Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 07:16:59 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: o poveste adevarata  (Read 5090 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
nelyy
Hero Member

« Reply #15 on: December 06, 2010, 07:49:30 PM »

Ma bucur ca ti-a placut filmul, iar de plans.... stai linistita ca si la noi a fost la fel; oricum acum am vazut ca mai sus mentionase filmul si marius n. cu eros, cum eu nu citesc tot(spre rusinea mea:))) n-am observat, dat important e ca l-a vazut mai multa lume si am putea mai des sa ne informam in acest sens, recomandari, etc....

"Să rămâi om între oameni, numai ca să salvezi în tine însuţi ideea de om, chiar dacă alţii o calcă în picioare." Marin Preda
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #16 on: December 06, 2010, 10:45:41 PM »

Da, Nely, a fost sesnibil ...si deosebit pentru multi..n-ai cum sa nu ramai impresionat..
Am promis sa-l surprind pe Duky in poze, conducandu-si stapana la gara..si in seara asta, am mers si eu cu  sora mea la gara..L-am pozat pe peron si cu mine, si cu stapana , si langa tren asigurandu-se ca totul e ok, mai arunca o privire, apoi pleaca linistit spre casa..( in seara asta m-a insotit pe mine la intoarcere..) Asta face el dragutu' mereu..o conduce..iar maine dimineata, cu putin inainte de sosirea trenului el pleaca de acasa si o asteapta in gara..e un scump..
Eu as intepeni la gandul ca i s-ar putea intampla ceva la intoarcere...dragutul de el...stiti ca ma iubeste ? Eu vorbesc cu el, si-l dragalesc,..si de cate ori ma vede..''rade'' la mine..Da, scoate nu stiu cum un canin, si ridica buza in sus..mandru..se apropie de mine dand din  coada cu tot corpul...

* Picture 021.jpg (66.17 KB, 640x480 - viewed 90 times.)

* Picture 022.jpg (65.85 KB, 640x480 - viewed 73 times.)

* Picture 028.jpg (65.23 KB, 480x640 - viewed 75 times.)

* Picture 030.jpg (71.73 KB, 480x640 - viewed 65 times.)

* Picture 032.jpg (71.59 KB, 640x480 - viewed 93 times.)

* Picture 033.jpg (72.91 KB, 640x480 - viewed 71 times.)

* Picture 034.jpg (73.61 KB, 480x640 - viewed 71 times.)

* Picture 036.jpg (66.69 KB, 640x480 - viewed 62 times.)

* Picture 037.jpg (77.91 KB, 640x480 - viewed 77 times.)

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
petshop4you
nelyy
Hero Member

« Reply #17 on: December 07, 2010, 04:53:13 PM »

Da, dragut foc, vezi pana la urma ca povestea este atat de reala...? doar finalul difera. E un fain si se vede ca-i un caine devotat, ceea ce este maaaaaaaaaare lucru. Wink

"Să rămâi om între oameni, numai ca să salvezi în tine însuţi ideea de om, chiar dacă alţii o calcă în picioare." Marin Preda
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #18 on: December 08, 2010, 04:34:45 PM »

Da este foarte adevarat..E un dulcic...o insoteste pe sora mea peste tot..o asteapta in fata supermarcheturilor..sau cand merge in vizita...si stie el dragalasul de el cand vine mami de la servici...e un scump.

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
nelyy
Hero Member

« Reply #19 on: December 08, 2010, 05:36:44 PM »

Si mama mea are un astfel de caine la curte, extraordinar de devotat, il cheama azor, noi ii zicem zoro, iar cand athos merge vara "in vacanta" la mama mea, cateva luni, se ataseaza foarte mult unul de altul. Evident ca cel figurant este athos, azor sta pe langa el, fura si el o jucarie cand nu observa athos, doarme pe un covoras mic pe langa plapumioara lui athos; insa s-au atasat enorm unul de altul si sunt masculi amandoi nu? Sa vezi intr-o seara i-a pus maica-mea doar lui athos sa manance, repede, bobite, pana termina ceva treaba si al meu statea si nu manca, se chitaia tot la azorica; cand a inteles mami  si i-a pus si lui azor, atunci a mancat:)) stii ca a plans maica-mea de s-a topit nu? Cry

anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #20 on: December 10, 2010, 06:55:14 PM »

Ramanem muti..fara cuvinte..la multe din gesturile lor...avem de invatat multe !!

( Victor Hugo )
nelyy
Hero Member

« Reply #21 on: December 14, 2010, 07:43:01 PM »

Avem de invatat, dar nu cred ca o si facem. Ai vazut tu la multi oameni devotament 100%, loialitate, bunatate, iubire neconditionata? Laughing lista ar fi lunga, dar fara rost.

anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #22 on: December 15, 2010, 01:10:04 PM »

Nu..fara vreun interes... ..Asta e realitatea, nu se compara   ..cu oamenii ..ei ne-ar da clasa !

( Victor Hugo )
ivana0
Full Member

ALMA

« Reply #23 on: December 22, 2010, 02:20:58 PM »

am intrat si eu de curiozitate sa citesc povestea Anisiei care intradevar e impresionanta. Mi-a venit sa plang doar citind-o, animalele astea stiu sa iubeasca neconditionat pacat ca nu pot sa vorbeasca pt ca au un suflet imens si eu ii iubesc din suflet. Si Alma mea de cate ori sunt plecata cand vin acasa sare pe mine si se bucura ca un copil.Daca ar avea si omul macar pe jumatate sufletul de bun ca ei
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

Tessy v. Federik,Tara 'de valio'

« Reply #24 on: December 30, 2010, 10:34:38 PM »

este intradevar trist  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x
Cu dragoste pentru ciobanescul german...
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

Tessy v. Federik,Tara 'de valio'

« Reply #25 on: December 31, 2010, 12:39:54 AM »

si pe mn m-a impresonat
 Wink Wink Wink Wink Wink Smiley Smiley Smiley Cry Smiley

Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x
Cu dragoste pentru ciobanescul german...
SergyU
Newbie
*

« Reply #26 on: January 29, 2011, 06:25:33 PM »

Trist , am vazut si eu filmul Hatciko si acum il am in PC l-am vazut de mai multe ori dar prima data mi-au dat lacrimile cand a venit fata stapanului si l-a gasit inca acolo dupa ceva timp Cry

Iubiti si caini VAGABONZI
ivana0
Full Member

ALMA

« Reply #27 on: February 01, 2011, 03:51:50 PM »

vineri am vazut si eu filmul. Incredibil cand te gandesti ca a fost facut dupa o fapta reala Cry
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof