Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 05:41:11 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: Vot Tema III - Portret Ciobanesc German
maysa - Portet rama - 3 (5.6%)
maysa - Aida all - 0 (0%)
maysa - Portret de iarna - 0 (0%)
cornelius_valeriu -  Elsa portret 1 - 0 (0%)
cornelius_valeriu -  Elsa portret 2 - 0 (0%)
cornelius_valeriu -  Elsa portret 3 - 0 (0%)
Thara - Portret - 9 (16.7%)
Thara -  Portret de iarna - 0 (0%)
Thara - Apusul - 0 (0%)
Blackcat - Peek a boo - 1 (1.9%)
Blackcat - Rudolph - 1 (1.9%)
Blackcat - Ochisori - 0 (0%)
Dakonia - Portret 1 - 0 (0%)
Dakonia - Portret 2 - 0 (0%)
Dakonia - Portret 3 - 0 (0%)
radutudor - Portret Thorr 1 - 1 (1.9%)
radutudor - Portret Thorr 2 - 0 (0%)
radutudor - Portret Thorr 3 - 2 (3.7%)
jmakerul_edy - Portret 1 Affra - 0 (0%)
jmakerul_edy - Portret 2 Larus - 3 (5.6%)
jmakerul_edy - Portret 3 Larus in Delta - 0 (0%)
OANAE - Atitudine - 0 (0%)
OANAE - Curaj - 0 (0%)
OANAE - Serenitate - 0 (0%)
kiko - kiko gusta putin pamant - 0 (0%)
kiko  - kiko ne priveste strengar - 0 (0%)
kiko  - kiko  in  amurg pe prispa - 4 (7.4%)
brazil   - vis de vara - 0 (0%)
brazil  - relax - 0 (0%)
KLIFF - Kliff la  varsta de doi ani - 0 (0%)
k3na -  Alma - 0 (0%)
Elena08 - Laidy - 0 (0%)
AILYNE - Aischa portret I - 1 (1.9%)
AILYNE - Aischa portret II - 0 (0%)
AILYNE - Aischa portret III - 2 (3.7%)
nimm mich -  Ursul - 11 (20.4%)
dsh -  Romano Tora  Targoviste 2009 - 15 (27.8%)
dsh - Romano  Tora Campulung 2009 - 1 (1.9%)
Total Voters: 54

Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Vot Tema III - Portret Ciobanesc German  (Read 9272 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
crb
Hero Member

« Reply #30 on: July 13, 2009, 07:49:16 PM »

Toate votarile de pana acum au rulat pana duminica, din cauza numarului mic de votanti.
In weekend din cauza unor probleme hard pe server, s-au facut mai multe salvari si restaurari de date cu forumul 'on-line' ... din cauza ca nimeni dintre cei care puteau sa opreasca forumul nu era acasa. Probabil de aici diferentele dintre numarul de voturi total si votanti. Totul s-a stabilizat in cursul noptii de sambata.
..pai daca ai decis sa prelungesti termenul de incheiere a votarii, era frumos sa anunti si oamenii, zic eu...bulibaseala de pe server (nu pot sa iti contest explicatia tehnica) s-a petrecut intre orele 8 si 18 sambata, timp in care ai vizitat chiar tu de cateva ori topicul, pe care aparusera deja reactii ...puteai opri chiar tu votarea, banuiesc ca puteai sesiza ca ceva nu e in ordine...

..pai daca cei care ar fi avut posibilitatea sa opreasca votarea au fost anuntati de prelungirea termenului de votare, e ciudat ca membrii forumului nu au stiut, si in plus, de ce sa fi oprit votarea?...toti au cunostintele necesare sa sesizeze ca serverul a luat-o razna..?

.....
Crb: aia care insinuezi tu ca au manevrat votarea sambata noaptea la ora 12 erau dupa trezit la 3 dimineata, un drum pana la Constanta, Selectie si restul zilei stat pe plaja  ... a doua zi urmand expo club ... cam ce zici tu ca se facea la ora 12 noaptea?

Pentru toata lumea: nici un administrator/moderator nu are acces la modificarea rezultatelor unui  vot (poate confirma chiar .... Der G). Acces direct la baza de date am numai eu ...

... nu insinuez, imi exprim o parere, ...nu am sesizat primul, si nu am fost nici ultimul...e prima reactie a tuturor.....erorile tehnice de pe server, cum zici tu,  s-au petrecut in timpul zilei de sambata, repet intre orele 8 si 18, hai 20, nicidecum noaptea de sambata spre vineri ..ce faceati sambata la orele 24 va priveste direct si personal...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #31 on: July 13, 2009, 08:05:47 PM »

..pai daca ai decis sa prelungesti termenul de incheiere a votarii, era frumos sa anunti si oamenii, zic eu...bulibaseala de pe server (nu pot sa iti contest explicatia tehnica) s-a petrecut intre orele 8 si 18 sambata, timp in care ai vizitat chiar tu de cateva ori topicul,
1. Corect, dar nu mi-a dat prin cap! Cum nici la restul de topicuri de votare nu s-a anuntat nimic! Plus ca din cate tin minte, vineri seara cand m-am uitat ultima oara pe forum, pe primul loc era poza pe care o votasem si eu! Banuiesti care, da?
2. La ora 8 eram la selectie, iar la 18 pe plaja .... de unde pana unde am vizitat topicul, culmea si decateva ori ?

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
petshop4you
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #32 on: July 13, 2009, 10:57:31 PM »

Fratilor.....ati capiat? A plouat prea mult si au aparut asteniile/depresiile?
Vorba Tharei......este vorba despre un premiu de 25 RON!!!

De ce si cum s-a ajuns in situatia asta?......Nici nu are importanta.

Care-i problema?
Castigarea unui concurs pe forum?
Voturile?

1. Discutia era despre votarea unui portret reprezentativ al unui Ciobanesc german.
2. Fiecare forumist, fiecare caine si fiecare poza (mai artistica sau nu) are partizanii sai.

Oricum, oricare dintre cele 2 cazuri ar fi cel real, tot nu justifica "inflamarea" unora si aruncarea cu acuze. Mai ales ca sunt convins ca insusi cei care acuza sunt convinsi in sinea lor ca Razvan (sau alt admin.) nu a avut nici o implicare obscura in aceasta votare.
De aceea:

1. Daca discutam despre subiect.....adica despre un portret reprezentativ (cat mai aproape de ideal) al unui ciobanesc german.......atunci, cu parere de rau pt. Thara......poza ei nu prea are cum sa castige.
Parerea mea!
2. Daca nu discutam despre un portret cat mai aproape de ideal, ci despre o poza artistica in care apare un cap de ciobanesc german, atunci poza Tharei este ok......si nu ne impiedica nimic sa votam din nou.
Parerea mea!

Asa ca, ori o lasam asa cum este......ori votam din nou.......dar incetati cu balacareala...ca nu are rost!

dsh
Hero Member

« Reply #33 on: July 14, 2009, 12:14:23 AM »

desi mi se pare stupid sa ajung sa dau astfel de explicatii, tinand cont ca poza infam castigatoare imi apartine si, pe deasupra, mai sunt si admin pe forum, ma aflu in postura iritanta de a ma justifica...  Undecided banuiesc ca ,,furat" si ,,fraudat" ma vizeaza....
spre deosebire de thara, care a depus adevarata munca de detectiv, am vizitat topicul, cred, ultima data joi si apoi sambata, atentionata de razvan, deplasat, ca un it-ist ce e, cu laptop cu tot la mare...
crb, pe pozitii, vigilent si consecvent  LOL, ca de obicei - trebuie sa-ti spun si eu ce faceam sambata (parca) intre orele 8 si nu mai stiu cat?... sper ca nu...
dani, ce surpriza ca tocmai tu, sa-i urezi eufemistic bun venit tharei - daca ar fi sa dau crezare unora as zice ca esti cea mai nimerita persoana...  Wink
ma rog... deja tastez de prea mult timp - ,,raportul" tharei m-a facut sa-i cer explicatii lui razvan pentru nonconcordanta intre numerele de voturi - mi-a explicat ceva despre server (care nu stiu exact ce e) si delay (care stiu ca inseamna intarziere); dar m-a obosit... ,,titlul" de admin e unul onorific, caci in tehnica it imi prind foarte repede urechile, prin urmare, din pacate, in afara de split si merge nu-mi iese mai nimic pe aici...
nim mich, dani, poza cu ,,ursu" era chiar faina, absolut concurent pentru tora (care a avut categoric cea mai fotogenica mutrita  Tongue  LOL ).. pacat ca s-a dedat la furaciuni...  Undecided

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #34 on: July 14, 2009, 12:23:43 AM »

dsh, a doua poza e super!
Nu mai discut cu voi fiindca a luat doar un vot!  Angry

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
dsh
Hero Member

« Reply #35 on: July 14, 2009, 12:42:07 AM »

multumesc, ariana - si mie imi place mai mult... dar in prima era mai mica si cu o moaca mai simpatica -  probabil asta e motivul pentru care a placut - altfel, si eu consider a doua poza mai buna...

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
crb
Hero Member

« Reply #36 on: July 14, 2009, 06:33:58 AM »

....
crb, pe pozitii, vigilent si consecvent  LOL, ca de obicei - trebuie sa-ti spun si eu ce faceam sambata (parca) intre orele 8 si nu mai stiu cat?... sper ca nu...
....

...NU! ABSOLUT NU!..."capra vecinului" e ultimul lucru care ma intereseaza... LOL

"consecvent"
... hmm, stiu un banc pe tema, si as fi curios in ce context imi "atasezi" sistematic de o vreme , calitatea cu pricina....daca ai retineri, merge si pe PM... Roll Eyes

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul

« Reply #37 on: July 14, 2009, 08:18:23 AM »

1. Daca discutam despre subiect.....adica despre un portret reprezentativ (cat mai aproape de ideal) al unui ciobanesc german.......atunci, cu parere de rau pt. Thara......poza ei nu prea are cum sa castige.
Parerea mea!

Subiectul nu este "portret reprezentativ, cat mai aproape de ideal". Asta e rostul expozitiilor. Topicul initial se numeste Concurs de fotografie - Tema III - Portret Ciobanesc German

Concurs de fotografie, in principiu. Nu mai stiu cine a sugerat ca s-a votat numele cainilor...pacat. Desi..asta e, suntem oameni, suntem subiectivi, avem criterii proprii. Mie personal mi-a placut poza Tharei. Mi s-a parut cea mai expresiva (compozitie SI model). N-a fost sa fie dar poate va castiga data viitoare - sper sa nu fi ramas cu un gust amar si sa participe in continuare.

"Scratch a dog and you'll find a permanent job."  ~Franklin P. Jones
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #38 on: July 14, 2009, 09:41:57 AM »

Iata , se adevereste din nou faptul ca, un om informat face cat doi!!! Grin Grin  Schilder de la o turdeanca ( din Mihai Viteazu)

Apoi si io is din Mihai Viteazu (Cheia mai precis).

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul

« Reply #39 on: July 14, 2009, 09:46:51 AM »

Deci informatia circula intr-un cerc foarte restrans  Grin

"Scratch a dog and you'll find a permanent job."  ~Franklin P. Jones
AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #40 on: July 14, 2009, 09:11:59 PM »

Deci informatia circula intr-un cerc foarte restrans  Grin
Nu Asahel, nu cred asta ! Acuzatia se respinge ! 
Informatia a circulat corect !Atunci cand Bogdan a lansat  avertizarea  de ,, cod galben”  Laughing Laughing

Quote from: Bogdan on July 03, 2009, 02:48:18 PM
Aveti grija ce faceti si cum faceti pe durata concursului, ca poate schimba Razvan regulamentu'! 

a actionat   tocmai in interesul electoratului restrans, specializat pe CG, zgandarindu-l  si sensibilizandu-i atentia asupra consecintelor  nefaste  ce ar putea decurge dintr-un  vot dat in bascalie ( cu siguranta fiind inca  marcat de  becalizarea europarlamentarelor).
 Bogdan  nu poate fi acuzat de secretomanie , n-a tinut doar pentru el ceea ce stia deja despre reactia imprevizibila a electoratului chemat sa decida asupra intrebarii hamletiene ,,a fi sau a nu fi” .
In primul rand, Bogdan a actionat preventiv , in cunostinta de cauza si mai ales  a psihologiei labile a votantului de pretutindeni, stiind ca   panourile  tapitate cu portrete angelice si priviri nonsalante pot  declansa reactii si bucurii euforice , masurabile doar cu cea a unui CG care tocmai a adulmecat ciolanul ascuns in urne  de catre atentator (fie el chiar si la calitatea vietii si a puterii de cumparare a electoratului)
In al doilea rand ,cu o secunda inaintea tuturor, Bogdan a actionat si democratic Grin LOL  vrand   sa se asigure de corectitudinea  celui de-al III-lea tur de  scrutin al nostru, desfasurat oarecum pe principiul uninominalelor.Mai ales ca  marea capcana a uninominalelor a planat si asupra portretelor noastre ,postari in cazul carora, dincolo de frumusetea  pur fizica a exponatelor  , nu prea au existat alternative sau criterii standardizate  de ,,selectie” , care ar fi putut exclude subiectivismul votantului.
Lui Bogdan (in calitate  de om informat si documentat)  ia venit usor sa faca  analogie cu cele intamplate la europarlamentare si sa anticipeze  ca, in lipsa formularii in prealabil  a unor   criterii  si exigente riguroase, ce tin de tehnica realizarii unui  portret veritabil cu si despre CG, pentru votantul de rand va  ramane doar criteriul de frumusete fizica. Iar acest criteriu este exact asa cum spune crb: relativ si intotdeauna interpretabil cu  violonist si 
Asa se face ca, in timp ce  la Mihai Viteazu  se acorda  pe criterii de frumusete  +10 voturi pentru preoteasa ,  la Cheia , aclasi criteriu este taxat cu exact  -10 voturi pentru preot , astfel ca la socoteala finala  parohia ( forumul CG  )  se alege  cu un scor alb si concluzie  Punga
Asa ca Asahel ,informatia a avut o traiectorie corecta 
Daca se tinea cont de ea , avertizarea de cod galben n-ar mai fi suferit  nuantari , trecand prin tot spectrul  , de la portocaliu pana la rosu aprins.
Naa ,io am terminat , da spune si tu ceva Bogdane draga , o fi  bine cum spui  io ,o ba?  Laughing Laughing Laughing

Apoi si io is din Mihai Viteazu (Cheia mai precis).
Pentru asta ai un vot de la mine pentru  infiintarea terenului  de antrenamente pt CG in hotarele din MV.Cu timpul poate  fac si ceva sponsorizari  Laughing Laughing  cu o fasie de teren de  pe langa podul Aries, pe care mi-a retrocedat-o (nu din marinimie ci  pe baza de cerere si in conditiile legii), tocmai primarul Vana , resident  din satul  Cheia.Naa, servus Bogdan   dar nu inainte de  in sanatatea noastra si a tuturor

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
Bogdan Nitescu
Hero Member

« Reply #41 on: July 14, 2009, 11:24:01 PM »

Subiectul nu este "portret reprezentativ, cat mai aproape de ideal". Asta e rostul expozitiilor. Topicul initial se numeste Concurs de fotografie - Tema III - Portret Ciobanesc German

Total gresit!
Avand in vedere ca suntem pe un forum dedicat ciobanescului german (nu unul dedicat artei fotografice sau a "cateilor in general") dumneavoastra, in opinia mea, gresiti enorm cand puneti accentul pe "Concurs de fotografie" in loc sa il puneti pe "Portret CIOBANESC GERMAN", asa cum ar fi normal.

In poinia mea, "arta fotografica" poate fi luata in considerare ca mijloc de departajare intre pozele prezentate DOAR dupa ce stim ca discutam despre Ciobanesc german, nu mai devreme!

In cazul in care doriti sa apreciati IN PRIMUL RAND tehnica de realizare sau "poze cu diferiti catei", atunci nu cred ca va impiedica nimeni sa propuneti un astfel de concurs.

Concurs de fotografie, in principiu. Nu mai stiu cine a sugerat ca s-a votat numele cainilor...pacat. Desi..asta e, suntem oameni, suntem subiectivi, avem criterii proprii. Mie personal mi-a placut poza Tharei. Mi s-a parut cea mai expresiva (compozitie SI model). N-a fost sa fie dar poate va castiga data viitoare - sper sa nu fi ramas cu un gust amar si sa participe in continuare.

Aici aveti dreptate!
Asa cum am spus si eu mai devreme......fiecare catel, forumist sau fotografie are partizanii sai si din punctul meu de vedere o puteti vota pe Thara de fiecare data cand se inscrie la un concurs.
La fel, fiecare dintre noi ceilalti, putem vota ceea ce ni se pare noua mai frumos/corect/interesant/reprezentativ/etc.

Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #42 on: July 15, 2009, 10:10:27 AM »

Total gresit!
Avand in vedere ca suntem pe un forum dedicat ciobanescului german (nu unul dedicat artei fotografice sau a "cateilor in general") dumneavoastra, in opinia mea, gresiti enorm cand puneti accentul pe "Concurs de fotografie" in loc sa il puneti pe "Portret CIOBANESC GERMAN", asa cum ar fi normal.

In poinia mea, "arta fotografica" poate fi luata in considerare ca mijloc de departajare intre pozele prezentate DOAR dupa ce stim ca discutam despre Ciobanesc german, nu mai devreme!

In cazul in care doriti sa apreciati IN PRIMUL RAND tehnica de realizare sau "poze cu diferiti catei", atunci nu cred ca va impiedica nimeni sa propuneti un astfel de concurs.

Aici aveti dreptate!
Asa cum am spus si eu mai devreme......fiecare catel, forumist sau fotografie are partizanii sai si din punctul meu de vedere o puteti vota pe Thara de fiecare data cand se inscrie la un concurs.
La fel, fiecare dintre noi ceilalti, putem vota ceea ce ni se pare noua mai frumos/corect/interesant/reprezentativ/etc.

Conform filtrului pus de matale, Horand von Grafrath ( http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/1208.html ) nu e ciobanesc german.
Noroc ca este SZ/1 ca altfel nu  mai existau frumosii de show!

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Bogdan Nitescu
Hero Member

« Reply #43 on: July 15, 2009, 10:55:20 AM »

Conform filtrului pus de matale, Horand von Grafrath ( http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/1208.html ) nu e ciobanesc german.
Noroc ca este SZ/1 ca altfel nu  mai existau frumosii de show!

TOTAL GRESIT!!!  Angry Drac Angry
Un eventual portret a lui "Horand von Grafrath" intra in categoria celor descrisi de mine.........TOCMAI PT. CA ESTE CIOBANESCUL GERMAN CU SZ Nr.1!!!
Faptul ca are pedigree reprezinta o dovada de apartenenta la rasa......asa ca ar putea participa la concurs!!! SIC Wink

In schimb, nu sunt sigur ca ar castiga acel concurs datorita faptului ca intre timp au aparut o multime de exemplare (din linii de schow sau munca) care au un cap mult mai expresiv decat Horand.
Faptul ca Horand este "SZ Nr.1" nu reprezinta nici pe departe o garantie pt. castigarea unui concurs de "portret".
Normal......rasa a evoluat. LOL
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #44 on: July 15, 2009, 11:14:14 AM »

TOTAL GRESIT!!!  Angry Drac Angry
Un eventual portret a lui "Horand von Grafrath" intra in categoria celor descrisi de mine.........TOCMAI PT. CA ESTE CIOBANESCUL GERMAN CU SZ Nr.1!!!
Faptul ca are pedigree reprezinta o dovada de apartenenta la rasa......asa ca ar putea participa la concurs!!! SIC Wink

In schimb, nu sunt sigur ca ar castiga acel concurs datorita faptului ca intre timp au aparut o multime de exemplare (din linii de schow sau munca) care au un cap mult mai expresiv decat Horand.
Faptul ca Horand este "SZ Nr.1" nu reprezinta nici pe departe o garantie pt. castigarea unui concurs de "portret".
Normal......rasa a evoluat. LOL

1. Cineva spunea pe aici ca majoritatea userilor de pe forum nu au caini cu pedigre, cu toate ca sunt nascuti din caini cu pedigre. Asta este o problema care ma framanta mai nou. De ce conditionati obtinerea pedigreul de participarea in expo daca tot nu puneti in practica regulamentul de selectie al clubului?
Conform rationamentului tau (fara sa analizez prea profund ca nu ma caracterizeaza LOL) cine nu are pedigre la caine nu poate participa, dar regulamentul de concurs nu spune asa ceva.

2. Cat priveste evolutia sau involutia rasei, cred ca aici ne trebuie o saptamana de colocvii si tot nu ajungem la un numitor comun. Curta mea experienta in domeniu (am CG de aproape 20 de ani) imi spune ca CG sctual este degenerat.
Primul meu CG (femela) facea paza obiectiv (curte), paza obiecte (orice imi apartinea si lasam pe drum), ataca la comanda pe oricine, aporta de pe orice suprafata, ba chiar si de sub apa. Toate astea le facea din instinct. Acum e greu sa mai gasesti asemenea exemplare si e si mai greu sa le dai de lucru avand in vedere legislatia. Azi nu-mi mai permit sa las cainele liber pentru a-i testa aptitudinile iar pe teren, cu atentator etc, nu e acelasi lucru.
Pentru unul care nu a vazut un astfel de CG e bun si ce exista la ora actuala, pentru mine nu!
Am alte standarde si alte cerinte pentru un CG.

Nu va apucati de polemizat aici, ca nu mai intru pe forum vreo 10-12 zile si pana atunci va trece mancarimea din varful degetelor.

MEMBRU ARCG!
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof