foarte interesant...
ce pot sa spun in afara de faptul ca mi se pare ca s-a cam incalcat regulamentul...
fara sa vreau sa fiu rea sau nesimtita...dar mi se pare un lucru extrem de urat!

as dori sa pun niste intrebari...
1.cum se poate ca vineri seara,nimm mich - Ursul avea 11 voturi,iar sambata dimineata 10?(si apoi iar 11 voturi)si nu,nu ma inseala privirea,am privit si analizat cateva minute voturile...si seara si dimineata.
2.cum se poate ca pana joi seara,majoritatea au votat.nimm mich avea 3 voturi iar dsh 5 voturi...apoi brusc,pe ultima suta de metri...amandoi participantii au inceput sa primeasca o gramada de voturi.marturisesc ca am urmarit zilnic de mai multe ori voturile si trebuie sa spun ca topicul a fost vizitat cam de aceleasi persoane,care probabil au si votat de la bun inceput(sau nu),nu au asteptat pana la sfarsit,pe ultima suta de metri.in orice caz,judecand dupa "cat de multi" useri am vazut la acest topic...mi se pare cam ciudat ca toti s-au trezit a vota cele 2 poze,tocmai in ultimele 2 seri.
3.cum se explica asta?
numarati-le...
sunt mai mult de 46 de voturi!chiar si daca numarati pana la poza mea,adica Thara - portret,ve-ti vedea ca sunt mai multe voturi decat apare jos, la Total voters!
totalul este de
52 de voturi,va rog sa le numarati!
in print screen-ul meu nu apar toate,mai sunt deasupra mea inca 3 voturi,la maysa!
erau 46 cand dsh avea 10 voturi,iar acum cand are 15 voturi,tot atat e!cum de?
mi se pare tare aiurea,sincer!pentru o...carte!si tocmai din partea unor persoane care au destula experienta in domeniu!poate i-ar fi fost mult mai de folos lui
cornelius_valeriu sa zicem,ca am vazut ca este mai "la inceput de drum".nu e neaparat ca nu am castigat eu...desi joi seara aveam cele mai multe voturi...asta inainte de... inainte sa scape de sub control numarul voturilor si...al votantilor...

desi unii poate vor spune ca am interpretat gresit...imi vine greu sa cred asta,nu stiu de ce!

fiecare va intelege ce doreste...eu doar am aratat ce mi s-a parut a fi prea in neregula...