Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 04:03:23 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: Vot Tema III - Portret Ciobanesc German
maysa - Portet rama - 3 (5.6%)
maysa - Aida all - 0 (0%)
maysa - Portret de iarna - 0 (0%)
cornelius_valeriu -  Elsa portret 1 - 0 (0%)
cornelius_valeriu -  Elsa portret 2 - 0 (0%)
cornelius_valeriu -  Elsa portret 3 - 0 (0%)
Thara - Portret - 9 (16.7%)
Thara -  Portret de iarna - 0 (0%)
Thara - Apusul - 0 (0%)
Blackcat - Peek a boo - 1 (1.9%)
Blackcat - Rudolph - 1 (1.9%)
Blackcat - Ochisori - 0 (0%)
Dakonia - Portret 1 - 0 (0%)
Dakonia - Portret 2 - 0 (0%)
Dakonia - Portret 3 - 0 (0%)
radutudor - Portret Thorr 1 - 1 (1.9%)
radutudor - Portret Thorr 2 - 0 (0%)
radutudor - Portret Thorr 3 - 2 (3.7%)
jmakerul_edy - Portret 1 Affra - 0 (0%)
jmakerul_edy - Portret 2 Larus - 3 (5.6%)
jmakerul_edy - Portret 3 Larus in Delta - 0 (0%)
OANAE - Atitudine - 0 (0%)
OANAE - Curaj - 0 (0%)
OANAE - Serenitate - 0 (0%)
kiko - kiko gusta putin pamant - 0 (0%)
kiko  - kiko ne priveste strengar - 0 (0%)
kiko  - kiko  in  amurg pe prispa - 4 (7.4%)
brazil   - vis de vara - 0 (0%)
brazil  - relax - 0 (0%)
KLIFF - Kliff la  varsta de doi ani - 0 (0%)
k3na -  Alma - 0 (0%)
Elena08 - Laidy - 0 (0%)
AILYNE - Aischa portret I - 1 (1.9%)
AILYNE - Aischa portret II - 0 (0%)
AILYNE - Aischa portret III - 2 (3.7%)
nimm mich -  Ursul - 11 (20.4%)
dsh -  Romano Tora  Targoviste 2009 - 15 (27.8%)
dsh - Romano  Tora Campulung 2009 - 1 (1.9%)
Total Voters: 54

Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Vot Tema III - Portret Ciobanesc German  (Read 9269 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #15 on: July 12, 2009, 02:22:54 PM »

Apropo de :
"micimimea" celor care au manevrat...incepand de sambata dimineatza ora 0 °°....  
Eu cred ca in procesul de  fraudare a  voturilor si-a bagat codita  Drac si a facut inca o demonstratie de talent si de manareala  nimeni altul, decat insasi d-na  RIDZI!!!  Laughing Laughing Laughing
Pentru aplanarea conflictului aparut in universul CG,  strans legat de tema III ,eu propun sa i se acorde premiul d-nei Ridzi,deoarece si dansei i se pot atribui calitati de  CG.Mai mult, portretul dansei intruneste nu numai   calitatile necesare  unui exemplar de show  ( avand codita proaspat ,,coafata”, ca de nunta), dar  a demonstrat ca exceleaza si pe linia de ,,munca”  avand  o  disponibilitate extraordinara pentru  aport si obedienta in interesul haitei.
Ca sa nu mai vorbim de loialitate si spiritul de sacrificiu de dragul  stapanului !!!   HA   HA   HA
Cred in argumentatia mea, cred ca este bine  sustinuta, portretul fiind bine definit, focusare perfecta  pe subiect, chiar si in conditiile unei  lumini nefavorabile, culoarea ( politica) bine redata. Notorietatea portretului deasemenea asigurata, in acest caz trasaturile de caracter  fiind subliniate si de existenta  unor  ,,fapte , nu vorbe” , suficiente pentru castagarea  premiului (exact asa cum pretinde dl. Giovanni,unui aspirand la podium/scena ).
Faptul ca realizarea  portretul nu-mi apartine, nu cred ca va fi un impediment in fata juriului !! Ce daca nu l-am facu eu? Ca doar si povestea cu  Ursul  are coada scurta dar totusi este una cu final  fericit.
 Si daca e asa cum zici tu Thara , si tot mai
este vreme,se mai poate vota inca!  
pentru acordarea premiului Votati  ,,Ridzi’!!! Laughing Laughing Laughing

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #16 on: July 12, 2009, 03:13:18 PM »

Deocamdata suntem la mare, la expo club. Un raspuns complet maine, cand ajungem in bucuresti.

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
petshop4you
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul

« Reply #17 on: July 13, 2009, 03:33:55 PM »

Intr-adevar, numarul votantilor este mai mic decat suma voturilor. O fi vreo problemuta tehnica?

Si eu am votat Portret - imi pare cea mai reusita poza din concurs. Speram sa castige. Pacat de ce s-a intamplat. Mai mult nu comentez.

"Scratch a dog and you'll find a permanent job."  ~Franklin P. Jones
Thara
Hero Member

« Reply #18 on: July 13, 2009, 03:38:48 PM »

Intr-adevar, numarul votantilor este mai mic decat suma voturilor. O fi vreo problemuta tehnica?

Si eu am votat Portret - imi pare cea mai reusita poza din concurs. Speram sa castige. Pacat de ce s-a intamplat. Mai mult nu comentez.
daca vrei sa fie,va fi! 
desi ma indoiesc...la restul care au votat,votul s-a inregistrat.  Tongue

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul

« Reply #19 on: July 13, 2009, 03:42:38 PM »

desi ma indoiesc...la restul care au votat,votul s-a inregistrat.

Cum adica? Huh

Thara
Hero Member

« Reply #20 on: July 13, 2009, 03:46:25 PM »

Cum adica? Huh
adica votul trebuia sa se inchida de vineri de la ora 24...si nu s-a inchis.dsh avea 10 voturi,apoi s-au facut 15 voturi,numarul a ramas tot 46 desi era in total de 52,apoi ieri,a mai votat cineva la poza mea si votul s-a inregistrat.  Smiley
si culmea,dupa ce am postat eu ca sunt 52 de voturi...din 46 s-au modificat repede in 52...  Tongue

aaa...si ca si completare:
nimm mich  - Ursul avea vineri seara 11 voturi iar sambata dimineata 10...apoi iarasi 11.interesant...nu? Smiley

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #21 on: July 13, 2009, 03:51:33 PM »

Aveti grija ce faceti si cum faceti pe durata concursului, ca poate schimba Razvan regulamentu'! Grin

Sa nu spuneti ca nu v-am prevenit!

P.S.
Razvan, rezolva repede misterul ca ajungi la "Sinteza zilei" ! Drac Cheesy Wink

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul

« Reply #22 on: July 13, 2009, 03:53:08 PM »

Am inteles ca te-ai indoi ca am votat dupa cum am afirmat Sad

Corect ar fi sa se ia in considerare rezultatul afisat la inchiderea votarii...

* vot.JPG (50.73 KB, 638x393 - viewed 135 times.)

Thara
Hero Member

« Reply #23 on: July 13, 2009, 03:53:47 PM »

fara suparare...dar ce schimbare de regulament este asta?
mie numai schimbare de regulament nu mi se pare...
nu e neaparat vorba de ora de inchidere a votului,ci de voturile in sine...

Thara
Hero Member

« Reply #24 on: July 13, 2009, 03:55:15 PM »

Am inteles ca te-ai indoi ca am votat dupa cum am afirmat Sad
nu,de ce sa ma indoiesc?

hmm...  Undecided

asteptam raspunsul lui razvan...sper ca va fi o decizie corecta,avand in vedere ca...mi se pare ca s-au falsificat voturile.nu pot sa acuz pe nimeni si nici nu doresc asta,insa stiu ce am vazut...nu voi intelege niciodata de ce,cu ce scop...premiul fiind o carte de 25 lei... Smiley

Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul

« Reply #25 on: July 13, 2009, 03:59:41 PM »

de acord cu tine, toata saptamana s-au mentinut voturile, si erai in fruntea clasamentului. Apoi brusc s-a schimbat ordinea, si nici steagurile lu` Ghita nu ieseau la numaratoare. Hai mai bine sa asteptam explicatia "oficiala"?

Is curioasa...

Thara
Hero Member

« Reply #26 on: July 13, 2009, 04:01:49 PM »

de acord cu tine, toata saptamana s-au mentinut voturile, si erai in fruntea clasamentului. Apoi brusc s-a schimbat ordinea, si nici steagurile lu` Ghita nu ieseau la numaratoare. Hai mai bine sa asteptam explicatia "oficiala"?

Is curioasa...

da...  Smiley
dar stii...toata saptamana nu prea au fost votanti...au fost destul de putine voturi...ca apoi de la 3 voturi sa se ajunga la 11 si de la 5 la 15...oare chiar asa multa lume a votat fix in ziua inchiderii votului? Smiley

Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #27 on: July 13, 2009, 05:36:00 PM »

Parerea mea este ca ar fi bine sa asteptam raspunsul.
Sincer, si eu am vrut sa votez sambata avand impresia ca se poate vota pana duminica....probabil fiindca si la celelalte teme votul s-a prelungit pana duminica. Noroc ca am aruncat un ochi si la postari si am observat nemultumirea Tharei...altfel cine stie ce se intampla daca mai crestea numarul votantilor.  Cheesy
Asadar, rabdare!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #28 on: July 13, 2009, 06:04:55 PM »

P.S.
Razvan, rezolva repede misterul ca ajungi la "Sinteza zilei" ! Drac Cheesy Wink
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Am intuit eu bine, c-o sa-mi gasesc aliati si sustinatori, gata sa se alinieze  pentru rezolvarea pe cale amiabila  a (ne)cazului ivit in chestiuni de imagine (fotografica, bineinteles).Ma bucur sa vad ca mai sunt ,,devoratori” de presa pe acest forum.    Iar faptul ca este concetatean, turdean  ca si mine,imi face de-a dreptul placere.Cum altfel sa se explice premonitia 
, daca nu printr-o sondare adanca in mass media?!!! Iata , se adevereste din nou faptul ca, un om informat face cat doi!!! Grin Grin  Schilder de la o turdeanca ( din Mihai Viteazu)

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #29 on: July 13, 2009, 06:49:47 PM »

Toate votarile de pana acum au rulat pana duminica, din cauza numarului mic de votanti.
In weekend din cauza unor probleme hard pe server, s-au facut mai multe salvari si restaurari de date cu forumul 'on-line' ... din cauza ca nimeni dintre cei care puteau sa opreasca forumul nu era acasa. Probabil de aici diferentele dintre numarul de voturi total si votanti. Totul s-a stabilizat in cursul noptii de sambata.

Thara: nu e vorba de nici o carte, uite-te la numele cainilor si o sa intelegi de unde puzderia de voturi ....

Der G: "Bun venit in lumea ciobanescului german!" Ok, de ce nu ai blocat TU votarea vineri? (nici nu te intreb ce poza era prima ....) Dupa cum bine stii 3 admini erau la expo la Constanta ....
Partea din regulament cu poze PROPRII de ce nu o faci cu bold?

Crb: aia care insinuezi tu ca au manevrat votarea sambata noaptea la ora 12 erau dupa trezit la 3 dimineata, un drum pana la Constanta, Selectie si restul zilei stat pe plaja  ... a doua zi urmand expo club ... cam ce zici tu ca se facea la ora 12 noaptea?

Pentru toata lumea: nici un administrator/moderator nu are acces la modificarea rezultatelor unui  vot (poate confirma chiar .... Der G). Acces direct la baza de date am numai eu ...

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof