Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 05:00:16 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: o poveste adevarata  (Read 5105 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
nelyy
Hero Member

« on: May 27, 2009, 06:26:12 PM »

As dori sa va povestesc o intamplare adevarata, spusa de o persoana ce a fost martora la tragedie. La firma la care lucrez eu avem si un salon de toaletaj canin unde vin tot felul de persoane. Intr-o zi a venit o doamna cu catelul la tuns si asa am stat putin de vorba. Evident nu m-am putut abtine sa i-l arat pe frumosul meu Athos(care are sute de poze) si i-a placut foarte mult, recunoscand ca este cea mai inteligenta si umana rasa de caine. Astfel ca imi povesteste ca cea mai buna prietena a dansei avea un ciobanesc german de aproximativ 9 ani(dar era sanatos si voios,un caine vesel tot timpul) la care tinea foarte mult si-l lua cu dansa peste tot(adica drumetii, concedii, strainatate) iar cainele o iubea enorm, mai mult decat pe sotul doamnei. Ei, cruda viata face ca doamna respectiva sa afle ca are cancer in ultimul stadiu si moare subit in cateva luni. O inmormanteaza pe femeie, iar a doua zi cainele dispare. Familia devastata pune afise peste tot, il cauta, dar fara rezultat. Dupa cateva zile sotul doamnei merge la cimitir sa mai stranga florile si zecile de coroane(fusese o inmormantare mare), cand vede o urma ciudata ce mergea sub mormanul de flori.......sub ele, in patru labe, pozitia sezand, prietenul fidel facuse o groapa in mormant pentru a ajunge la devotata lui stapana si murise alaturi de ea.Si acum cand scriu aceste randuri imi vine sa plang. Exista o fiinta mai umana decat acest caine? Eu nu cred, este imposibil.

"Să rămâi om între oameni, numai ca să salvezi în tine însuţi ideea de om, chiar dacă alţii o calcă în picioare." Marin Preda
CatalinCG
Jr. Member
**

« Reply #1 on: March 27, 2010, 10:39:18 PM »

mda..... Cry
petshop4you
marius.n
Sr. Member

« Reply #2 on: March 27, 2010, 11:26:37 PM »

E bine stiut ca cel mai devotat prieten al omului a fost si va ramane tot timpul CAINELE, indiferent de rasa! Pt amatorii de poveti cu caini credinciosi exista Hatciko-Dog story, un film care ar trebuii sa invete oamenii ca trebuie sa fie mai buni! Un caine poate fi mult mai bun decat fiinta suprema: OMUL... desi Dumnezeu a lasat altfel...

Eu NU sunt membru CNCG!
adela18
Newbie
*

« Reply #3 on: March 28, 2010, 12:14:17 PM »

Intotdeauna, un caine simte ca este iubit, si considerat un membru important al familiei. De aceea ei fac aceste gesturi...
eros
Hero Member

Eross Del Valio

« Reply #4 on: April 10, 2010, 02:02:24 AM »

Am vazut si eu filmul....de doua ori chiar, mama ce am plans prima oara, poate pare penibil dar nu m-am putut abtine.Merita vazut!   
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #5 on: April 27, 2010, 10:17:12 PM »

Iata o poveste interesanta aparuta ieri in ziarul "Libertatea":
http://www.libertatea.ro/stire/video-cainele-si-a-salvat-stapanii-de-la-incendiu-285548.html
gladiatorul
Hero Member

« Reply #6 on: April 29, 2010, 10:30:50 AM »

incredibil !!!!

Nu mor cainii cand vor caii !
Ioana0013
Newbie
*

Happy

« Reply #7 on: August 19, 2010, 09:45:39 AM »

:c3intr.adevar trist...sa moara alaturi de persoana la care tinea cel mai mult renuntand si la viata lui..vedeti cum se poarta cainii cu oamenii..in schimbul acestor fapte unii oameni isi bat cainii pana ...pff..sa nu mai vorbim..ca imi vine sa plang..Sad
nelyy
Hero Member

« Reply #8 on: November 01, 2010, 07:38:35 PM »

Oricum referitor la acest tovaras de viata neconditionat, va recomand cel mai bun film de gen, pe care l-am vazut eu cel  putin "Hachi: A Dog's Story" cu Richard Gere, am plans si eu si prietenul meu de ne-am  "topit", pe toata durata filmului.Am inteles insa ca varianta originala, japoneza, a filmului, Hachiko A Dog's Story, este mult mai buna, la un moment dat o sa o vad, dar trebuie sa ai o anume stare pentru acest film asa ca........Dar vi-l recomand cu caldura, daca este cineva ce nu l-a vizionat inca.

"Să rămâi om între oameni, numai ca să salvezi în tine însuţi ideea de om, chiar dacă alţii o calcă în picioare." Marin Preda
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #9 on: November 18, 2010, 12:06:28 PM »

Multam, eu nu l-am vizionat...si  cum se apropie de.. week-end o sa-l vad  Wink

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
nelyy
Hero Member

« Reply #10 on: November 18, 2010, 05:41:22 PM »

Stai linistita Ioana si eu am plans cand mi-a povestit prietena doamnei povestea, este ciudat cum te pot sensibiliza astfel de intamplari, eu nefiind neaparat o plangacioasa; iar privitor la filmul ce vi l-am recomandat prietenul meu a plans in hohote si nu este nimic ciudat in asta, rau si nefiresc este sa nu ai astfel de reactii:)

anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #11 on: November 23, 2010, 03:59:58 PM »

Latura sentimentala... Cry Toti cred suntem sentimentali mai mult sau mai putin..)

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
nelyy
Hero Member

« Reply #12 on: November 24, 2010, 07:37:49 PM »

Da anisia ai dreptate, dar lucrurile ce ne sensibilizeaza fac diferenta:)

anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #13 on: November 30, 2010, 01:40:37 PM »

Intr-adevar..lucrurile ce ne sensibilizeaza fac diferenta ! Undecided

( Victor Hugo )
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #14 on: December 05, 2010, 10:01:53 PM »

Am reusit sa viozionez si eu filmul... Super adevarat..nemaipomenmit de bine realizat...m-a impresionat profund...am bocit.. Cry in grup..si eu si sotul..si copiii.. E intr-adevar ..adevarat..Superb..
Vreau sa va spun o poveste aproape identica cu cea din film..Sora mea are un asemenea sufletel care o asteapta pe peronul garii ..este ..n-am cuvinte sa spun cat de sensibil..sa-l vezi cum trece mandru spre gara cu putin inainte de sosirea trenului...o si conduce cand pleaca...( ea face naveta la Bucuresti..) Iar Ducky , asa il cheama...o asteapta ...merge printre linii si sta pe peron...Promit sa-i fac niste poze cand o conduce..sa-l vedeti, dragutul de el...cat de devotat e..

( Victor Hugo )
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof