare distractiv..Norocul nostru ca suntem o familie asa mare..Asa ca va fi omul si    Laughing
Abea astept prima plimbare asa cu toti 3..deocamdata Thor este micut, si are loc ...peste ceva timp..trebuie musai sa schimbam masina  LOL
Mi-amintesc cu mare placere de excursiile cu Nera la munte..cu cortul..am avut un paznic de mare nadejde..

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof